Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Tudásbázis - Somlói galuskát mennyivel hamarabb lehet elkészíteni úgy, hogy ne ázzon szét?

Kategória: Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Sütés, főzés


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

19. Mumu492008-05-19 12:40
Igen,próbáltam már azzal is,meg Gálával,de van egy harmadik,Desszert krémpor a neve,most nincs itthon,hogy megnézhetném a márkáját,ez a legjobb,dobozos,és és nagyon jó az állaga,jobb mint az arankáé.A cukorszirupnak nem nagyon vagyok a híve,nem mondom,hogy rossz,inkább azért,mert cukor.
(válasz szanád 18. hozzászólására)

18. szanád2008-05-19 12:30
DDD....ezért jó a rumosszirup , amit általában rumaromával helyettesítem főleg ha gyerekek esznek belőle
az Aranka krémporost próbáld ki !!!!
2 csomag kell egy közepes tepsihez
(válasz Mumu49 15. hozzászólására)


17. Mumu492008-05-19 09:05
Összekevered a Tiramisuval...
(válasz esztella100 14. hozzászólására)

16. Mumu492008-05-19 08:43
Akkor fröcskölöm,ha úgy jobban hangzik.Rumot eleve nem lehet annyira locsolni,mert berúgnak tőle :)))
(válasz szanád 13. hozzászólására)

15. Mumu492008-05-19 08:42
kkor fröcskölöm,ha úgy jobban hangzik.Rumot eleve nem lehet annyira locsolni,mert berúgnak tőle :)))
(válasz szanád 13. hozzászólására)

14. esztella1002008-05-19 08:01
egy naposan a legfinomabb,mert addigra az íze is jó átérik,de fontos,hogy a babapiskótát csak egy pillanatra szabad bele mártani a kávéba,hogy nehogy eleve elázzon.

13. szanád2008-05-19 07:44
ezek szerint te is meglocsolod......
(válasz Mumu49 10. hozzászólására)

12. szanád2008-05-19 07:43
Teljesen igazad ,a cukikban nem lehet jó somlóit kapni.
Amikor egy szállodában dolgoztam így csináltuk a somlóit.:a piskótát rumos sziruppal meglocsoltuk és sárgakrémet csináltunk,ezt rákentük a lapra dióval mazsolával megszórtuk, a következő lap kakaós volt, rétegzés majd még egy emelet.
Manapság hasonlóan készítem , de mostAranka főzés nélküli pudinggal rétegezem a lapokat.
Az oroszkrém talán kicsit túlzás ,mivel a tetején lesz tejszínhab, de biztos hogy nagyion finom....
(válasz Mumu49 11. hozzászólására)


11. Mumu492008-05-18 21:40
Többfélét kóstoltam már,de ennyire egyik sem volt finom.Az eredeti,igazi oroszkrémet sem tudják már sehol csinálni...
(válasz Mumu49 10. hozzászólására)

10. Mumu492008-05-18 21:36
Rummal meglocsolva,és vastagon oroszkrémmel töltve,rumba áztatott mazsolával.
(válasz szanád 9. hozzászólására)

9. szanád2008-05-18 17:19
akkor hogy készíted ?
(válasz Mumu49 6. hozzászólására)

8. szanád2008-05-18 17:17
pedig úgy az igazi..próbáld ki
(válasz Mumu49 5. hozzászólására)

7. kriszti04302008-05-18 17:06
mi sem áztatjuk.szerintem meg csinálhatod

6. Mumu492008-05-18 16:54
Mert az már pacsmag

5. Mumu492008-05-17 23:01
Mifelénk a somlóit nem áztatjuk rumos sziruppal...
(válasz szanád 3. hozzászólására)


4. szanád2008-05-17 21:24
nem túlságosan szirupozni , nyugodtan megcsinálhatod ma este..

3. szanád2008-05-17 21:24
a rumos sziruptól....
(válasz Mumu49 2. hozzászólására)

2. Mumu492008-05-17 18:33
Nem értem,mitől ázna szét?

1. dus2008-04-18 18:45
.....mennyivel hamarabb lehet elkészíteni úgy, hogy ne ázzon szét?
Holnap délutánra lenne, megcsinálhatom-e most esete, vagy várjak vele holnap délelőttig?