Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Fehérjeturmixszal diétázók ide fórum

Fehérjeturmixszal diétázók ide (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯
1829. 7130b15964 (válaszként erre: 1828. - F5c6739a81)
2008. okt. 13. 18:26

Ó én annak köszönhettem, hogy a múltkor terhesség előtt fogytam elég sokat. Na, nehogy azt hidd, hogy végig csináltam. 3 egymás utáni napon próbáltam elkezdeni. Mind a háromszor odáig jutottam el,hogy bevettem a keserűsót, aztán ugye elvileg nem lehet addig inni a porból, se a zöldségléből, amíg tart a hatása. Na, nekem délután kettőre olyan zabálhatnékom támadt, hogy megittam a turmixot kezdésnek aztán ettem lefekvésig mindent, amit találtam.


Szóval bő két kilóval nőtt a súlyom a turbo-bénázás hatására. Ekkor határoztam el, hogy normálisan eszem és napi szinten edzettem. Le is ment vagy 14 kiló kb. 3 hónap alatt.

2008. okt. 13. 18:07
Igen, a keserűsós kezdetű turbó...én is arra gondolok. Hát, én végigcsináltam nemrég, kb. egy hónapja (mondjuk nem az eredeti, hanem sciteces porokkal), nem csaltam, de alig fogytam tőle :-( vissza is jött szinte mind. Fontolgattam, hogy újra elkezdem, lehet, hogy ketten könnyebb lenne. De elég nagy kudarcként élem meg az előzőt.
1827. 7130b15964 (válaszként erre: 1826. - Mandella)
2008. okt. 13. 18:01
Mi ez turbo? Csak a keserűsó miatt gondolom.
1826. mandella (válaszként erre: 1824. - F5c6739a81)
2008. okt. 13. 17:53

igen!

már ha egyre gondolunk, szerintem igen.

a keserűsóval kezdem...

1825. 7130b15964 (válaszként erre: 1822. - 2577cdcc12)
2008. okt. 13. 17:51
Én szeretem, ha annyira gyepesek, hogy nem kell főznöm:)))
1824. f5c6739a81 (válaszként erre: 1823. - Mandella)
2008. okt. 13. 17:17
A full kúrát?
1823. mandella
2008. okt. 13. 16:10

sziasztok!

jövő héten szerdán újra elkezdem

1822. 2577cdcc12 (válaszként erre: 1820. - 7130b15964)
2008. okt. 13. 16:03
Szerencsére messze elkerültek eddig az ilyen begyepesedett pasik :o)
1821. f5c6739a81 (válaszként erre: 1820. - 7130b15964)
2008. okt. 13. 11:41
Nem is rossz taktika ;-)
1820. 7130b15964 (válaszként erre: 1818. - 2577cdcc12)
2008. okt. 13. 11:38
Ha tálalod és megkóstolják, akkor úgy biztosan finom, de ha csak előadod, hogy mit tervezel főzni, könnyen lehet, hogy meghívnak egy étterembe inkább :)))
1819. f5c6739a81 (válaszként erre: 1817. - 2577cdcc12)
2008. okt. 13. 08:47
:-))
1818. 2577cdcc12 (válaszként erre: 1812. - 7130b15964)
2008. okt. 13. 08:43
Eddig minden pasi imádta, végülis rizs pörkölttel, a mustár még ad hozzá némi pikantériát.
1817. 2577cdcc12 (válaszként erre: 1811. - F5c6739a81)
2008. okt. 13. 08:42
Hát ha tényleg azt hitted, hogy nem marad meg rajta a zabkorpa, akkor tényleg aktivizálni kéne magad :o), bár enélkül is el fog venni valaki.
1816. 2577cdcc12 (válaszként erre: 1809. - F5c6739a81)
2008. okt. 13. 08:41
Tényleg evidens, hogy tojásfehérje :o)
1815. f5c6739a81 (válaszként erre: 1814. - 7130b15964)
2008. okt. 13. 08:31

Ne is mondj ilyeneket, a hétvégén nagy-nagy bűnözés volt, csokihegyek tűntek el bennem :-S

Ma beiktatok egy gyümölcsnapot, úgyis ezer éve nem csináltam ilyet. Meg ebédem is csak holnaptól jön ...

1814. 7130b15964 (válaszként erre: 1813. - F5c6739a81)
2008. okt. 13. 08:27

:))

Én Lisztet szeretem jobban.


A mustáros kenyeret meg majonézzel és sonkával szeretem:D

1813. f5c6739a81 (válaszként erre: 1812. - 7130b15964)
2008. okt. 13. 08:20

Inkább Beethoven...


Elég lenne, ha magamat annyira lenyűgözném vele, hogy nem zabizok be mustároskenyérből :-)

1812. 7130b15964 (válaszként erre: 1811. - F5c6739a81)
2008. okt. 13. 08:16

Mondjuk nem vagyok benne biztos, hogy ezzel a recepttel nyűgöznéd le a pasikat :DDD


A tojásfehérjét régebben ragasztónak is használták (nyilván nem cipőt ragasztottak vele, de két papírt pl. simán összefog).


Liszt? Lehet hallgatni Mozartot is főzés közben, ha azt jobban szereted...

1811. f5c6739a81 (válaszként erre: 1810. - 7130b15964)
2008. okt. 13. 08:06

Pedig már majdnem megkérdeztem, hogy csokis-mogyorós vagy vaníliás-erdeigyümölcsös fehérjébe szokott-e? :-D :-D :-D :-D

Na jó, csak viccelek. Csak nem értem, mert a tojásfehérjén megmarad a zabkorpa? És akkor se liszt, se zsemlemorzsa? Aktivizálni kéne magam háziasszony-ügyileg, mert így sose vesz el senki :-) :-) :-)

1810. 7130b15964 (válaszként erre: 1809. - F5c6739a81)
2008. okt. 13. 07:59
Én evidensnek vettem, hogy tojásfehérje, mert valaminek ragasztania kell a zabkorpát. De lehet, hogy tévedek, majd ő megmondja.
2008. okt. 13. 07:53

Rá kell jönnöm, hogy ha erőt vennék magamon és én is főznék ilyen jól hangzó diétás kajákat (mondjuk ahhoz előbb egyáltalán főzni kéne megtanulni :-P), akkor könnyebben tudnám tartani az egészésges étkezést, és nem jojóznék egyfolytában :-(

Villers: milyen fehérjébe panírozol?

1808. 7130b15964 (válaszként erre: 1806. - 2577cdcc12)
2008. okt. 12. 22:38
A zöldbabról jut eszembe, a francia láncokban kapható ceruzabab konzerv. Majdnem egy kilós ,mondjuk 400g bab lehet benne. Szerintem nagyon finom még magában is. Nincs különösebben ízesítve csak párolva, de annak a babnak eleve jó az íze.
1807. 7130b15964 (válaszként erre: 1805. - 2577cdcc12)
2008. okt. 12. 22:35
A tofut zöldséges curryba szoktam tenni. Magában én sem eszem. Gyakorlatilag hús helyett használom, már amikor ahhoz van kedvem.
1806. 2577cdcc12 (válaszként erre: 1804. - 7130b15964)
2008. okt. 12. 22:25
Én úgy csinálom, hogy alul barnarizs, rajta csirkemellből sovány pörkölt, rá a zöldbab, rá mustár, bors, és a tetejére tejföl.
1805. 2577cdcc12 (válaszként erre: 1803. - 7130b15964)
2008. okt. 12. 22:24
Crispes mikróban sütöttem, amiben az edényt csak ki kell kenni olajjal, és fehérjébe, valamint zabkorpába paníroztam. Lényegesen jobb így, mint natúr :o)
1804. 7130b15964 (válaszként erre: 1802. - 2577cdcc12)
2008. okt. 12. 22:20
A rakott zöldbabot én is szeretem. Bár annak is van egy csomó verziója. Én a főt tojásos, sajtos, tejfölös verziót is szeretem. Mondjuk azon nem sokat lehet diétásítani, a mennyiséget kell eltalálni inkább (sok bab, kevesebb sajt és nem megenni egy 10 személyes adagot egyedül:))
1803. 7130b15964 (válaszként erre: 1802. - 2577cdcc12)
2008. okt. 12. 22:18

Miben sütötted a tofut?

Be is paníroztad?


Én szeretem a tofut, de nem szoktam bepanírozni soha. Mondjuk soha nem panírozok semmit, a tofuval se teszek kivételt. Nálam ez nem egészséges főzés kérdése, hanem egyszerűen nem szeretem a macera miatt rántani a dolgokat.:D

1802. 2577cdcc12 (válaszként erre: 1801. - 7130b15964)
2008. okt. 12. 22:15
Én is így vagyok ezzel, tegnap is rakott zöldbabot csináltam, tök diétásan, és imádom is, de mikor ennem kellett volna belőle, valahogy mégsem kívántam, így magamnak csináltam salátát rántott (nem olajban) tofuval.
1801. 7130b15964 (válaszként erre: 1800. - 2577cdcc12)
2008. okt. 12. 21:53
Hm, lehet, hogy úgy jobban működne. Mondjuk nekem az a bajom az ilyen jellegű szabályokkal, hogy biztosan semmi kedvem nem lenne húst ennem a fehérje napon, bezzeg a szénhidrát napon meg igen.
1800. 2577cdcc12 (válaszként erre: 1798. - C299b9bcdc)
2008. okt. 12. 20:47
Én meg arra lennék kiváncsi,hogy ha a 90 naposat átírnánk úgy, hogy csak "jó kaják" lennének benne, mondjuk a szánhidrát napon mennének a teljeskiörlésű tészták, kenyerek, zabpehely, stb, és így vetnénk össze egy normál "jó kajás" diétával... akkor mivel szét is választanánk, de egészséges is...
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook