Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Töltött patisszon készítésnél meg kell hámozni a patisszont? fórum

Töltött patisszon készítésnél meg kell hámozni a patisszont? (tudásbázis kérdés)


6. békéséva (válaszként erre: 5. - Fa96ed4cf8)
2013. jún. 29. 18:12

Most ez a patisszonom tényleg zsenge, nem öreg.... akkor hagyjam rajta?

azt mondjátok?

2013. jún. 29. 17:53
ugy tudom, hogy amikor gyonge a patisszon, akkor nem kell, mert nem szalas a heja; de amikor rantjuk, savanyitjuk, idosebb, akkor mar igen;
4. gizus58 (válaszként erre: 1. - Békéséva)
2013. jún. 29. 17:36
A patiszont meg kell hámozni, a cukkinit nem.
2013. jún. 29. 17:08

patiszont sose hámozd meg..

az úgy jó.

és töltöttnél is hagyd rajta.

2013. jún. 29. 17:08

Egyik receptben ugy irja,hogy meg kell hámozni, a másikban meg nem irja,

Akkor melyik megoldás a jó?

Ti csináltatok már töltött patisszont?

2013. jún. 29. 17:06
Töltött patisszon készítésnél meg kell hámozni a patisszont?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook