Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - A szavaknak ereje van, nem mindegy hogyan mondjuk el

Kategória: Összes fórumtéma » Szex & Psziché » Psziché
A fórumhoz cikk tartozik, kattints ide a megtekintéséhez!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

6. E-gon2017-06-11 10:57
Különösen itt, egy fórumon van ereje a leírt szónak. Nem mindegy, hogyan fogalmazunk, hogy az ne legyen másoknak sértő, vagy ne ítéljék az írót nagyképűnek, tudálékosnak. Fontos, hogy jól tagoljuk a mondanivalónkat. Használjuk az Írásjeleket!

5. Hanami2017-04-12 07:57
Vannak emberek,akik nagyon alacsony önértékeléssel rendelkeznek,nekik nagyon jó ez a gyakorlat,ha tudatosan elkezdenek a saját erossegeikre koncentrálni."Megszeretik" magukat. De nem csak magukat,a környezetüket is,ha elkezdik a másik ember pozitiv tulajdonságait keresni, nem azt nézni folyton,hogy kinek mi a gyengéje.
(válasz babyapocakban 3. hozzászólására)


4. unom2017-04-11 17:11
Én is marketinges példaként ismerem :)
(válasz massalhangzo 2. hozzászólására)

3. babyapocakban2017-04-11 15:30
A szavaknak tényleg ereje van. Ez már csak azért is fontos, mert az sem mindegy, MAGUNKHOZ, MAGUNKKAL hogyan, milyen szavakkal beszélünk. Ha pozitív gondolatokkal fordulunk önmagunkhoz, boldogabb emberekké válhatunk.

2. massalhangzo2017-04-11 13:24
ez tulkeppen az eladas es ertekesites kozotti kulonbsegrol szolo video :D hasznos es celratoroen mutatja be

1. writingsmurf2017-04-11 13:08
Egy férfi ült az utca kövén. Előtte papír: "Vak vagyok. Kérem, segítsenek!" és egy kalap. Csak néhány forint árválkodott benne. Arra ment egy fiatal nő, ránézett a férfire, a kalapra és a feliratra. Felvette a papírlapot, megfordította és ráírt valamit...