Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A penészes héjú ananász hámozás után ehető? fórum

A penészes héjú ananász hámozás után ehető? (tudásbázis kérdés)


2017. ápr. 12. 18:00
ha a belseje nem az, akkor igen. elég a penészes réteget levágni.
2017. ápr. 12. 14:32

Én meg szoktam szagolni. Az alapján volt már, amit megettünk és olyan is, amit kidobtunk.


A táblázatot megnéztem, mivel vizuális típus vagyok, el is kapott a hányinger a joghurtok, tejfölök sornál.

16. Mezei Virág (válaszként erre: 11. - Emagdi)
2017. ápr. 12. 12:05

:)

Szivi!

15. Mezei Virág (válaszként erre: 10. - 403c839538)
2017. ápr. 12. 12:04
Jobb is, hogy kidobtad! Az egészség előbbre való.
14. Panna.33 (válaszként erre: 6. - E9aeb5fb70)
2017. ápr. 12. 11:52
Végülis a gyilkos galóca is természetes.
13. Cucicsillag (válaszként erre: 10. - 403c839538)
2017. ápr. 11. 23:37
Hja, ezt meg most olvasom...
12. Cucicsillag (válaszként erre: 1. - 403c839538)
2017. ápr. 11. 23:36
A ferjem amindo, hgy amikor kiul a penesz X cuccra, akkor ott mar beteg az egesz (termeszetesen ez nem a mestersegesen peneszesiett kajakra ervenyes) En alt.szagra megyek. Ha nem oke, akkor kuka.
11. emagdi (válaszként erre: 8. - Mezei Virág)
2017. ápr. 11. 22:02
ez hasznos táblázat, köszi :)
10. 403c839538 (válaszként erre: 8. - Mezei Virág)
2017. ápr. 11. 21:57

Olvastam, csak kíváncsi voltam a tapasztalatokra is. :)

Nos, az enyém az, hogy kukába vele, sajnos. Vastagon lepucoltam, de pár falat után megéreztem a penész ízét.

2017. ápr. 11. 21:55
Köszi a válaszokat! :)
8. Mezei Virág (válaszként erre: 1. - 403c839538)
2017. ápr. 11. 19:06

Olvass bele!

[link]

7. spann (válaszként erre: 6. - E9aeb5fb70)
2017. ápr. 11. 18:11

Nana, nana! Ne essünk át a ló másik oldalára!


A penész igenis toxikus anyag, mérgező. Nyersen, sütve, főzve mindenhogy káros a szervezetre, akármilyen természetes anyag.

Mérgező növényekről még nem hallottál?

2017. ápr. 11. 17:56

Miért ne? A sajt is penészes :))) Ettől nem fogsz meghalni, ha mégse kellett volna, csak egy kicsit rosszul lehetsz utána.


Ez legalább természetes anyag, nem úgy mint a konzervananászba nyomott tartósítószer, vagy a fullba cukrozott lé amibe rakják.

2017. ápr. 11. 17:47
Nincs telenyomatva gombaölő szerekkel. Ha a belseje még nem rohad, én megenném. :)
2017. ápr. 11. 16:39
ha belül még jó (nem rothadt, vagy sérült) akkor szerintem simán :)
2017. ápr. 11. 16:36
Nem latom miert ne lenne eheto meg akkor. Szerintem kostold meg nyugodtan es ha nem erzel rajta semmit, akkor nyugodtan edd meg vagy hasznald fel amihez akartad.
2017. ápr. 11. 16:14

Sosem jártam még így, kissé zöld ananászon fehér szőrme jelent meg a kis mélyedésekben a héján.

Ha megpucolom ehető, vagy dobjam ki?

2017. ápr. 11. 16:13
A penészes héjú ananász hámozás után ehető?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook