Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Percipánt hogyan kell készíteni? fórum

Percipánt hogyan kell készíteni? (tudásbázis kérdés)


2013. nov. 6. 15:32
Köszi :-)
2013. nov. 6. 08:30
Többször átmosod meleg, illetve forró vízzel, hogy a keserű anyag kijöjjön belőle, utána úgy jársz el vele, mintha marcipánt készítenél.
2013. nov. 4. 09:28
Nyáron rengeteg sárgabarackmagot szárítottam ki. Kerestem a neten hogyan kell belőle percipánt készíteni, de elakadtam ott, hogy a keserű anyagot vizes lúgozással távolítjuk el. Valaki tudna ebben tanácsot adni?
2013. nov. 4. 09:26
Percipánt hogyan kell készíteni?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook