Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Rántott sajthoz melyik sajtfélét ajánlanátok, ami nem folyik szét sütés közben? fórum

Rántott sajthoz melyik sajtfélét ajánlanátok, ami nem folyik szét sütés közben? (tudásbázis kérdés)


2014. ápr. 30. 07:35
nekem egyik sem folyik szét dupla panír,bő forró olaj és nem szabad megfordítani
2014. ápr. 29. 21:54
kirántott sajt: már kapható kifejezetten rántottnak való sajt is. néha a nagyobb áruházak mirelit polcain is van, az nem folyik szét, kb. fél kiló.
2014. ápr. 24. 09:09
Mármint panírozás után, és sütés előtt menjen a mélyhűtőbe, így egyértelműbb.
2014. ápr. 24. 09:07
Előtte 20-30 percre be lehet tenni a mélyhűtőbe,kicsit az is segít.
2014. ápr. 23. 07:43
Dupla panír, még a kockasajt se folyik ki! A titka, hogy jó forró legyen az olaj, amiben sütöd!
23. Zebra25 (válaszként erre: 17. - Andi6020)
2014. ápr. 22. 20:42
Ez is igaz.
22. Zebra25 (válaszként erre: 20. - Bowie)
2014. ápr. 22. 20:42
Nem tudtam leírni, hogy mihez hasonlítana az íze, de talán igen, ahhoz:)
21. 6b006fc769 (válaszként erre: 19. - Bowie)
2014. ápr. 22. 20:38
ilyesmi receptet linkeltem én is;))
20. bowie
2014. ápr. 22. 20:19
A pennyben kapható rántani való sajtnak meg olyan tömlős sajtkrém íze van.
19. bowie
2014. ápr. 22. 20:17

[link]


Ha így csinálod, bármilyen sajtot használhatsz, nem fog kifolyni.

18. 82d45dcd14 (válaszként erre: 17. - Andi6020)
2014. ápr. 22. 19:50
Ja,hát IGAZI trapistára gondoltam(márkától függetlenül)
2014. ápr. 22. 19:48
Trappista és trappista között ég és föld a különbség.
2014. ápr. 22. 19:47

Ha nem ragaszkodsz a klasszikus rántott sajthoz, akkor próbáld ki ezt:

[link]

Én mondjuk úgy csináltam, hogy beleforgattam a morzsába, nem belekevertem, nem folyt ki/szét, és nagyon ízlett:)

15. Zebra25 (válaszként erre: 5. - 82d45dcd14)
2014. ápr. 22. 19:43
Én is így szoktam ha nincs házi. Sima trappista, 2x panírozva.
2014. ápr. 22. 19:43
A rúdban árult sajt szerintem nagyon vacak.
13. Zebra25 (válaszként erre: 11. - Macskanita)
2014. ápr. 22. 19:42

Még nagyon rég vettem ilyet. Kifejezetten rántani való sajt. Ha jól emlékszem, ilyen henger alakú és talán fehér színű a sajt. Nem tudom milyen fajta, mert csak rántani való volt ráírva.

Próbáld ki, ha jól emlékszem nem drága.

Nálunk nem jött be.

2014. ápr. 22. 19:41

Én a rúdban árult sajtot szoktam rántani.

Kétszer panírozom.

Ha megfordítod, akkor fogó/csipesszel ügyeskedj, ne szúrd át a panírt! Nekem akkor szokott kibuggyanni a belseje.

11. Macskanita (válaszként erre: 8. - Zebra25)
2014. ápr. 22. 19:39
nem finom? finnyás vagyok a sajtokra,,, az édeset nem bírom, pannónia nagylyukú, meg ilyeneket
10. Zebra25 (válaszként erre: 9. - Macskanita)
2014. ápr. 22. 19:39
Piacon lehet venni, próbáld ki esetleg ha arra jársz.
9. Macskanita (válaszként erre: 7. - Zebra25)
2014. ápr. 22. 19:37
olyan ügyi én nem vagyok:-)
8. Zebra25 (válaszként erre: 6. - Macskanita)
2014. ápr. 22. 19:36
Rántani való sajt. Nekem nem ízlett, de hát ki kell próbálni, hátha....
2014. ápr. 22. 19:36
Házi sajt, az tuti nem fog szétfolyni.
2014. ápr. 22. 19:32
valaki most írta priviben, hogy rúd rántani való sajt, Pennyben lehet venni...Az milyen? Trappistra, vagy edami, vagy mi?
2014. ápr. 22. 19:29
Szintén trapi és 2-szer panírozva.
2014. ápr. 22. 19:27
Trappista, esetleg Edami.Többit még nem próbáltam.Én 2x panírozom:)
2014. ápr. 22. 19:25
Én trappistából csinálom és soha nem folyik szét.Hűtőből kivéve,hidegen kezdem sütni.Még soha nem sültem fel vele :)
2014. ápr. 22. 19:25

Rántott sajthoz melyik sajtfélét ajánlanátok, ami nem folyik szét sütés közben?

már annyi félét kipróbáltam, és hiába panírozom duplán...

2014. ápr. 22. 19:24
Rántott sajthoz melyik sajtfélét ajánlanátok, ami nem folyik szét sütés közben?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook