Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
Nincs spájzom. Állítsam kis hőmérsékletre a frigót? | ||
|
| ||
Nyilván nem arra gondoltam, hogy tedd be a radiátor vagy kályha mellé :)) Nincs valami hűvösebb hely? Spájz? Vagy valami? | ||
|
| ||
Vajkrém van alatta. | ||
|
| ||
Nem bírok körbetekerni egy figurákkal teli tortát. Ha nem teszem egyből hűtőbe, akkor egy tojáskrémes tortát hagyjak a fűtött szobában, vagy? Hiába szárítom meg előre a figurákat, azok is újra beizzadnak...már nem tudok mit kezdeni velük. | ||
| ||
Nem szabad alá kenni tejszínes, vagy tejes krémet, csak sima vajkrémet. A tejes dolgoktól kezd el izzadni, a fondantosnál is így van. | ||
| ||
És ha hűtőbe teszed, celofánnal körbe kell tekerni... | ||
| ||
Nem akarok hülyeséget írni, de elvileg a marcipán levegőn szárad....nem szabad egyből hűtőbe tenni. Én is így csesztem el mindig :) Aztán egyszer ezt valaki mondta nekem...mondjuk azóta még nem próbáltam.. | ||
| ||
Beburkoltam. Szép, jó. Frigóba be. Jó. Frigóból ki. Izzad, izzad, izzad. Ok, van teóriám, de mit tegyek ellene? Tegnap csináltam, holnap szolgálják fel. Hogy fog kinézni addigra az a szerencsétlen? Ma én még kiveszem. X hazaviszi, holnap utazik egy csomót... Mit csináljak vele, hogy ne menjen szét??? | ||
| ||
Miért izzad a marcipános torta? | ||