| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| A picurkanak meg mindig megvan a problemaja a vesejevel. . Egy helyben topogunk. Annyira halas lennek, ha valaki tudna otletet adni, hogy mit csinaljunk vele, es hogy hova vigyuk. . .
Mig szedi az orvossagot lebontja a feherjet ahogy abbahagyja nem. . | ||
| ||
| igen normális! Nálam hetek volt hogy honapok teltek el a teljes gyugyulásig. Rengeteg folyadékot és ha lehet gyogyteákat fogyasz és utána se hagyd abba. | ||
| ||
| Mi a probléma? Glomerulonephritis acuta? | ||
|
| ||
| Athelyeztek a picurit egy masik korhazba. Azt mondta a drno, hogy kap egy terapiat ha bevallik 6 hetig kell szednie a gyogyszereket, ha nem lesz jo elkell menni Belgradba ott vesznek mintat a vesejebol, es akkor masik terapiat fog kapni. .
A drno aztmondta hogy megfog gyogyulni, de van egy lany Zentan akinek ugyanez a baja, es mondja hogy ujra es ujra elojon neki. Kell majdvennunk egy kis tesztcsikor, amivel mindig ellenoriznunk kell a vizeletet. Azt mondta, hogy nem volt szabad neki tornaznija, nehezet emelnie, es ha ne aggy Isten megfazik akkor azonnyomban elojonujra. . Amugy mostmar egyre tobbet pisil, es nagyon sokat eszik. . kerem h irjatok meg. . koszi | ||
| ||
| koszonom a hozzaszolasokat. . Nem en vagyok a beteg, hanem a testverem 3 eves kisfia. . nagyon feltjuk, mert sajnos itt nalunk az orvostudomany jocskan levan maradva. .
Dontya- mindjart kikeresem es olvasom. . | ||
| ||
| Akut vesegyulladásból ki lehet gyógyulni, krónikusból már nem, és ott már szigorú diétát kell tartani. Anyukám van ilyen állapotban, azért tudom. 16 éves felfázásból adódóan. :( | ||
| ||
| Ha van kedved olvasd el nálam a naplókban, a 92-es irást. Ne járj úgy mint én! | ||
| ||
| Mielőbb orvoshoz menj, egyébként ha átmegy a gyuklladás akut szakba, életed végéig elkísérhet, s a veséd is rossz esetben "rámehet". Sajna volt ilyen ember ismertségi körömben. | ||
| ||
| Nekem csak néhány napig tartott a heveny gyulladás, de akkor magaas lázzal, gyengeséggel. A fehérjére nem tudom a választ. De tényleg menj el orvoshoz, antibiotikum kell ! | ||
| ||
| Igen, normális. Meddig tarthat el?-Erről jobb, ha egy szakorvost kérdezel meg. | ||
| ||
| Vesegyulladaskor normalis-e, hogy a vese nem tudja feldolgozni a feherjet?ki lehet-e gyogyulni belole?meddig tarthat el? | ||