Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Dr. Mona Tamás

Kategória: Összes fórumtéma » Szépség & egészség » Egészség


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

5. Kalmi102015-09-15 22:36
Nem csak a cikk alapján szimpatikus és jófej. :)
Mi lányommal évente járunk hozzá kontrollra. Szerencsére olyan egyszerű dologról van szó, ami nem igényelt semmilyen beavatkozást, és csak ellenőrzi, hogy ez továbbra is így van-e, ezért azt nem tudnám megítélni, hogy szakmailag mennyire jó (de elég elolvasni a neten található sok tucatnyi véleményt, mindenki maximálisan jót ír róla), viszont hogy mindig kedves, türelmes, jókedvű és segítőkész, azt tanúsíthatom.

És attól, hogy osztályvezető főorvos lett, nem vált megközelíthetetlenné. Föl lehet hívni, lehet időpontot kérni, és ő fogad. (Legfeljebb várni kell, mert közbejött egy sürgős műtét, és az eltart néhány órát.)

Ha sok ilyen orvos lenne a kórházakban/rendelőkben, akkor sokkal jobban működne a magyar egészségügy, a pénzhiány ellenére is.
(válasz fibrilla 1. hozzászólására)

4. fibrilla2014-07-22 14:16
Köszi a válaszokat, klónozni kéne:)


3. siba222014-07-22 12:27
Unokahúgom amikor szilánkosra törte a könyökénél a csontot ő tette műtétileg helyre. Előtte két ügyeletet is végig jártak az ájulás szélén álló gyerekkel,de csak legyintettek rá.Ő volt az egyetlen aki már nem csak,hogy foglalkozott vele de szakszerűen és emberségesen tette a dolgát.A műtét után ugyan nem volt ügyeletben de többször is bent járt nála.Lelkiismeretes orvos.

2. Fishyke2014-07-22 12:19
Nekünk a gyerekorvos őt javasolta, állítólag a legjobb a gyereksebész a városban.

1. fibrilla2014-07-22 12:04
A cikk
[link]
alapján nagyon szimpatikus és jófej.. járt már valaki nála?