Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Tudásbázis - Hogyan készítsek CH csökkentett lisztből zsemlét?

Kategória: Összes fórumtéma » Diéta & fitness » Mozgás és fitness


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

9. Guruljka2013-06-19 16:44
Köszi, hogy megírtad! Érdeklődéssel figyelem.

8. Rebuska19812013-06-19 15:07
Ha valaki idetévedne, ezért leírom a tapasztalatomat.
Megcsináltam MM+BL55 keverékéből.Ehetetlen lett, kívül égett, belül nyers. Most vettem DW lisztkeveréket és sütőenzimet.Majd azzal próbálkozom.


7. Guruljka2013-05-16 19:47
A szóközt vegyétek ki! a "_ kenyerekhez" legyen szóköz nélkül, a vonal és a k között.

6. Guruljka2013-05-16 19:45
Ezt találtam, nézzétek csak, hátha segít:

[link]

5. Rebuska19812013-05-16 19:34
Nem könnyű a liszttel bánni,az igaz.


4. Guruljka2013-05-16 18:51
Én úgy tudom, a liszt sütési tulajdonsága a sikér-tartalmon múlik, az pedig fehérje.

3. Timmy05202013-05-16 18:44
Hat ez engem is erdekelne :) Vagy a hogyan keszitsek Norbi lisztbol barmit ugy, hogy ne maradjon nyers a belseje mire szenne eg a szele.

2. Rebuska19812013-05-16 18:23
Konkrétan Norbi lisztem van.Szeretnék a tésztájába túrót is tenni.Nincs kenyér sütőgépem.

1. Rebuska19812013-05-16 18:20
Hogyan készítsek CH csökkentett lisztből zsemlét?