Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
Sziasztok
Láttam hogy van már ilyen topic, ezért remélem nem gond, ha ide írok. 2-3 fogamat kellene kiműteni, mert már fogíníig le vannak törve. De félek a szájsebészettől, maszek orvost most nem tudok kifizetni, 50-60E Ft lenne csak 2. Tud valami a Mária vagy Szentkirályi utcában olyan szájsebészt aki nem mészáros? Már bocs. köszönöm | ||
| ||
Szia! Nem. A Rákos úti SZTK-ba mentünk végül is. Idő pontot adtak volna kb. 1 hónap, de rendes volt a szájsebész, mert másnap megcsinálta a műtétet. Ja és ügyes keze van. Varrat szedés kb. 2 hét múlva. | ||
|
| ||
Szia, végül a Szentkirályira mentetek? | ||
|
| ||
Tegnap volt a lányom a szájsebészeten. Sikeresen megműtötte a doki, nem érzett fájdalmat. Mára viszont teljesen bedagadt a fél arca, szájzárat kapott,jegelte, kapott rá gyógyszert, remélem hamar begyógyul a seb. Egy hét múlva varrat szedés. | ||
|
| ||
Szerintem fogadnak, és nem kell fizetni, viszont készüljetek rá, hogy ott mindig borzasztó sokan vannak. Először én is oda mentem, meg is csinálták a röntgent, de aztán a műtétet nem. Azt csak úgy vállalta el az említett doki, hogy egy ismerős fogorvos küldött direkt hozzá. (Ő is ismerte mármint.) | ||
| ||
A Szentkirályi u.-ban is fogadnak? Vajon kell fizetni? | ||
|
| ||
Hát igen, éppen ezért fél a beavatkozástól. Na majd még érdeklődöm, most megyek aludni, reggel korán kelek. Köszi. | ||
|
| ||
Tényleg. :)
Elég brutál beavatkozás ám ez, pl női szájsebészek eleve el se nagyon vállalják, mert kell hozzá nem kis erő... (A Herminán is ezért küldött el a nő engem.) Könnyen lehet, hogy a Rákos útról is csak továbbküldenének. (Egyébként anyámnak ott mindig jók voltak a tapasztalatai, de már régebben.) | ||
|
| ||
Tényleg?:)) A Rákos úti SZTK-ba tartozunk, így gondolom, hogy ott el kell ellátniuk, csak nem ismerjük a szájsebészetet, a fogorvost igen, de nem rá tartozik. | ||
|
| ||
És gondolod, hogy a Rákos útra kell mennetek első körben? Vagy ott már nincs szájsebészet? Én is a XV. kerületből származom. :)))
Én még pont a körzetes szigorítás előtt voltam, de vittem beutalót egy másik szájsebésztől. | ||
|
| ||
XV.ker. | ||
|
| ||
Nem tudom, hogy a klinikáknál hogy működik a körzetesítés. Hova tartoznátok egyébként? Nem pestiek vagytok? | ||
|
| ||
Jaaa tényleg!!! És ott fogadják azt a beteget is, aki nem tartozik kerületileg oda? | ||
|
| ||
A Szentkirályi az a Sztomatológia, a Mária u. 52. pedig a SOTE szájsebészeti klinikája. | ||
|
| ||
Megköszönöm | ||
|
| ||
Nem! | ||
|
| ||
Onnan engem elküldtek, mondván, menjek vissza, ha begyullad. Kösz. | ||
|
| ||
Szia!
Én tudok egy nagyon jó szájsebészt, nekem ő vette ki a bölcsességfogamat. Ha gondolod, küldöm priviben az elérhetőségét. | ||
|
| ||
Na most lehet, hogy hülye vagyok. A Mária utca és a Szentkirályi utca ugyanaz? | ||
|
| ||
A Hermina uti fog. központra gondoltál? | ||
| ||
Szia! Nekem is így nőttek... Tavaly szedte ki a Mária utcában a szájsebészeti klinikán egy nagyon ügyes szájsebész, Joób-Fancsaly doktor úr. Kettőt egyszerre műtött, és egyet egy hét múlva. Nem mondom, hogy kellemes volt, de túl lehetett élni. | ||
| ||
szegény:(((
magánrendelőben biztos nagyon szépen megcsinálnák neki, dehát egy vagyonba kerül. sztk-s orvost sajna nem ismerek, de csak lesz itt valaki aki tud ajánlani! | ||
|
| ||
Először szájzárlatot kapott, így nagy nehezen csináltak panoráma rtg. Itt derült ki, hogy mind a 4 bölcsesség foga oldalra nő, még nem jött ki és nem is fog ezáltal. Így ki kell szerintem húzzni, mivel eltolja az előtte levő fogakat. | ||
|
| ||
ja, mondjuk sajna ezek sem olcsók:(( | ||
| ||
mihez kell? itt Bp-en tudom ajánlani a Zuglói Fogászati Központot, ott jó orvosok vannak (szerintem). Nekem már szedték ki egy bölcsességfogamat (vágással-véséssel, mert hülyén nőtt), meg egyik első fogamat is egyszer meg kellett műteni (de az a fogam megmaradt:))).
szóval ha valami ilyesmi jellegűt keresel, akkor ajánlom őket (www.zfk.hu), ha valami más dologra vagy más jellegű helyet keresel, akkor majd más biztos tud olyat is mondani:)) | ||
| ||
A lányom bölcsesség foga oldalra nő, így elnyomja majd az alsó fogsort. Hova menjen? SZTK-tól fél, magánrendelő 20 ezer, Szentkirályi utca??? | ||
| ||
Ki tud jó szájsebészt? | ||