Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mit lehet még főzni a gulyáson kívül bográcsban? fórum

Mit lehet még főzni a gulyáson kívül bográcsban? (tudásbázis kérdés)


1 2
54. Living Dead (válaszként erre: 52. - Globus)
2014. febr. 22. 12:36

Akár :) főztünk már zabpehely-búzadara kását bográcsban, aszalt gyümölccsel, tejjel és tejszínnel felöntve :)


Igazándiból tényleg mindent lehet.

2014. febr. 22. 04:10
halaszlet
52. globus (válaszként erre: 45. - Csutika100)
2012. máj. 30. 14:11
Tejbedarát? :DD
2012. máj. 30. 14:04
Bocs most látom hogy ezt már írták én ezt ettem legutóbb-nagyon fincsi!
2012. máj. 30. 14:02
Slambucot!
2012. máj. 30. 12:04

Bármilyen kaját lehet főzni bográcsban!

A halászlé ami nagyon finom benne,de bármi mást

készitesz bográcsban sokkal finomabb!:)

48. verem (válaszként erre: 47. - 036bf4cfe4)
2012. máj. 30. 09:51
Hát ezt kár volt ide leírnod.
47. 036bf4cfe4 (válaszként erre: 41. - KNM1947)
2009. febr. 4. 11:06
És a füstölt íz az miért jó? A füst nem egészséges!
2009. febr. 4. 07:59
Vizet
2009. febr. 4. 07:55

Mindent

Mikor még telkeztünk, mindent bográcsban csináltunk ami nem igényelt sütő használatot.

A tojásrántottától a töltött káposztáig mindent.

2009. febr. 4. 05:24
Ajánlom a gulyás fórumlap mellett a pörkölt, sertés- marhahős, stb. honlapokat is nézd át. Milliónyi dolog van, ahol találsz magadnak való receptet.
2009. febr. 4. 03:08
Halászlevet, pörkölteket, lebbencset.
2009. febr. 4. 00:28
Nyűlpörköltet,tarhonyáshúst,még jókai bablevest is főztünk benne.
41. KNM1947 (válaszként erre: 40. - 036bf4cfe4)
2009. febr. 4. 00:26

Nem képzelgés,kedves fórumtárs! Kap az étel egy kis "füstölt" ízt,és így valóban finobbak lesz.

Üdv.Rian

2009. febr. 3. 23:52
Az viszont teljesen képzelgés hogy jobb lesz az íz a bográcsban pláne a szabadban.
39. jolie
2009. febr. 3. 22:19
bármilyen pörkölt finom lesz benne, öreg lebbencs, paprikás krumpli
2008. dec. 14. 06:41
szinte-minden :)
2008. dec. 13. 23:07

Nagyon finom a pörkölt,halászlé és még sorolhatnám........szinte mindent amit bent szoktál.

Sokkal finomabb az íze ha kint az udvaron bográcsban főzöd....

2008. máj. 6. 13:23
Nálunk a pörik nagyon beváltak:)
2008. máj. 6. 10:57
a lecsó isteni, birkapörkölt, paprikás krumpli halászlé
2008. máj. 6. 07:54
Tulajdonképpen mindent lehet,amit bennt,kellemesebb lesz az íze.
2008. máj. 6. 06:08
Nagyon sok mindent lehet,pörköltek, levesek,lecsó,mindegyiknek más ize van,mint ha bent készited el a konyhában.
2008. ápr. 30. 17:16
Slambuc?:)
2008. ápr. 30. 16:22
Jó lecsós paprikás krumpli, házi kolbásszal!!
2008. ápr. 30. 12:18
Mi csináltunk már saját receptet is:hagymával,paprikával,paradicsommal,pirospaprikával összedobni egy jó lecsós pörköltalapot,rá a csirkecombok,ízlés szerinti mennyiségű és fajtájú zöldség (mi mexikói keverékkel és konzerv babbal csináltuk),zöldfűszerek,só,bors,kevés vízzel főzni.Mikor félkész ,lehet bele krumplit is főzni,de a legistenibb ha előre főzött rizs kerül bele a végén,ami felszívja a szaftot.Egyszerűen isteni!
29. ccd9bb7d17 (válaszként erre: 28. - Szeszipuszi)
2008. ápr. 30. 12:01

igen,menzán "bolti tésztábol" készül:))


s

28. Szeszipuszi (válaszként erre: 26. - E28ddc7c9b)
2008. ápr. 30. 11:59

Jogos a két pont! :DDD

Igazad van, mentségemre legyen mondva én leginkább az iskolai menzáról ismerem a lebbencset és ott már gyári, kocka alakú tésztából főzték.

27. ccd9bb7d17 (válaszként erre: 26. - E28ddc7c9b)
2008. ápr. 30. 11:55
:DDD úgy látom kényesek vagyunk a részletekre lebbencs-slambucügyben:))igazad van,a lebbencs nem nagykocka!
26. e28ddc7c9b (válaszként erre: 14. - Szeszipuszi)
2008. ápr. 30. 11:50
Az eredeti lebbencs az a tészta kinyújtva, megszárítva és utánna összetördelve. NEM VÁGVA!
25. Szeszipuszi (válaszként erre: 23. - Ccd9bb7d17)
2008. ápr. 30. 11:40
Biztosan igazad van, annyira nem tudom...de mind hasonló étel. A válaszom viszont RLindinek arra a kérdésére vonatkozott: mi a lebbencs?
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook