Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Erzsébet-program

Kategória: Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Programajánlat, utazás


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

19. tné04092018-01-12 18:52
Valaki tudna nekem segiteni hogy kell regisztrálni az erzsébet pályázathoz?

18. ettika2017-12-18 11:29
Sziasztok, Ismét lehet pályázni :)


17. magdalénamagdika2017-01-24 12:54
A kísérő 60000 Ft!!!
(válasz CILUSKA 14. hozzászólására)

16. Fiqus2017-01-12 08:52
Sziasztok!
Évek óta működik az Erzsébet-programon belül a nyugdíjasok részére a kedvezményes fürdőjegy pályázat. Azt az információt kaptam, hogy idén (2017) nem hirdetnek ilyen pályázatot. Mit tudtok erről? Igaz lehet a hír? Vagy csak azért terjesztik, hogy kisebb legyen a túljelentkezés?

A válaszokat előre is köszönöm
Fiqus

15. beneliv2016-12-13 08:14
Köszönöm. Már elindult vajon az értesítés?
(válasz CILUSKA 14. hozzászólására)

14. CILUSKA2016-12-12 21:52
E-mailben kapsz értesítést.
(válasz beneliv 12. hozzászólására)

13. CILUSKA2016-12-12 21:51
A kísérő sokba kerül. Jobban járnak, ha a szállodával egyezkednek. Mi úgy jártunk két éve, hogy a kiválasztott időpontban nem tudtunk elmenni betegség miatt. Kértünk időpont módosítást az Erzsébet programnál. Erre egy sokkal jobb helyre (Öszöd helyett Hajdúszoboszló) kaptunk. Ott mondták a portán, hogy a kísérő akciósan, olcsóbban is jöhetett volna...
A foglalás folyamatos. Mindig tesznek fel újabb lehetőségeket. Én ma adtam fel a csekket. Semmiről nem maradunk le.
(válasz boldogliz 11. hozzászólására)

12. beneliv2016-12-12 19:48
Mikor tudjuk meg, hogy nyert a pályázatunk a 2017-es évre?


11. boldogliz2016-04-06 17:57
Anyukám megkapta,h nyert. Apukám saját költségére lenne kisérő. Azt mikor tudjuk meg,h mennyi lenne apukámnak a befizetendő összeg?
Az önrész befizetése után mennyivel érkezik meg a kártya? Mert olvasom,h van ,akinek már megvan a kártya és már foglalnak. De szüleimnek még csak múlthét pénteken jött meg a csekk,h be tudják fizetni az önrészt.

10. szalmababa2014-03-06 11:39
Nem értem, hogy márc. 05 től lehet szállást foglalni, visszajelzés a befizetett 5000 Ft ra meg még idáig semmi!hogy van ez?

9. nagymokus2013-10-01 22:33
Helló mindenkinek! A Yacht Club Tihanyt ajánlom mindenkinek, aki az igénytelenség és a lesajnálás magasiskoláját akarja kipróbálni.
Szombaton indultunk, vasárnap már csodás reggelre ébredtünk. Ránk is fért, mert a szoba (102-es)abszolút minimalista stílusú volt, az ízléstelenséget leszámítva. Az ágy pl kőkemény, ezzel az erővel a rémes répavörös padlószőnyegen is fekhettünk volna. A szobában választható illat volt: Ha becsuktuk az ablakokat, akkor a fürdőből jövő csatornaszag, ha kinyitottuk, akkor az alattunk levő konyha szaga árasztotta el a szobát. Igyekeztünk minél kevesebbet ott lenni. Az ellátás érdekesre sikeredett: A kaja minősége kritikán aluli, mennyisége átlagon felüli. Az ebéd és a vacsi is főtt étel volt, menzaleves, és választható másodikféle. Mindig volt hús is, igaz, a kínai cipők talpa gyakran lágyabb és ízesebb. Folyamatosan ott motoszkált bennünk az ujrahasznosítás gyanúja is: első nap cigánypecsenye, utána ugyanaz a hús (a tegnapi maradék) kis tárkonnyal, harmadnap a lé berántva tárkonyos húslevesként, a hús meg feldarabolva vörösboros marha néven. Persze akkor volt ott vörösbor, meg marha, amikor Vangelis zongorázott a vacsoránál. Ja, utána a maradék pörki ledarálva milánói néven futott. A hús mennyisége folyamatosan csökkent, a hűtőíz ellenben fokozódott. Mikor a második választható fogás rizs körettel futott, másnap rizskoh volt a desszert. Mikor a tárkonyos flekken fantázianevű borzadályt ettük sztrapacskával, másnapra tutira tudtuk, hogy a vörösboros marhához is galuska lesz, és lőn. Bónusz túróval. A sztrapacskáról nem tudták levakarni…
Nade!!! Nem enni mentünk oda. A félsziget legbelső csücskében voltunk, olyan kilátással, hogy a fülünk is ketté állt. 30m-re a szállótól volt egy pici yachtkikötő, 36 olyan csónakkal, hogy darabja is megért egy házat, némelyik hármat-négyet. A Rózsadombon.Megnéztük a helyi látványosságokat is. A boltosok olyan flegmák voltak, hogy gyakorlatilag bármit elvihettünk volna, az árak viszont igen magasak. Minden a turistáknak volt megcsinálva, de olyan igénytelenséggel, hogy én szégyelltem. Pl fél éve nem takarított üvegszekrények, cellux-szal összeragasztott figurák a marcipán-múzeumban, poros és szemetes sétányok, rovargyüjtemény (kilóra!!) a lámpákban. Minden levendula szagú, színű és ízű, ami nem, az paprika, vagy gulyás. Levendula az úton, a virágágyásokban, a szemetes körül, a parkokban és az erdőszélen elvadulva. Levendula sétány, ház, játszóház, oktatóközpont, cukor, pálinka, fagyi, benne az összes lekvárban és az ember t*kében, nagyon-nagyon tele.
A másik növény, amit nem reklámoztak, de iszonyú sok volt, az a füge. Az autónyi bokor nem is számít, a szobányi éppen-hogy valami. Láttunk 20-25nm-en elterülő bokrokat, és egy helyen két emelet magas (!!), emberderéknyi vastag „bokrot”. Ez még elmenne, de ezek TERMETTEK, és alattuk rengeteg, ökölnyi nagy érett füge rohadt el, ették a mókusok és a madarak. Ugyanis hiába volt mindenhol szekérszám, NEM SZEDTE LE SENKI. Én meg itthon vért izzadok, hogy ugyan legyen már valami ezen a retek kis bokorkán.
Hát így...
A hely lepukkant mivolta ellen szól, hogy a személyzet viszont nagyon jó fej volt! Minden kívánságunkat igyekeztek teljesíteni. Maximális pirospont nekik!!
Ui.: Wi-fizni, vagy netezni ne is akarjatok ott. A gépeken Y2K matrica van, meg micro Xp, 36mb ram, stb... Jujj!!

8. bettianyu2013-02-25 14:10
ma is hívtam őket,megint csak azt mondták meg kell várni az értesítést.amit tudok róla hogy egy csomagot kapunk(ha elbírálnák),amikor a szállásokat nézed ki kéne írja hogy amit kaptál keret, abból az adott szálláshelyen mennyi napot tölthetsz,étkezéssel vagy nélküle.az utazás önköltséges,de nagycsaládosként 90%ossal bárhová eljut az ember.én úgy gondolom hogy a legegyszerűbb szállást érdemes választani,hiszen bolt van mindenhol,nyaralás ide vagy oda kevés idő alatt is össze lehet dobni egy ebédet ami biztos olcsóbban kijön,mint a menű a nyaralóban,és akkor ha csak szállást kérsz akkor több napot tudsz a keretből ott tölteni.

7. eraanya2013-02-25 13:38
szerintem akkor is kellene értesítést kapnod,esetleg te tudsz többet erről a programról,mi nyertünk de nem tudom hogy mit (mennyit)olyat is hallottam hogy nem éri meg mert ahová el lehet menni az túl drága?!
(válasz bettianyu 6. hozzászólására)

6. bettianyu2013-02-24 13:48
Soha nem igényeltem még ilyet,most beadtuk...12én letelt a 15 munkanap ami alatt el kéne bírálják,de még mai napig nem kaptunk semmi értesítést.ha megnézem a státuszát az áll benne hogy beadott,de már az is ott van mennyim az önerő,felhívtam őket de azt mondták várjunk még. :-( attól tartok hiába adtam be a legelején,majd most nem jut a keretből.Járt valaki így esetleg?

5. beneliv2013-02-12 21:52
Az önrész befizetése (5000 ft) után küldik meg az utazásra jogosító kártyát, ennek segítségével tudjuk megnézni, hogy mit és mennyit kapunk. Ahogy néztem a listát, elég bő a választék, szerintem lesz egy fix összeg és vagy kitelik, vagy megpótoljuk.


4. nenne672013-02-12 20:41
Szívesen :-)

3. eraanya2013-02-12 20:37
köszönöm a segítséget.

2. nenne672013-02-12 18:12
Mert nem pénzt nyertetek,hanem üdülési jogot.Meg tudod nézni a pályázatnál a szálláshelyeknél,hogy hová tudtok menni,és le is kell foglalni.Jó nyaralást :-)

1. eraanya2013-02-12 17:54
Nagycsaládosként pályáztunk üdülési támogatásra és nyertünk az önerőt kell befizetnünk ,de nem tudom honnan tudjuk hogy mennyit nyertünk.?ha valaki volt hasonló helyzetben tanácsot várok.Az értesitő emailben nem írtak összegről.