Cukormázat, karamellt hogyan lehet kimosni az edényből? (tudásbázis kérdés)
pasi vagyok, tehát nem számít amit mondok...de ennek ellenére elmondom, hogy bármi odakozmál, kivakarhatatlan,stb.. azt úgy oldom meg, hogy pár lityi vizet öntök a kimosandó/tisztítandó edénybe, és felteszem a.. lángra, főzőlapra...
pár percig forr, majd levesz, kimos...jééé, ez tiszta.
sok sikert.
Koszi lanyok :). Ferjem nem jaratos a konyhaban, de neki is ez volt az elso tippje :)
mint regen az a parodia" a nagymamam azt mta,be kell aztatni" es tenyleg...
Háziasban :)
Én öntenék bele némi vizet, és felmelegíteném.
Hogy milyen állapotban kell elmosni?
Először is acélozd meg magad, legyen erős a lelked, mert a feladat erős akaratot igényel.
Nagy levegő, összpontosítás, némi mantrázás.
előtte mondjuk be is áztathatod.
Mi módon, beleköt az edénybe...
Felolvasszam vagy milyen állapotban kell elmosni?
További ajánlott fórumok:
- Mézeskalács cukormázát mivel lehet feketére festeni?(általában zöld, piros, kék, és sárga szinezőt lehet kapni)
- A cukormázat rá kell sütni a mézeskalácsra vagy sütés után kell vele díszíteni?
- Mézeskalács cukormázához miért kell tenni 1-2 csepp citromot? Milyen hatása lesz?
- Kiráz a hideg a sós karamelltől!
- Hol lehet tubusos cukormázat kapni?
- Használt már valaki nyújtható cukormázat?