Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Gimnasztika labda

Kategória: Összes fórumtéma » Babák & mamák » Óvodások, iskolások


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

5. Ancsa198512014-09-06 09:50
Egész nap labdán ülni?Ez a tanár nem normális!
Őt is rá kellene ültetni 5-6-7 órában és rájönne hogy ez gyerekkínzás.Még tesi órán azt a 45 percet ki is bírnák de reál-humán tárgyaknál labda?
SZMK ehhez mit szól?

4. salhajni2014-09-05 09:46
Kedves Cimoka és Dominós !
Igen , szerintem is ez egy mánia , csak az ő osztályukba van ez. A másik , igen , írni , olvasni , rajzolni , mindent ezen kell csinálniuk. Én elhiszem , biztos jó , de nem egésznap azon ücsörögni !
Köszönöm a válaszokat !
Szép hétvégét Nektek !


3. cimoka2014-09-05 09:00
Elvileg az ilyen labdának az a lényege, hogy helyes tartással lehet csak megmaradni rajta, azaz egyenes hát stb, ahogy a nagy könyvben meg van írva... Na, most ebből kiindulva, szerintem bármi előfordulhat, hiszen valahogy csak a füzet/könyv felé kell görnyedniük... Gondolom, nem a táblát nézik egész nap...

2. dominós2014-09-05 08:58
Csak akkor jó, ha jól ül rajta. Mert lehet azon is hanyag tartással, púposan ülni, és akkor bizony fáj a hátuk. A széken ki lehet támasztani, ezen nem. Én nem erőltetném, ez egy mánia.

1. salhajni2014-09-05 08:44
Kedves Tagok !
Érdeklődni szeretnék ,vannak-e itt olyan emberek , akik tudnának nekem segíteni tanáccsal , hogy kislányomnak , és pár osztálytársának fájhat-e a háta attól , hogy a suliban órák alatt végig gimnasztika labdán ülnek ? Most 2. osztályosok , a tanító nő ,már első évtől úgymond kötelezővé tette , és sok kisgyerek már akkor panaszkodott. Én tudom ,hogy jó , de ha váltakozva lenne hogy egyszer labda , egyszer szék , talán jobb volna! Kérem, aki nálam okosabb , írjon !
Köszönöm ,mindenkinek szép napot!