Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Téli vitaminpótás: a csíra

Kategóriák: Összes fórumtéma » Szépség & egészség » Egészség
A fórumhoz cikk tartozik, kattints ide a megtekintéséhez!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

16. babyapocakban2017-03-03 14:40
Ma kenőmájas kenyeret reggeliztem hagymacsírával. Volt egy kis bukéja :) De jól megmostam a fogam utána, napközben meg úgyis egyedül vagyok. :)))

15. babyapocakban2017-02-25 08:07
Retekcsírát én sem bírom. A hagymát ellenben imádooooom. :)


14. Lavender sky2017-02-21 20:35
Mi is sok csírát fogyasztunk. Én műanyag levesszűrőben készítem el évek óta. Nagyon jól működik mindenféle maggal. Egyedül a mustármaggal nem volt még eddig szerencsém, de lehet, hogy én vagyok az idétlen.
A gyerekek is szívesen fogyasztják. Még a csípős retekcsírát is a szendvicsben. KitŰnő természetes antibiotikum.

13. csikil4ny2017-02-20 15:46
Én egyszerű befőttes üvegben szoktam, reggel és este leöblítem. Még egyszer sem penészedett meg.

Nekem is a lucerna a kedvencem, a retekcsíra nekem túl erős.
(válasz babyapocakban 8. hozzászólására)

12. bjudit552017-02-20 15:25
Brokkolit még nem csiráztattam. Az is van bio boltban?
(válasz izmoskörte 11. hozzászólására)

11. izmoskörte2017-02-20 15:14
Nálam most a lucerna-retek-brokkoli megy.

10. bjudit552017-02-20 14:34
Meghoztátok a kedvem, hálás vagyok érte, délelőtt be is áztattam a hajdinát és a csicseriborsót mert csak ez van itthon. Estére mennek a csiráztatóba, holnap pedig veszek néhány féle magot, majd amit kapok. Majdnem mindet szeretem. Csak a nagyon erőseket nem. :)


9. Hoxa2017-02-20 08:59
Ez ilyen nagyobb, vaskosabb, fehér csíra. Az íze olyan, mint a zsenge borsóé. Auchanban, tescoban szokott lenni.
(válasz gyöngy:) 5. hozzászólására)

8. babyapocakban2017-02-20 08:54
Hát én reggel és délután is szoktam. Jártam már úgy, hogy mind ment a kukába, mert elkezdett penészedni. :(
(válasz gribedli*** 3. hozzászólására)

7. Anyagi2017-02-19 18:13
Nekem a lucerna csíra a kedvencem!!!!

De a retek is finom.
Viszont a mungóbab nem lett a kedvencem - bár állítólag nagyon egészséges!

Megyek is előkeresem a csíráztató tálkámat gyorsan! :)))))

6. izmoskörte2017-02-19 15:11
Nekem a retekcsíra a kedvencem!

5. gyöngy:)2017-02-19 14:13
Mungóbabot még nem is láttam, hallottam, bár én célirányosan mindig a brokkolicsírára megyek, azt szoktunk enni.
(válasz Hoxa 4. hozzászólására)


4. Hoxa2017-02-19 14:04
Mi is szeretjük. Még a gyerekeim is, csak úgy falják a mungóbab csírát :) Én még nem próbáltam itthon csíráztatni sosem, jó lehet pedig.

3. gribedli***2017-02-19 09:51
Tetszett a cikk! Én is szeretem a csírákat:)

Napi többször ránézni és öblögetni a csírákat az mit takar? Napi hányszor?

2. bjudit552017-02-19 09:42
A változatosság kedvéért tedd bele a csírákat zöld turmixba is. Vagy csak egy gyümölcs turmixba, ha nem szereted a zöldet.
(válasz babyapocakban 1. hozzászólására)

1. babyapocakban2017-02-19 09:08
Az én családom igazi csíra-rajongó család. Általában salátában, vagy szendvicsben fogyasztjuk őket előszeretettel. Télen gyakrabban esszük, mert a csírával sok anyagot és ásványi anyagot pótolhatunk, ami szükséges a szervezetünk számára, hogy könnyebben megküzdhessen az ilyenkor jellemző fertőző betegségekkel.