Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Tudásbázis - TELC nyelvvizsgához tudtok olyan oldalt vagy ötletet ami segíti a felkészülést?

Kategória: Összes fórumtéma » Egyéb témák » Csevegős témák


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

5. -Nati-2013-07-03 18:12
Sziasztok!
Ajánlom figyelmetekbe:
Július 5-én, pénteken, délelőtt INGYENES TELC PRÓBAVIZSGA lesz, németből és angolból, alap és középfokon szóban.
Aki eljön megismerheti a vizsga szóbeli felépítését, időkorlátokat, kérdéstípusokat és azonnali értékelést kap! Bővebben: Métisz Nyelvstúdió(16.kerület)

4. énszilvi2013-01-07 16:23
Amikor én csináltam gyorstalpalóra jártam, de így is csak másodszorra lett meg az írásbeli miatt. A TELC szóbeli mindenkinek megy általában elsőre, az írásbeli már inkább szerencse kérdése... eléggé becsapós-félrevezetős feladatok vannak..


3. Baguster2013-01-07 15:38
Megvettem a gyakorló könyvet azt bújom az írásbeli részhez. 3 éve angoloztam utoljára így egy picit félek tőle. Most ültem le kérdéseket gyártani, hát eléggé megritkult a szókincsem, de reménykedek.
A teszteknél 10/5 jó, ez így nem elég a 60 % hoz.

2. Annette2013-01-07 13:37
Sajnos tételekkel nem tudok szolgálni, de ugyanezen voltam és olyan egyszerű témákat kaptunk... ki a kedvenc énekesed, zenekarod, milyen háziállatod van stb... csak az írásbelire készültem, és simán meglett ez is:) szóval ne izgulj :) nem tudom a könyv megvan-e hozzá, de abban is vannak témák, szerintem nem fogják túlvariálni..

1. Baguster2013-01-07 13:20
Sziasztok!
SOS! TELC B2 angolnyelvvizsgám lesz a jövőhétvégén. Szóbeli részéhez keresek tételeket kidolgozva.
Nem jártam tanfolyamra, ha tudtok esetleg tétel címeket írni, prezentáció címeket, bármilyen segítség jól jönne. (diplomához kell a nyelvvizsga, nagyon fontos lenne)
Előre is köszönöm a segítségeteket! :)