Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Tudásbázis - Hogyan érdemes elkészíteni a csicsókát?

Kategória: Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Sütés, főzés


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

17. AugusztIzabella2017-02-02 13:26
Nyersen és savanyítva.

16. Granada2017-02-02 13:00
Sütve nagyon finom, illetve krémlevesnek is.


15. Ikszypszilon2017-02-02 12:59
Kísérleteztem vele a konyhán, de nem vált be semmilyen formában.
Csak a hagyományos módon: nyersen!
(válasz Bévi48 5. hozzászólására)

14. bnedora2017-02-02 11:17
Nekem is terem a kertemben, de sajnos, nem tudtam megszeretni.

13. grizus2013-11-06 00:54
Egy kis némi paprikával, darab paradicsommal, hagymával lesütött darált hús is jó bele.
(válasz Bévi48 11. hozzászólására)

12. Annie11302013-11-04 15:23
Nem kevered véletlen a csicseriborsót a csicsókával? Egyébként én szeretem azt is, és jó lehet az általad javasolt recept, kipróbálom!:)
(válasz sunshine19 8. hozzászólására)

11. Bévi482013-11-04 14:57
Köszi,ez is biztosan nagyon finom.
(válasz grizus 9. hozzászólására)


10. Bévi482013-11-04 14:57
Sajnos,nem ismerem a fagioli receptet,szívesen elkészíteném,ha tudnám,mi az.
(válasz sunshine19 8. hozzászólására)

9. grizus2013-11-04 05:56
Tejfölös-sajtosan lerakni, esetleg kis karfiollal, krumplival, baconnal. Jó étvágyat!

8. sunshine192013-11-04 05:54
ismered a fagioli olasz receptet?ugyanugy elkeszitheted cask ne babbal csinald a receptet hanem chickpeas-sel/csicseriborso ahogy ti otthon hivjatok.

7. migerben2013-11-03 18:48
Ma simán olajban sütöttem, mint a krumplit. Nagyon finom volt!

6. Vízarca2013-11-01 19:44
Én salátát szoktam belőle, úgy, mint a krumplisalátát.

5. Bévi482013-11-01 16:49
Pár ételt már én is készítettem csicsókából,megsütöttem,tócsnit készítettem belőle,de utána majdnem elszálltunk tőle,úgy felfújt.
Egyébként sokaktól hallottam azt,hogy a puffasztó hatása miatt nem fogyasztják a csicsókát,annak ellenére,hogy tudják /és én is tudom/,milyen értékes tápanyagokat tartalmaz.

Azért is indítottam ezt a fórumot,mert reménykedtem,hátha valakinek vannak jó ötletei puffasztás ellen,és ételek tekintetében is.


4. migerben2013-11-01 16:49
Csicsókakrémlevest szoktam belőle főzni.

3. rinike2013-11-01 14:12
Mi azt hallottuk első használat előtt, hogy a csicsókát a krumpli helyett kell használni, ezért mi mindent csinálunk belőle, amit krumpliból szoktunk. Én sem vettem még észre sohasem, hogy puffasztana.

2. Cucicsillag2013-11-01 14:01
Hmm, en nemreg probaltam eloszor, zoldsegekkel egyutt paroltam /sutottem meg zacsiban, sult hus melle, szupersagos koret volt. Nem vettem eszre, hgy puffasztana :)

1. Bévi482013-11-01 13:24
Sok csicsóka termet a kertemben,ötleteket keresek a felhasználására.
Ismeri valaki esetleg a savanyított csicsóka receptjét?

Hogy lehet elkészíteni úgy a csicsókát,hogy ne legyen nagyon puffasztó?