| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| Szarvasi arborétumba. | ||
| ||
| Ha legközelebb itt jártok,ajánlom a Szabadkígyósi kastélyt!Páratlanul szép,na nem azért mert oda valosi voltam! | ||
| ||
| Ott vannak a bugaci napok,nem távolság.Csodás környezet,lovasbemutatókkal,fogathajtó versennyel.Azt hiszem szeptemberben van,jó pár éve voltam ott,de a bugaci honlapon fenn van minden.Egyszer érdemes elmenni,én már voltam sokszor,szuper jó. | ||
|
| ||
| Mezőhegyesen van Ménesbirtok, de errők többet nem tudok. Esetleg neten próbálj rákereni, hátha kapsz valami telefonszámot, ahol tudsz érdeklődni. | ||
|
| ||
| Hát az az igazság,hogy nem csabán vagy gyulán akarnán hanem valahol ahol van program
. Valami lovas napok vagy valami... bocsi sok a bajom ugye? :) | ||
| ||
| Gondolom a gyulai várat már láttátok!
Egy kis shoppingolás+kaja? Csaba Center+sétálóutca, van bowling pálya is | ||
| ||
| Bocsi, akkor a Körösök kilőve, mármint a fürdés, de azért érdemes a folyó környékén barangolni. | ||
|
| ||
| Hát... mit szerettek csinálni? Aktívabb vagy passzívabb? | ||
|
| ||
| Élővíz? Szanazug, Dánfok homokos folyópart, vizisportok, úszás, pancsolás, homokvárépítés stb...
Szarvas - arborétum | ||
|
| ||
| köszi aranyos vagy csak az a baj hogy mi már csak holnap leszünk itt. Ezért valami progi kéne holnapra. | ||
|
| ||
| Szia,van kettő dátumom:
2008.ápr.18-20 Kisüsti Pálinkafesztivál. ------ - 2008.06.23-07.31 Körös-völgyi Sokadalom Népm.fesztivál. Gyula. Gasztronómiai rend.Folklór rend.Fesztiválok. Szia,Jal. | ||
| ||
| :( sajna nem birom a medencéevizet,érzékeny vagyok minden bacira,strand wellnes és uszoda kilőve :(
nincs esetleg más ötleted? | ||
|
| ||
| Szia!
orosháza-Gyopárosfürdő? Nagyon szép a Gyopárosi erdő, lehet tenni egy nagy sétát a tó körül. Tiszta, és szép. És ott az élményfürdő. | ||
| ||
| Ajánljatok programot Gyula(Békés megye) 100 km-es körzetében. 1 napo, tavaszi időjáráshoz valót!!! | ||