Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Kalóriabázissal fogyózók ide! :) fórum

Kalóriabázissal fogyózók ide! :) (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯
2013. aug. 15. 22:42

Azt kérjél!!! Lámpát!

És amikor kezd örülni, akkor tedd hozzá, hogy a szobabringa mellé kellene... (juj, az a pöttyös májam, jáááááj)

601. patapucs (válaszként erre: 595. - Guruljka)
2013. aug. 15. 22:40

Nem is rossz ötlet. :-)

Legalább meg van, hogy mit kérjek a barátomtól karácsonyra. :-D

Persze nem a lámpára gondtam....

2013. aug. 15. 22:40
De az ottani fórumba még nem jöttél, emlékeznék erre a nickre!
599. patapucs (válaszként erre: 597. - Guruljka)
2013. aug. 15. 22:38

Én ott is patapucs vagyok.

Gondoltam ilyen szót tutira nem talál ki más. :-D

598. patapucs (válaszként erre: 596. - Wirgi)
2013. aug. 15. 22:36

Szia!


Erről már hallottam.

Ez az, ahol pontok vannak?

Én is szeretem a bázist, csak azt kell megtanulnom, hogy hogyan egyek úgy, hogy elérjem kcalban az 1200 körült.

Meg sem merem mondani, hogy mennyi lett a vége megint... :-(

2013. aug. 15. 22:34

Szia!!! Én a Bázison nem Guruljka vagyok. :)

Örülök, hogy ide is idetaláltál! (Ma már lelkesen üdvözöltelek a Bázison...) :)

596. wirgi
2013. aug. 15. 22:23
Sziasztok! most fedeztem fel, hogy itt is van kalóriabázis. Én/Sopronpek/itt a Weight Wachert fúrumon szoktam írni, mert én 2000- ben ezzel a módszerrel fogytam le úgyan azt a 13-14 kg-ot mint most,és azt 6 évig tartottam is, de a kalória bázison az jött be nagyon, hogy nem kell számolgatni,keresgélni, mer a program olyan klasz, hogy kiszámolja a napi felfalt kalóriákat. Az étkezésemet viszont a WW alapján állítom össze, mert vele tanultam meg, hogy mi a helyes táplálkozás alapja, és ez bejött.
2013. aug. 15. 22:18
A szobabringa mellé meg állólámpát kell tenni, lehet olvasni is közben. :)
594. patapucs (válaszként erre: 591. - Dennissza)
2013. aug. 15. 22:11
Én is így szoktam, így gyorsabban telik az idő. :-)
593. patapucs (válaszként erre: 592. - Guruljka)
2013. aug. 15. 22:10
Sokszor így születnek a legjobb ételek. :-)
2013. aug. 15. 22:00
Én egyre gyakrabban eszem olyan ételt, aminek nincs neve, mert rögtönöztem. :)
2013. aug. 15. 21:41

Én is így szoktam csinálni, mozgás közben vagy receptújságokat nézek, vagy ilyen műsort:D

Szeretek újítani a konyhában, viszont én legtöbbjüknél alig-alig ennék.:)

2013. aug. 15. 21:28
Hát, én Fásynál alig ettem volna. Az édességet imádom, erőteljes csáberővel bírt volna, de a husok....egyik sem száraz hús volt. A zsíros, ragacsos, cupákos, stb dolgoktól elkezdek öklendezni.
2013. aug. 15. 21:20
De Fásy sem az egészség mintaképe.
2013. aug. 15. 21:19

Hát...Az a menő.

Margitka meg majd csak vezényel, rengeteg a segítsége, és nagyon nagyvonalúan bánik a hozzávalókkal.


Olvastam egy receptet, talán a lánya írta? A Gundel-palacsintára egy egyserűsített változat. Azzal kezdődött, hogy úgy másfél deci rumba áztassunk be mazsolát. :-D Nem isznak a roma asszonyok...Belesütik! (vagy meg is kóstolják, jó-e még az a rum...brrrr...

587. patapucs (válaszként erre: 586. - Guruljka)
2013. aug. 15. 21:13

Nem, ő elvileg holnap lesz (a hétfőit nem láttam), most Fásy van terítéken.

Iszonyú mennyiségű hús volt nála. Brutál!

2013. aug. 15. 21:09

Igen, arra az adásra emlékszem.

Az a rész volt, amikor ő van soron a főzésben?

2013. aug. 15. 21:06

Én is most végeztem.


Most nézem a Hal a tortánt, Bangó Margit nekem tök szimpi.

Anyám egyik régi kolléganőjére hasonlít a stílusa és a testformája, mozgása.

2013. aug. 15. 20:43

Huhh, ez jól esett nagyon!

Ma megcsináltam a napi (már 20 perces!!!) helyben járást, és utána csak úgy lazán a nagy Tatareket. Ani igazság szerint nem is 60 perc, csak 55...A legvégén a kartámaszos ráadást ki is hagytam. Majd máskor. :-D

583. patapucs (válaszként erre: 581. - Guruljka)
2013. aug. 15. 19:18
Ok, köszi. :-)
2013. aug. 15. 19:08
Igen, adminisztráció, termek előkészítése... Eltelik hamar az a pár nap, és jönnek is a gyerekek.
581. Guruljka (válaszként erre: 577. - Patapucs)
2013. aug. 15. 18:35
Kis tejfölt tehetsz a zabkorpához, és úgy a vizet. Annyi zsiradék már elfér benne.
580. patapucs (válaszként erre: 579. - Dennissza)
2013. aug. 15. 18:16

Ilyenkor augusztusban mit csináltok?

Könyvek vagy adminisztráció?

2013. aug. 15. 18:12
Pedagógus vagyok:)
578. patapucs (válaszként erre: 575. - Dennissza)
2013. aug. 15. 18:11

Szóval kísérő voltál. :-)

Hogyhogy szerdáig?


Igen, ismerős dolog. Egy nap lazítás, kettő mire visszamegy.

577. patapucs (válaszként erre: 573. - Guruljka)
2013. aug. 15. 18:05

Alapvetően öldség, gyümölcs, hús, tejtermék, savanyúság.

Zabkorpa, zabpehely - most hogy az eszembe juttattad.

Lencse, bab, kukorica, stb is jöhet persze, csak módjával (a libát is kukoricával tömik).

Tényleg, csinálok tökfőzeléket, de kipróbálom a zabkorpás sűrítést.

2013. aug. 15. 18:03

Hűűű, azt lehetne keverni a darált hússal, zöldségekkel, és tölteni valamibe.

Lecsó köreteként is lehet tálalni, miért ne?

2013. aug. 15. 18:02

Anyukámnak boltja van, árubeszerző körúton voltunk:) Mivel nyári szünetem van még szerdáig, kihasználom a lehetőséget és utazgatok velük. Csak annyiból nem szeretem az ilyet, hogy rossz dolgokat eszek. Ráadásul nagylány is lettem, szóval most összejöttek a dolgok, de a jövő heti mérlegelésen már brillírozni szeretnék:)

Habarással szoktam készíteni a főzelékeket, úgy jobban szeretjük.

Az a baj, ha nem számolok, többet eszek, és pár nap alatt elrontom a hetek alatt keservesen leadott dekákat. :S

574. patapucs (válaszként erre: 571. - Guruljka)
2013. aug. 15. 17:59
Tényleg, a jó öreg köles! Na azt veszek is a piacon.
2013. aug. 15. 17:59

Ehe.

Akkor mégis mit eszel?

❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook