Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Tudásbázis - Aki szokott otthon kenyeret/zsömlét sütni...

Kategória: Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Sütés, főzés


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

10. rozsazsa2009-04-27 00:35
Az adagoló pohár neked is 200ml-es? A sikér-t melyik kanállal mérted a kicsivel,vagy a nagyobbal?
(válasz Cservenák Vali 8. hozzászólására)

9. rolvisa2008-11-16 00:00
50 dkg liszt,1 ek só, 1 ek olaj,1 ek ecet,3 dkg élesztő, 1.5 dl ásványvíz 1.5 dl tej, 1 kk cukor.
kenyérsütőbe készül,de lehet a rendes sütőbe is sütni.


8. Cservenák Vali2008-09-19 01:00
Elég gyakran sütük kenyeret.Van egy bevált receptem.4 adagoló pohár liszt,2 adagoló kanál só /kicsi/ 1 nagy adagoló cukor,kétszer háromnegyed viz/adagoló pohár/3 kanál étolaj, 1 bő kanál sikér, és 1 tasak szárított élesztő.

7. Bettyboop2008-05-28 12:52
Miért baj, ha összereped? Szerintem az direkt guszta.

6. k.tünde782008-05-08 16:11
Hát nem tudom igazából,mert 180-220 közötti fokot szoktak írni,van amit tejjel vagy vajjal meg kell kenni .Szerintem az össze tevők arányától függ+ a kelesztéstől.

5. RLindi2008-05-08 16:06
Igen 200 fokon szoktam sütni talán alacsonyabb fokozaton kéne?


4. k.tünde782008-05-08 16:02
Sütés közben?
(válasz RLindi 3. hozzászólására)

3. RLindi2008-05-08 16:00
tenni

2. RLindi2008-05-08 16:00
Én zsömlét szoktam sütni. A következő a problémám. A tészta isteni finom de mindig berepedezik a teteje. Mit lehetne teni,h. ezt elkerüljem?

1. RLindi2008-05-08 15:59
Aki szokott otthon kenyeret/zsömlét sütni...