Amit a zöld teáról tudni kell (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amit a zöld teáról tudni kell
Hűűű, nagyon köszi..ma akkor asszem be is iktatok egy kis zöldteázást...majd a kedvesemet is buzdítom, bár Ő nem szereti cukor és citromlé nélkül.:)
Tényleg köszi a tiipet, már várom hogy mi lesz;)
Zöld tea elkészítési módja,hogy ne legyen keserű:
Nagyon fontos,hogy a teavizet sohasem 100 fokon, hanem kizárólag 70-75 fokosan szabad a tealevelekre(esetleg filterre)ráönteni. A víz, forralás után kb. 3-4perc alatt hűl vissza erre a hőmérsékletre! Az egyébként ízletes jázminos zöldtea még keserűbb lehet, ha véletlenül 100fokos vízzel van forrázva.
A zöldtea nemcsak keserű lesz,hanem igen előnyös élettani hatásaiból is veszít, ha lobogó vízzel készítik el!
A zöldtea nemcsak extra egészséges, hanem minden fajtája nagyon finom is!
Fontos az elkészítés,hogy mindenkinek egyaránt örömére és egészségére váljék! Mert az garantált :-)))
Na! Úgy tűnik, hogy inaktívból aktív állapotba kerültem. Lehet olvasni a cikket.
Amúgy a zöld tehát én is szoktam keverni csipkehússal és/vagy zsírégető teával.
Ok, várok! :)
Te szedsz vagy iszol zöldteát?
Nagyon érdekel ez a kérdés, mert nem tudom, hogy ártok-e magamnak, beálltam a napi 1 szem zöldtea kapszulára.
Elkövettem azt a hibát, hogy huszonnégy órán belül két cikket merészeltem...
A cikk, kedves Brigitte, inaktív állapotban bír lenni. Türelem. Már csak néhány óra...
Hol a cikk?
Engem érdekel!
Ugrás a teljes írásra: Amit a zöld teáról tudni kell