Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Tudásbázis - Vesegyulladaskor normalis-e, hogy a vese nem tudja feldolgozni a feherjet?ki lehet-e gyogyulni belole?meddig tarthat el?

Kategória: Összes fórumtéma » Szépség & egészség » Egészség

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

11. buhu bahu2009-10-14 01:02
A picurkanak meg mindig megvan a problemaja a vesejevel. . Egy helyben topogunk. Annyira halas lennek, ha valaki tudna otletet adni, hogy mit csinaljunk vele, es hogy hova vigyuk. . .
Mig szedi az orvossagot lebontja a feherjet ahogy abbahagyja nem. .

10. Áldás2008-08-11 06:26
igen normális! Nálam hetek volt hogy honapok teltek el a teljes gyugyulásig. Rengeteg folyadékot és ha lehet gyogyteákat fogyasz és utána se hagyd abba.

9. vaktyúk2008-06-26 16:42
Mi a probléma? Glomerulonephritis acuta?
(válasz buhu bahu 8. hozzászólására)

8. buhu bahu2008-05-16 23:47
Athelyeztek a picurit egy masik korhazba. Azt mondta a drno, hogy kap egy terapiat ha bevallik 6 hetig kell szednie a gyogyszereket, ha nem lesz jo elkell menni Belgradba ott vesznek mintat a vesejebol, es akkor masik terapiat fog kapni. .
A drno aztmondta hogy megfog gyogyulni, de van egy lany Zentan akinek ugyanez a baja, es mondja hogy ujra es ujra elojon neki. Kell majdvennunk egy kis tesztcsikor, amivel mindig ellenoriznunk kell a vizeletet.
Azt mondta, hogy nem volt szabad neki tornaznija, nehezet emelnie, es ha ne aggy Isten megfazik akkor azonnyomban elojonujra. .
Amugy mostmar egyre tobbet pisil, es nagyon sokat eszik. .
kerem h irjatok meg. . koszi

7. buhu bahu2008-05-14 11:51
koszonom a hozzaszolasokat. . Nem en vagyok a beteg, hanem a testverem 3 eves kisfia. . nagyon feltjuk, mert sajnos itt nalunk az orvostudomany jocskan levan maradva. .
Dontya- mindjart kikeresem es olvasom. .

6. Orsica2008-05-14 08:20
Akut vesegyulladásból ki lehet gyógyulni, krónikusból már nem, és ott már szigorú diétát kell tartani. Anyukám van ilyen állapotban, azért tudom. 16 éves felfázásból adódóan. :(

5. Donyta2008-05-14 07:29
Ha van kedved olvasd el nálam a naplókban, a 92-es irást. Ne járj úgy mint én!

4. Yudy2008-05-14 07:07
Mielőbb orvoshoz menj, egyébként ha átmegy a gyuklladás akut szakba, életed végéig elkísérhet, s a veséd is rossz esetben "rámehet". Sajna volt ilyen ember ismertségi körömben.

3. pierrot2008-05-14 07:03
Nekem csak néhány napig tartott a heveny gyulladás, de akkor magaas lázzal, gyengeséggel. A fehérjére nem tudom a választ. De tényleg menj el orvoshoz, antibiotikum kell !

2. vaktyúk2008-05-14 06:28
Igen, normális. Meddig tarthat el?-Erről jobb, ha egy szakorvost kérdezel meg.

1. buhu bahu2008-05-13 23:43
Vesegyulladaskor normalis-e, hogy a vese nem tudja feldolgozni a feherjet?ki lehet-e gyogyulni belole?meddig tarthat el?

Esélyt kapsz, hogy nyerj egy mini laptopot!

Tippek és trükkök a férfiak megszelídítéséhez

Minden jog fenntartva © 2010, www.hoxa.hu | Impresszum | Médiaajánlat | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Kapcsolat: hoxa (kukac) hoxa.hu