Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Tudásbázis - Hogy lehet házilag előállítani a százforintos boltokban kapható pörc chipset?

Kategória: Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Sütés, főzés


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

5. birkill2014-02-04 09:35
Először főzd meg vízben a bőrt, és csak utána süsd meg... :-)

4. WingedScourge2014-02-03 17:50
nagyon magas hőfokon sütik, ehhez az otthoni gázrózsa nem elég.. minimum egy üst kéne jól mfával


3. nik842014-02-03 17:31
Szerintem amiben csak olaj meg sertés bőr van, annyira nem lehet műanyag. Néha a házi tepertő bőr is sikerül ilyenre, de igazándiból nem tudjuk mitől lesz az is hólyagos. Biztos van valami trükk a sütési a hőmérséklettel, vagy ilyesmivel.

2. dominós2014-02-03 17:21
Ebből is látszik, hogy ez is műanyag. :)

1. nik842014-02-03 17:10
Tudja valaki hogy lehet házilag előállítani a százforintos boltokban kapható pörc chipset.Itt a termék linkje: [link]
Próbáltuk már többféleképpen, de eddig még nem sikerült előállítani azt a ropogós-hólyagos állagot. Összetevői: sertés bőr, növényi olaj és só.