Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Tudásbázis - A juhtúrós sztrapacskába miért tesztek krumplit?

Kategória: Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Sütés, főzés


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

26. júliusi2018-04-13 08:03
Mert az kell bele..;)
(válasz ildiko0914 1. hozzászólására)

25. tavaszilány2010-06-04 13:35
Ez tök jó ötlet, ki fogom próbálni!
(válasz 55moncsi71 24. hozzászólására)


24. 55moncsi712010-06-04 13:31
én a merülő mixeremmel szoktam összeaprítani.
a tojást beleütöm a kockákra vágott nyers krumpira és már könyebben is dolgozik a gép.
(válasz kingi7 19. hozzászólására)

23. filcike2010-06-04 12:54
Igen:)
Ami ételhez reszelt burgonya kell azt mind darálom,nem lesz olyan szálas.
(válasz kingi7 22. hozzászólására)

22. kingi72010-06-04 08:25
És az annyira apró lesz, hogy galuskaszaggatón ki tudod szaggatni? eddig reszeltem, de sokan vagyunk és imádjuk :(
(válasz filcike 21. hozzászólására)

21. filcike2010-06-04 07:31
Én húsdarálón szoktam darálni a burgonyát:)
(válasz kingi7 19. hozzászólására)

20. Ekka2010-06-03 21:58
Mert a sztrapacska krunpliból van:D

19. kingi72010-06-03 21:31
Engem valami gyors és kímélő reszelési mód érdekelne :) és olyan reszelő, ami bírja a kiképzést...

18. filcike2009-11-27 17:49
Tudom,hogy is lehet,én könnyitettem a dolgon!
(válasz csutika100 16. hozzászólására)

17. tóthné ildi2009-11-27 16:56
Én is krumplival szoktam....lereszelem...bele a többi hozzávaló és forrásban levő vízbe, pedig kiszaggatom....utána átszürőm és lepíritok egy kis szalonnát, összekeverem az egészet és egy kis tejfőllel meglocsolom....és hát ez a sztrapacska...

16. csutika1002009-11-27 14:36
Szerintem nem egyre gondolunk.
Én úgy csinálom, hogy kolozsvári szalonnát kockára vágva megpíritom, savanyúkáposztát összevágom hogy ne legyen olyan hósszú szálkás és bele bele píritom a szalonnába és összekeverem a sztrapacskával.
(válasz filcike 14. hozzászólására)

15. Panka782009-11-27 14:33
Mert attól sztrapacska:D


14. filcike2009-11-27 14:23
Krumplival együtt szoktam ledarálni és ugy szaggatom ki!Megeszi a 2 gyerek is,és finom is!
(válasz csutika100 13. hozzászólására)

13. csutika1002009-11-27 14:20
Kostóltátok már a káposztás strapacskát? Nagyon finom.

12. babetthopp2009-11-27 14:08
Egyet értek :-)
(válasz enci2 3. hozzászólására)

11. filcike2009-11-27 12:19
Attól lesz sztrapacska:)
Húsdarálón ledarálva könnyebb szaggatni,és nagyon fini tud lenni!

10. Mumu492008-08-07 05:24
Igen,ez ilyen egyszerű!
(válasz enci2 9. hozzászólására)

9. enci22008-07-06 13:03
Mert a krumplitól sztrapacska és nem sima nokedli.

8. andrea03012008-05-27 20:03
Én húsdarálón szoktam ledarálni, így az ujjam is megmarad, gyorsabb is és tökéletesen megfelel a célnak! Ja és nyers krumpliből készül.

7. ilko722008-05-24 14:26
nyers krumpli kell bele?és milyen reszelőn, a vékonyan vagy ami pépesit?

6. tixtina2008-05-24 13:38
Mert krumpli nélkül nem sztrapacska,hanem csak juhtúros galuska.
Krumplival finom,és sok tejföllel.:))

5. MelisUK2008-05-24 13:00
A sztrapacska tésztájába kell a krumpli, azért sztrapacska. Ezt így kell elkészíteni. Ennyi.


4. ilko722008-05-24 12:11
puhábban tartja valószinű, mert vmi szerepe csak van

3. enci22008-05-24 12:09
Mert attól, sztrapacska és nem nokedli.

2. Luxi2008-05-24 12:08
mert a sztrapacska alapja a reszelt krumpli:)

1. ildiko09142008-05-24 12:07
A juhtúrós sztrapacskába miért tesztek krumplit?