Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Házi ketchup készítésénél hogyan kapok sűrű masszát? fórum

Házi ketchup készítésénél hogyan kapok sűrű masszát? (tudásbázis kérdés)


6. Zsozsozso101 (válaszként erre: 5. - Georgina319)
2015. aug. 27. 16:13

Hú, ez jól hangzik :)

Köszi!

2015. aug. 27. 11:30

4 fej hagymát felaprítani, 15 percig olajon fonnyasztani

2 teáskanál édesköményt, 2 csapott evőkanál koriandermagot, 4 szem szegfűszeget mozsárban összetörni, a hagymához adni.

2 ujjnyi gyömbért, 4 gerezd fokhagymát, 1-2 chilipaprikát felszeletelni-aprítani, a hagymához adni.

Csipet só, bors, 1 kiló paradicsom, egy csokor bazsalikom szára bele

1 liter olasz paszírozott paradicsom, 2.5 dl vörösborecet, 20 dkg barnacukor bele


Összefőzni, rotyogtatni (kb. 30-40 percig)

Bazsalikom leveleit is felaprítani, beletenni

Robotgépben pürésíteni

2015. aug. 27. 10:53

Sziasztok!

Bevált receptet kérhetek? A fűszerezést mindig elcseszem...

2015. aug. 19. 14:15
Én botmixerrel pürésítettem és a levét is el kell főzni amíg megfelelő lesz az állaga.
2015. aug. 19. 09:44
Turmixold össze a masszát, és szűrd át. Főzd addig, ameddig be nem sűrűsödik.
2015. aug. 19. 09:37
Házi ketchup készítésénél hogyan kapok sűrű masszát, az enyém darabos és nem lehet pl a virslivel felszedni?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook