Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Triodena mellékhatás

Kategória: Összes fórumtéma » Szépség & egészség » Kozmetikumok


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

3. hszbett2016-01-15 08:40
Az a baj, hogy nekem gyógyszer nélkul is van pecsételő vérzésem, emellett olyan ers menzeszem, h a super plus tampon 30 percet bír ki körülbelül. Így a harmadik terhességem után hiába sterilizáltattam magam, sajnos újra fel kellett, hogy irassam a - yógyit. 2006.óta küzdök, igaz komolyabbra csak pár éve fordult a dolog. Van egy myimám, de több doki is a hormonokra fogja ezeket a dolgokat, nem a myomára. Szóval ez a része elég bonyollt :(

2. MrStock2016-01-15 06:08
Fő hatóanyagok alapján nézve, ha már ahogy írod: "sok kipróbált bogyó" gestodene, ethinylestradiol hatóanyagokat együtt biztosan szedted már. Itt segédanyagok miatt léphet fel csak akkor a negatív tünet.
A vérzést maga a gyógyszer váltja ki, ebben az esetben kevésbé, ami szintén a segéd anyagok miatt lehet.
Mivel a fogamzásgátló, maga a vérzést megszünteti, - de ezt a nők nem találták megnyugtatónak - szörnyen aggasztónak vélték - , ezért később a gyógyszergyárak kénytelenek voltak pecsételővérzést kiváltó gyógyszereket piacra dobni.


1. hszbett2016-01-15 05:23
3. levél triodenát szedem. Mindhárom ciklusban azt taoasztalom, hogy a szeméremajkaim megduzzadnak, fájnak. Tapasztalt valaki ilyet? A csavar az egészben, hogy eddig a sok kipróbált bogyó közül ez az első, ami minimalizálja a pecsételő vérzésem. Korábban olvastam egy cikket, talán az ösztrogén (?) hatásairól, mintha ott írták volna, h ilyet okozhat, de nem találom, bárhogy keresem. Nőgyógyász ilyennel nem találkozott még. Ebben a ciklusban pár órával azután jelentkezett, miután bevettem a második fázis első bogyeszát. Mivel előző 2 hónapban nem figyeltem az összefüggéseket, így nem emlékszem, melyik szemnél jött wlő. Járt valaki hasonló cipőben? Baromi kellemetlen, fáj, lüktet.