Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Dobjam ki, vagy még ehető? fórum

Dobjam ki, vagy még ehető? (tudásbázis kérdés)


19. 7fb29bdf03 (válaszként erre: 10. - Nbandus)
2014. jún. 17. 15:15
Én szintúgy
18. virgilius (válaszként erre: 13. - 49247d048a)
2014. jún. 17. 13:55
Szerintem rögtön érezhető, hogy jó még vagy már megromlott. Szagán, ízén. Ha jó még, akár le is fagyaszthatod most is. Ha nem jó, dobd ki. De jó ételt én biztos nem dobnék ki.
17. zebracsikó (válaszként erre: 4. - 49247d048a)
2014. jún. 17. 13:27
én ezt már nem enném meg
2014. jún. 17. 13:26
Tegyél alá paprikát és paradicsomot, hagymát, karikára vágva, szeleteld fel a vagdaltat és süsd át, más íze lesz teljesen és főzz hozzá tésztát, egy kis tésztasalátának, főleg ha apró darabokra töröd, miután átsült, vagy vágod.
2014. jún. 17. 13:21
Igen. :)
2014. jún. 17. 13:17
Ha a szaga, állaga, színe, íze megfelel, akkor ehető! Nálunk ez működik. Szerintem semmi baja.
2014. jún. 17. 13:00
Köszönöm. Én is finnyás vagyok a többnapos kajákkal, de ez tényleg olyan finom, hogy nagyon sajnálom. Az, hogy lefagyaszthattam volna, csak m,a jutott eszembe, de igen, legközelebb okosab leszek. Termeszetesen hűtőben volt, de bizros ami tuti, kidobom, nehogy valakit megmérgezzek :-) :-(
12. forrest2010 (válaszként erre: 10. - Nbandus)
2014. jún. 17. 12:39
Én azt megeszem 1 hétig is , lehet , h a végén már nincs is benne semmi , csak a káposzta , de még akkor se unom .
2014. jún. 17. 12:38

A fsírozottban tojás van, ha minden igaz.



Legközelebb okosabb lesz, én is ebben reménykedem mindig, mikor kidobjuk a kaját.:((

2014. jún. 17. 12:30
Én nem enném már meg. Max 3 napos ételt vagyok hajlandó megenni, de abból is csak a töltött káposztát.
9. forrest2010 (válaszként erre: 4. - 49247d048a)
2014. jún. 17. 12:29
Máskor , ha látod , h első nap mekkora kupac marad , tegyél belőle pl főzelékhez-krumplihoz-rizshez 1-1 adagot a fagyosba , én is úgy szoktam , legalább ha hirtelen nincs hozzá semmim , akkor előkapható .
2014. jún. 17. 12:26
Add oda valakinek aki szívesen megenné.
2014. jún. 17. 12:24
Ha szombaton sütötted és hűtőben tároltad akkor még szerdáig, csütörtökig is jó. Semmi baja nem lehet. (persze ha nem hűtőben volt, akkor dobd ki!)
6. d2d5bb5db4 (válaszként erre: 4. - 49247d048a)
2014. jún. 17. 12:21
Ha nem kívánjátok, úgyis kijönne, jobb ha megválsz tőle! Mondd, hogy nem benne van a hiba . :))
2014. jún. 17. 12:21
Ha eddig hűtőben volt, nem lehet nagy baja. De már nem fagyasztanám...
2014. jún. 17. 12:19
Sziasztok. Szombaton sütöttem egy jó nagy adag zöldséges fasírtot, nem bírtuk mindet megenni. Szerintetek ehető még? Illetve arra gondoltam, lefagyasztanám a maradékot, mert még ha ehető is, már nagyon unjuk. Sajnálnám kidobni, mert nagyon finom lett. Ez az az "egybefasírt" amit sütőben sütöttem, nem az olajban sült golyók.
3. d2d5bb5db4 (válaszként erre: 1. - 49247d048a)
2014. jún. 17. 12:19
Ha még vársz egy fél napot, dobd ki!:))
2014. jún. 17. 12:18
Mit ?!
2014. jún. 17. 12:16
Dobjam ki, vagy még ehető?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook