Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Tudásbázis - Hogy kell behabarni a főzeléket?

Kategória: Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Sütés, főzés


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

9. arrival2014-08-12 15:40
Koszi szepen! Finom lett!

8. SurfRider2014-08-12 15:17
Tej+liszt ezt keverd el csomómentesre, majd pár evőkanállal adj a főzelékből is bele, hogy ne csomósodjon. Gyors keverés mellett lassan csurgasd bele a főzelékbe a habarást.


7. andi60202014-08-12 15:11
Én lisztszórással csinálom, nem habarom.
(válasz arrival 2. hozzászólására)

6. NomNom2014-08-12 15:11
vajon megfuttatott liszt + tej
(válasz NomNom 5. hozzászólására)

5. NomNom2014-08-12 15:11
Én finomfőzeléket úgy csináltam, hogy megpároltam a zöldséget és eresztettem rá egy hígabb besamelt.


4. pilus2014-08-12 15:10
Én tejjel+liszttel szoktam.

3. ildi02142014-08-12 15:10
Tejfül és liszt, vagy tejszín és liszt.

2. arrival2014-08-12 15:09
Nem vagyok egy nagy szakacs :)
A finom fozeleket tejjel+ liszttel vagy tejfollel+ liszttel kell behabarni ?

1. arrival2014-08-12 15:08
Hogy kell behabarni a fozeleket?