Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ki hogyan csinálja a kovászos uborkát? fórum

Ki hogyan csinálja a kovászos uborkát? (tudásbázis kérdés)


2013. júl. 27. 22:09
ubi vége levágva majd mindkét végén egy egy centire bevágni, só, fokhagyma, kapor, kenyér a tetejére , forróvizzel leönteni hogy ellepje aztán ki a napra 3 nap és kész. ropogós nyami
2013. júl. 27. 13:18
én még teszek bele szemes borsot is. És nem forralom a vizet.
2013. júl. 27. 13:07
Pont így ahogyan az előttem szólók,csak a tetejére újságpapírt teszek ,mármint az üvegnek.
2013. júl. 27. 12:10
Uborkát hosszában négybe vágjuk,de nem végig,hogy ne essen szét.Teszünk az üvegbe kaprot,sós meleg vízzel felöntjük és a tetejére gézbe csomagolt kenyeret rakunk.Mehet a napra pár napra. :D Csak így egyszerűen,mi így szeretjük.
2013. júl. 26. 22:06
Én alulra és felülre is teszek száraz kaprot, bele fokhagymát, és megvagdosom az uborkát, Megpírított kenyeret teszek a tetejére. A forrás előtti sós lét ráöntöm az 5 literes üvegben eltett uborkára, amibe teszek egy- két babér levelet, és fekete borsot. Kiteszem a napra, és kb, 3 nap után kész is.
2013. júl. 26. 17:46
Ki hogyan csinálja a kovászos uborkát?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook