Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Titokban, tilosban

Kategóriák: Összes fórumtéma » Szex & Psziché » Párkapcsolat, szerelem
A fórumhoz cikk tartozik, kattints ide a megtekintéséhez!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

317. gabesz552017-06-20 07:44
Nagyon jól beszélsz!
(válasz Mortischa 300. hozzászólására)

316. gabesz552017-06-20 07:39
Egy fiatal Nőtől kapuzárást kérni....
(válasz hamurapi 294. hozzászólására)


315. epervirág2017-06-19 19:08
Ha ennyire nem akar a fèrjed veled lenni meg nem is megy neki a szex már.Simàn el tudom kèpzelni,hogy neki is van valakije.

314. daf1052017-06-19 18:55
Ez undoritó akár hogy is nézem büszke lehetsz magadra

313. unco2017-04-21 00:40
Egy embernek sincs joga ítélkezni feletted,így én sem teszem. Hívő férjként az a véleményem,hogy bármennyire is nehéz,de elkellene mondanod az igazságot a férjednek. Egyébként szerintem sejti is. Ha szereted,megérdemli,hogy közöld vele a tényeket. Mindig párban kell gondolkodni és dönteni egy házasságban,nem egyénként.Szerintem ha mindketten akarjátok,még lehet ebből egy öregkorig tartó szerelemteljes házasság. Láttam már erre példát. Viszont az biztos,mivel a bűnnek következménye van,hogy a te esetedben sem lesz másképp. Mindig meg kell fizetni az árat. Ez nem egy gonosz Isten kicsinyes bosszúja,hanem egy elátkozott világ törvényszerűsége. Megfizettem én is,de most boldog vagyok,és tele van az életem hálaadással,mert sokkal többet kaptam mint megérdemeltem. Ilyen a kegyelem. :-) Kívánom,hogy megoldódjonak a gonjaitok és éljétek át,és tapasztaljátok meg a szeretet és a megbocsájtás áldásait!
UI.:Mind könyvben,mind filmben tudom ajánlani a Fireproof (tűzálló) c. művet,ami hasonló témát dolgoz fel.

312. joanna512017-03-11 12:46
Én nem ítéllek el, de tudod te is ez nem megoldás. Neked kell döntened, ha tényleg annyira szereted a férjedet beszéljétek meg és forduljon orvoshoz, hátha sikerül kideríteni mi a baj, általában teljes kivizsgálás után találják csak meg.
Viszont akár egy vérvétel is elég, mert ha cukorbeteg sajnos meg is van az ok.
Tapasztalatból mondom, hogy nagyon sokat szenvedtem emiatt, mert nekem még szükségem lett volna rá a szerelmére, s szex-re.
Minden orvost felkerestünk, de már tudtunk a cukorbetegségéről.Sajnos csak időleges volt a segítség.
Én nem váltam el, de annak más oka volt.
Ha megteheted . akkor vagy elfogadod, vagy elválsz.
(válasz Lavender sky 1. hozzászólására)

311. Rebeka1902017-03-10 18:36
És hány ilyen van. Amikor másról fantáziál a pasi - vagy akár a nő is - miközben a házastársával van együtt, kötelességből, mert muszáj, mert házasok. Ez nagyon szomorú. És így élnek le éveket együtt.

Potencia probléma akkor is lehet, ha szeretőt, vagy szeretőket tart a férj és tőle megkap mindent, így otthon már nem áll a zászló.
(válasz the end 284. hozzászólására)

310. mazsumazsu2017-03-10 18:15
nem neked, a fórumindítónak írtam.
(válasz gribedli*** 298. hozzászólására)

309. Ubuntu2017-03-10 16:28
Egyébként voltam némileg hasonló helyzetben. Bár igazából csak annyi a hasonlóság, hogy fogalmam sincs a mai napig, miért maradt abba a volt férjem és köztem a szexuális kapcsolat. Egyszer csak egyik napról a másikra nem akarta. Nem volt merevedési zavara, és ha kérdeztem, csak hárított, vagy támadással válaszolt. Nem hiszem, hogy volt valakije, bár természetesen lehetséges, de utólag sem derült ki, hogy lett volna. Én leléptem, mert úgy döntöttem, hogy így nem lehet együttélni, de köztünk egyébként is megromlott a kapcsolat, szóval tényleg más eset. Viszont a későbbi páromnak merevedési zavara volt, amitől kiakadtam, mert semmit nem tudtam a témáról. Nem dobtam miatta, hanem utánajártam. Én. Mert át tudtam érezni, hogy ez milyen lehet neki. Ő kétségbeesett volt és tanácstalan. Most nincs semmi problémánk. :)

308. Ubuntu2017-03-10 16:17
Az már a folyamat egy későbbi szakaszában történt, amiről írsz. Gondolom, egyetértünk, hogy nagyon kevés az információnk. A férj részéről ez egy önkéntelen, kétségbeesett védekezési reakció is lehetett, amikor már lelkileg maga alatt volt a merevedési zavara miatt, és ebben az esetben megintcsak a partneren múlik, hogy hogy tudja kezelni a helyzetet.
Egy másik lehetőség, hogy a férj azért akarta kerülni az aktust, mert más nő van a képben, és nem akart a feleségével szexelni. Ez is egy lehetséges magyarázat a hárító viselkedésére, de ezt megintcsak a feleség tudná valamilyen módon kideríteni. Hogy mi volt az ok, azt csak a férj tudná megmondani, valószínűleg sose tudjuk meg. :)
(válasz gribedli*** 306. hozzászólására)

307. Ubuntu2017-03-10 16:10
A fórumindítótól elnézést kérek, nem személyeskedésnek szántam az előzőt, mivel természetesen fogalmam sincs, mi hogyan zajlott köztük. Lehet, hogy ő valóban a tőle telhető legpozitívabban állt hozzá a férje problémájához. Van, amikor a férfi egy-egy sikertelen aktus után önmagát hajszolja bele a merevedési zavarba. Tényleg annyira kevés az információnk a konkrét esetről, hogy csak találgatásokat és feltételezéseket írhatunk.

306. gribedli***2017-03-10 16:09
Hát nem tudom, a fórumindító azt írta, hogy a férje kifejezetten agresszív módon kerüli az aktusokat, meg inkább veszekedéseket kezdeményezett, hogy ne kelljen szexelni.

Nehogymár még a nő keressen mindenre más megoldást, ha a férj még bántotta is, el is hiszem, hogy elmegy tőle a kedve és mâs karjaiban landol.
(válasz Ubuntu 302. hozzászólására)

305. Ubuntu2017-03-10 16:06
A fórumindító írása alapján nem tudták megállapítani a szakemberek, hogy mi az oka a bajának. Tehát nem érdemes az okot keresni, ha nem más nő van a dologban a férfi részéről. A megoldást kell keresni, azt pedig sok esetben egyedül a nő tudja megadni, ha megfelelő a hozzáállása. Ahogy a problémát még rosszabbá is teheti. Nézz utána a merevedési zavarral kapcsolatos fórumokban, hány férfi küzd ilyen problémával egy-egy idióta, érzés nélküli nő miatt, akinek a primitív hozzáállása indította el a lavinát. Sok esetben egy normális nő képes átsegíteni a férfit az ilyen hullámvölgyön. A férfi ilyenkor önmaga nem tud már semmit tenni. Egy empatikus partnerre van szüksége, semmi másra. Mivel a fórumindító esetében nem tudjuk, hogy zajlottak az események, nem tudni, mi van a háttérben. Lehet, hogy az első gyenge teljesítménynél beszólt valamit a férjének, és innentől az elindult a lejtőn. De ez csak feltételezés, de egy lehetőség ez is.
(válasz Mortischa 304. hozzászólására)

304. Mortischa2017-03-10 15:56
Miért a feleségnek kell utána járni a férj kukaca bajának? Igazából csak a férfi tudhatja mi a baj.
(válasz Ubuntu 302. hozzászólására)


303. Ubuntu2017-03-10 15:35
A másik lehetőség, hogy a férjnek mégiscsak van valakije, és ezért nem tud otthon teljesíteni. Ez sem ritka.

302. Ubuntu2017-03-10 15:32
Olvassatok utána a jóni és a lingam masszázsnak. Nincs szükség a másik fél szenvedélyére ahhoz, hogy örömöt okozzon. Egy merevedési zavarral, vagy akár hormonhiány miatt vágymentességgel élő férfi is képes alkalmazni a jóni masszázst szeretetből. Csak meg kell tanulni. Az a nő pedig, aki megtanulja a lingam masszázst alkalmazni, még a merevedési zavarral küzdő férfit is helyrehozhatja. Én is úgy látom, mint Hamurapi, a fórumindító korántsem járt utána elég alaposan a lehetőségeknek. Akit valóban szeretek, azért mindent megteszek, ami tőlem telik, és nem másnál keresek "vigasztalást".

301. selena782017-03-10 13:49
"Egy házasság ma már társadalmi elvárás. Ház kell,kocsi kell, gyerek kell....mert neki és neki meg neki is az van. Nem az ösztöneinkre hallgatunk. A társadalmi elvárásokra hallgatunk."

Érdekes dolgokat mondasz. Nem baj, ha én nem így látom?

Én úgy látom, hogy a házasság ma már nem társadalmi elvárás. A könyezetemben élő párok többsége nem házas.

Kocsijuk azért van, mert közlekedniük kell, házuk azért, mert az egész napi munka után kell nekik egy otthon, ahol jól érzik magukat.

Tulajdonképpen ez a lényeg. Azért dolgoznak látástól-vakulásig, hogy a fennmaradó időben kényelmesen élhessenek.

Gyerek? Hát van akinek kell, és van akinek nem. Egyre több a gyerektelen pár. Nagyjából lesz@rják a társadalmi elvárásokat.
(válasz the end 287. hozzászólására)

300. Mortischa2017-03-10 13:48
Néha szeretetből kedveskedni, azt fogadni messze más szerintem mint állandó jelleggel azt átéllni, hogy egy testileg motiválatlan alak matat rajtam.

Amit meg lentebb írtak többen is, hogy kézzel, lábbal, mindenféle idegen tárggyal... Hát, számomra az messze nem az, mint mikor érzem, hogy a másik is velem élvezi.
(válasz csgybzs 297. hozzászólására)

299. gribedli***2017-03-10 09:59
Nem értek egyet, nem lehet mindenkit egy kalap alá venni. Sokan életük legjobb döntésének tartják, hogy kiléptek egy langyi házasságból.

A történeted szereplőjének pechje volt, hogy a szeretője prosztatarákos lett, de ez nem mindenkinél törvényszerű. És egy dolog, hogy a nő megbánta, de nem mindenki bánja meg utólag.
(válasz hamurapi 294. hozzászólására)

298. gribedli***2017-03-10 09:48
Ez nekem? Vagy the endnek vagy a fórumindítónak?

Én tudom, hogy mit tennék egy ilyen szituban. És le is írtam a fórum elején.
(válasz mazsumazsu 286. hozzászólására)

297. csgybzs2017-03-10 08:38
Szerintem a kötelesség és a szenvedély között van átmenet, mégpedig a szeretet. Lehet, hogy sze.xuálisan nem fog izgalomba kerülni, de másik öröme olyan lelkesedés lehet, hogy a másik fél is ugyanúgy örömét leli benne, csak másképpen. Lelkileg is ki lehet így elégülni szerintem.
(válasz PöttyösPanka 295. hozzászólására)

296. a.manus2017-03-10 07:56
Egyetértek! Ezek az általad leírtak nagy igazságok, te már megérkeztél oda ahova a legtöbb ember tart. A szexualitás többszereplős kiélése a végén gyakran egy magányos, üres életet szül. Az élet egy nagy kupleráj, ahol ha örömlánynak/kliensnek állunk számíthatunk aktusra, olyanra is ami esetleg nem tetszik majd, szóval mindig fizetünk mindenért, így vagy úgy, a kérdés, hogy mennyit, de az elején van választási lehetőségünk.
(válasz hamurapi 294. hozzászólására)

295. PöttyösPanka2017-03-10 06:45
Nekem van egy technikai kérdésem, mert ebben nincs tapasztalatom. Ha egy ember aszexuálissá válik, akkor hogyan áll hozzá a partnere kielégítéséhez segédeszközökkel? Mármint az együttlétekben az egyik legerősebb ajzószer az, hogy látom a másikon mennyire kíván. Lehet érezni a partneren, hogy most csak kötelességből csinálja, vagy szenvedélyből. A kétfajta együttlétet össze sem lehet hasonlítani. Tehát a kérdésem egyrészről az, hogy ha valaki nem kívánja a szexet, attól még nekiáll rendszeresen kielégíteni a partnerét annak ellenére, hogy neki ez egyáltalán nem örömforrás? Pár alkalommal rendben van, de éveken keresztül rendszeresen? A másik meg az, hogy egy ilyen felemás hozzáállással milyen eredményre lehet számítani? Szenvedély nélkül nem lesz monoton? Bocsánat a naiv kíváncsiskodásért, de nem tudom elképzelni, és szerencsére nem érint a dolog (még, aztán ki tudja, mi lesz 20 év múlva).
(válasz hamurapi 294. hozzászólására)

294. hamurapi2017-03-09 23:11
Szia!Idős tapasztalt férfi vagyok! A nagyobb családi körömben történt ugyan ez az eset,amit te leirtál.Egy ideig olvastam a hozzászólásokat,de mivel nekem van egy ismert és lezárt befejezett törénetem a részedre,már nem olvastam tovább a hozzászólásokat.
Az általam ismert történet vázlata: 50-es házaspár,lanygyos kapcsolatban.A férj cukorbeteg lesz idővel és vége a szex-nek is.Szomszédban az orvos jó ismerős,de nem mennek hozzá segítségért!
A feleség igényli a szexet és egyszer csak egy férfi le veszi a lábáról.Egy idő után a feleség bevallja tettét és meg is mondja nyiltan,hogy neki heti két alkalommal szüksége van rá és kéri a párját,hogy ezt nézze el neki.Mondanom sem kell,hogy nem járult hozzá!Ráadásul kis közösségben ,mindenki mindenkit ismer",szóval ezt nem lehetett volna eltitkolni.
Jön egy alkalom,a szerető és a feleség 1 hónapra külföldre utazik. /feleségnek nem lett volna kötelező!!/ Férjjel megállapodnak,ha haza jön,eldöntik válnak,vagy ---de ebben a vagyban,már nem volt választási lehetőség!
Haza érkezés után,első találkozáskor a férj nem fogadja vissza.A feleség a szeretőjéhez költözik.Azóta sincsenek elválva,a férj is talált élettársat magának. Megj.: Csak egy felnőtt fiu gyermekük volt!
A feleség 1 év mulva mondta nekem személyesen,hogy nagyon bánja amit tett és ha lehetne vissza csinálná,nagyon megbánta.A szerető prosztata rákos lett,úgy,hogy ott sem volt folytatás.

Neked írom személyesen! Neked a "nőnek" indokolt igényeid lehetnek,mert élő ember vagy és a szervezeted hormonjai működnek,tehát nem itéllek el ezért.Viszont nem rég egy fiatal 40-es nő azt mondta nekem hasonló esettel kapcsolatban,hogy a férjnek nem csak ez az egy szerve alkalmas egy nő kielégítésére-és igazat adok neki!Aztán ott vannak a már bárhol beszerezhető segéd eszközök!Ha te annyira szeretted a férjed,valahogy így kellett volna keresnetek a megoldást!Nem ítéllek el azért mert végül is az élő férfit választottad!Most ár nincs visszaut neked,mert kívánod a "férfi" érintését és hizeleg a hiuságodnak az is,hogy egy fiatal férfi elégít ki! Nem vagy egyedül! A szexuálisan gyenge házasságokban nagyon sűrűn előfordul egy fiatal szerető mindkét nem esetében.De ez már más, mint a te eseted!
Sajnos nem hiszek abban,hogy még mindig szereted a férjedet---esetleg 1-2 eset után még igen--de most már neked ez olyan mint a narkósnak a drog!Ez addig fog tartani,amig a hormonjaid lassan békén fognak hagyni és megnyugodsz,ugyan úgy mint az én példámban.Ha akkor majd visszagondolsz,a gyerekeid miatt is nagyon bánni fogod! Az én példámban szereplő asszony, idő előtt nagyon megöregedett 1-2 évvel később találkoztam vele és megdöbbentem!Persze ez nem törvényszerű!
Az a véleményem,hogy minden lehetőséget meg kellett volna próbálnotok,bele értve az "eszközöket is".Van aki azt mondja,jobb mint az igazi és nem tudsz bele szeretni,más lelkiproblémákról nem is beszélek!
Mondanak neked tücsköt- bogarat és kritizálnak olyanok akik ehhez a korhoz még nem értek el.NETÖRŐDJ VELÜK!A legjobb megoldást már tudod,ez igy nem volt jó,csak ideiglenes rövid távra volt elég.
Ha még van lehetőséged,mert nem mondtad el férjednek,akkor el ne mondd!!Igy még van esélyed a további együttélésre és lenyugvásra,de azonnal épitsd le "Kandur Bandit"!Talán még akár nyugdíjasok lehettek együtt.A tetteden meg ne lelkizz,ha bevallod,akkor sem fogsz megnyugodni,hidd el.Ami téged erre kényszerített az a természet törvénye /hormon szint növekedés a korral/,jogos igényed--sőt egészségügyileg is -nélkülözhetetlen.Azok a nők,férfiak,akik nem "művelik" amig lehet,gyorsan öregednek.Ezt mondja neked egy 80-as sokat tapasztalt férfi!
(válasz Lavender sky 1. hozzászólására)

293. zebracsikó2017-03-09 22:13
Egy férfi attól is leblokkolhat, ha úgy érzi, nem elég jó a feleségének. Az önértékelési zavarok könnyen potenciazavarokhoz vezetnek.
(válasz the end 281. hozzászólására)

292. Pengő Gyöngyi2017-03-09 22:08
Most kivételesen egyetértek veled.
(válasz the end 281. hozzászólására)


291. the end2017-03-09 20:26
Kicsit olyan érzésem van,hogy itt nektek tökmindegy mennyi az idő,majd ti döntitek el hány óra van:D
(válasz PöttyösPanka 290. hozzászólására)

290. PöttyösPanka2017-03-09 20:22
Az, hogy valaki házas még nem azt jelenti, hogy egyetlen olyan gondolata sem lehet, amit megtarthat magának. Ha annyiszor és úgy elégít ki, ahogy igénylem, akkor tőlem bárkire gondolhat, ha van még kedve önkielégíteni. A férfiaknak önmagában semmit sem jelent egy nő, akire rezeg a pöckük. Különben a prostituáltakat nem lenéznék, hanem feleségül akarnák venni.
(válasz the end 284. hozzászólására)

289. sanyinak2017-03-09 20:15
Hol elvárás manapság a házasság?
(válasz the end 287. hozzászólására)

288. PöttyösPanka2017-03-09 20:10
Nem kell, bijlival, pellettel és erjesztett kukoricával horgászik :)
(válasz sanyinak 280. hozzászólására)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11