Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Családi problémák

Kategória: Összes fórumtéma » Egyéb témák » Közösségi témák


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

5. Bigécske052010-02-20 12:21
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de szégyen, hogy a szüleid figyelembe sem veszik az érzelmi életedet. Én megmondanám nekik /persze ha lenne hová mennem/ hogy ha nem tudnak tekintettel lenni rám akkor majd ha megtanulják hogyan is kell azt akkor majd lesz miről beszélnünk de addig is nincs szükségem nekem ilyen fajta lelki terrorra és elnyomásra.
(válasz panasonic 2. hozzászólására)

4. anyuci912009-10-02 19:08
Kedves PANASONIC 2.HOZZÁSZLÓ tisztelettel üzenem neked, hogy az alkalmazkodás is igen nehéz, ha netán náluk laktok ez csak sajnos jobban növeli a feszültséget köztetek és senkinek sem jó. Keritsetek módot arra, ha egyáltalán lehetséges,hogy tudjátok mi baj és hogyan kellene megoldani leülni és szemtől szemben megbeszélni.
Szivélyes üdvözlettel: Anyuci91.


3. Kakuk Jánosné2009-09-23 08:01
Kérdezd meg őket ,hogy szerintük milyen a ti kapcsolatotok ,hátha nem is gondolkodtak még el ezen .

2. panasonic2009-01-20 15:34
Sziasztok!

Szüleimnek nagyon sokat köszönthetek az életben mert mindig mindehol segítettek csak egy szó kelett és már ugrottak is.
De ugyanakkor mostanra már úgy kezelnek mint egy óvodás, a barátommal akivel lassan 1 éve vagyok együtt teljesen mindegy mit csinálok, csinálunk. Próbálnak irányítani, de felnőtt vagyok és van önálló elképzelésem. . .
Eddig az volt a baj hogy sokat vagyunk nálunk mindig ott van, mostanra inkább én megyek hozzá mivel egy településen lakunk 10 perc gyalog is az út, de amikor hazamegyek akkor látom hogy ideges, feszült, Barátom is kijelentette anyum viselkedése miatt inkább nem jön hozzánk. Mikor otthon voltunk akkor fogták és elvonultak be a szobába nagyon rosszul esett, ha a barátommal vagyok akkor mindig mi vagyunka rosszak akár mit is teszünk vagy csinálunk.
Ha nem jön fel a párom akkor azt mondják mert emberszámba se nézi őket ha feljön akkkor meg aza a baj. ilyenkor mit lehet tenni?
A jövönkre és a kapcsolatunkra gondolva lakás vásárláson gondolkozunk de ilyen válság helyzetbe sajnos a hitel lehetőség is nagyon nehéz.
Mindketten tisztességessen dolgozunk a párommal és mégsem vagyunk jók.
Én rengeteget segítek otthon eddig is mostanra is segítek amikor csak tudok de mióta a párommal is együtt vagyok szeretnék azért vele is többet lenni, mert a munkabeosztás végett nehéz.
Próbáltunk már leülni velük de abból mindig csak nagy vita lett.

Valaki tud erre mondani valamit?

1. biztitinike2008-05-19 10:23
Bizonyára minden családban akadhatnak különböző problémák. (férj, gyerekek, munkahely...stb)Amennyiben szivesen megosztanád valakivel írj nyugodtan. Talán különböző életkorú személyek (akik tapasztaltabbak, vagy kevésbé tapasztaltak)tanácsaikkal könnyebbé tudja tenni a probléma elviselését, vagy esetleg megoldást is találhatunk.