Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A csicseriborsóról le kell szedni a hártyás héját ha ropogtatni valót szeretnék belőle csinálni (csak egyenként jön le sajnos)? fórum

A csicseriborsóról le kell szedni a hártyás héját ha ropogtatni valót szeretnék belőle csinálni (csak egyenként jön le sajnos)? (tudásbázis kérdés)


2013. ápr. 27. 15:31

Akkor megsütöm úgy! :)

Köszönöm a segítséget!


Nagyon kezdő vagyok még a sütés-főzés terén, és mindig igyekszem ragaszkodni a receptekben leírtakhoz, nehogy elszúrjak valamit. Bár legtöbbször azért rontom el a dolgokat, mert hallgatok a recept írójára. Nagymamám szokott segíteni, hogy mit kellene másképp csinálni, de sajnos most nem tudom őt megkérdezni.

2013. ápr. 27. 15:26
De én biztosan nem vacakolnék vele, megsütném héjastól.
6. Plexike (válaszként erre: 5. - 2104cc91e8)
2013. ápr. 27. 15:26

Igen. Most járt le a 24 óra.

Egy részét már kiszedtem a vízből, meg is száradt, gondoltam hátha jobban lejön úgy a héja, de nem, sajnos.

5. 2104cc91e8 (válaszként erre: 3. - Plexike)
2013. ápr. 27. 15:24
Tegnap óta áztattad???
4. 2104cc91e8 (válaszként erre: 3. - Plexike)
2013. ápr. 27. 15:22

Megnézem!


De, nem kellene előtte megpirítani, mert akkor talán jobban lejönne?

2013. ápr. 27. 15:19

Ez a recept: [link]


Itt azt írja, hogy a két tenyér közti morzsolástól le kellene jönnie, de nekem sajnos semmi nem történik. Egyesével álltam neki leszedegetni, de hát így teljesen elmegy az egésztől a kedvem.

2013. ápr. 27. 15:15

Akkor hagyd rajta, olyan nagyon nem árthat :))


Hogyan készíted??

2013. ápr. 27. 15:07
A csicseriborsóról le kell szedni a hártyás héját ha ropogtatni valót szeretnék belőle csinálni (csak egyenként jön le sajnos)?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook