| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| A mennyiség lényegesen fontosabb tényező mint az időpont. | ||
|
| ||
| Bírom ezt a Hoxa portált. Itt mindig jókat derülök a hülyeségeken. Mint például a csodaszerek, a helyi fogyás , este 6 után nem eszek szindróma, ja és ne hagyjuk ki a nem akarok izmos lenni-t sem.;-) | ||
| ||
| Okos gondolat! | ||
|
| ||
| Jogos a félelem. | ||
|
| ||
| Olvastam itt a véleményeket erről a szerről egyértelműen negatív azt hiszem lemondok róla. | ||
|
| ||
| Az a bizonyos mostanában divatos neten sokat reklámozott csodaszer használt már valakinek? Bocsánat nem akartam "reklámozni" a nevét azért nem írom, én a facebookon akadok mindig rá. Kiváncsi lennék az ára nem kevés de ha tényleg használ megérné, viszont félek hogy ez is csak humbuk. | ||
| ||
| Na! Látod! :-) És milyen szívesen zsír-égethetünk akár naponta többször is!:-) | ||
|
| ||
| Ööö..igen, vannak a testmozgásnak még ennél is kellemesebb formái! :) | ||
|
| ||
| Köszönöm. Sajnálatodra még mindig úgy nézek ki. Soha nem voltam túlsúlyos, még a terhesség alatt sem. 27 éve spotolok rendszeresen. 7 km/nap futás elengedhetetlen számomra. Még télen is. Sajnos nem látok, vagy nagyon kevés fiatalt látok az atlékikapályán futni. Többségében az én korosztályom és idősebbek vannak. Vajon miért? | ||
|
| ||
| Lehet. De testmozgás kapcsán sem kell mindig az edzőteremre és tornagyakorlatokra gondolnunk.:-) | ||
|
| ||
| Nézem, neked is hihetünk ebben a kérdésben! :) | ||
|
| ||
| Az könnyű megoldások mindig vonzóbbak. :) | ||
|
| ||
| Nem létezik. Képesek vagytok mindenféle ismeretlen eredetű bogyót beszedni, picit több testmozgás helyett? Ez szomorú. | ||
| ||
| Nem kell irigykedni! | ||
|
| ||
| Èrtem.
Szépek a 2008-as képeid. Azt megkérdezhetem, hogy az elmúlt 4 évben nem készültek Rólad fotók? Vagy talán meghìztál? | ||
|
| ||
| Ez Tőled pláne hitelesen hangzik! ;-) | ||
|
| ||
| Nem létezik semmi csodaszer!!!!!! Sport és étrendváltoztatás!!!!!! Csak a lusták hisznek ezekben a szerekben. | ||
| ||
| Értem, így kicsit más a tészta. Tényleg nem a kedvedet elvenni akarom, arra akartam rávilágítani, hogy a túl gyors fogyást az anyagcsere megbosszulja. De mondom még egyszer, azt kívánom, hogy ne legyen igazam! Azért pedig külön gratulálok, hogy az alkohollal le tudtál állni! :) | ||
|
| ||
| köszi az ötletet! Kipróbálom mindenképp! | ||
|
| ||
| Illetve van egy olyan zsírmegkötő kapszula, ami segít átvészelni a rokonlátogatásokat, ünnepeket. Formoline L112 a neve. Én kalóriaszámolással fogytam le, de ha rokonoknál nem tudtam számolni és még zsírosat is kellett enni, bevettem a kaszulát, és így átvészeltem vele azt a pár napot hízás nélkül. | ||
| ||
| Ennek az olcsóbb változata az utifű maghély/pscyllium husk. Folyadékkal feloldva kell meginni,a gyomorban megduzzad és teltség érzetet okoz.Ez egy természetes rost, segíti az emésztést, megfelelő folyadékfogyasztás mellett a székletet is megfelelővé teszi. Ez sem csodaszer, de az ellen jó, hogy ne éhezzünk kevés kalória mellett sem, illetve, hogy ne marja a sav a gyomrunkat. | ||
|
| ||
| Az tetszik benne, hogy egyszerűen csak azért fogysz, mert kevesebbet eszel. Semmi hókuszpók, csak a jó öreg kevesebbet enni-elv. | ||
|
| ||
| szerintem van, bár kissé drága. Étvágycsökkentő teljesen természetes anyagból (moszat). Ha beírod a gugliba, hogy "zselészerű anyaggá duzzad", akkor az első találat. Barátnőm nagyon szépen lefogyott vele. Sokkal kevesebbet tudott enni, pedig nagy zabagép volt. Nekem sajna drága, bár szívesen kipróbálnám. | ||
| ||
| Rólam rengeteg víz is lement, ami nem csekélység.Tekintettel arra, hogy én a diétát megelőzően nagyon masszívan piáltam, olyan volt a fejem mint a strandlabda és nem csak elhízott voltam, hanem "püffedt" is. Bevállalom, ez volt.Úgy öt évvel ezelőtt dobtam le a gépszíjat, mikor már igencsak premorbid állapotban voltam és felhagytam a szesszel és diétába fogtam.
A bőröm nem lógott, mert annyira vénember még nem vagyok - persze vitamin és ásványi-anyag pirulákat kétpofára toltam a turmixolt zőccséglével:) együtt. 2012.01.02. Újra belevágok! | ||
|
| ||
| Nem létezik, csodák nincsenek. Viszont a csodavárásból sokan húznak hasznot. | ||
|
| ||
| Nem létezik. | ||
| ||
| 30 kiló két hónap alatt, az fél kiló fogyás naponta. Ez ne haragudj, de brutális.:( Amellett, hogy baromira egészségtelen, hogy egy jó részét vissza fogod hízni (nem ijesztgetni akarlak, de tényleg vissza fogod hízni), a bőröddel mi lesz?
Én is voltam hasonló súlyban mint te, de én egy _év_ alatt adtam le a felesleget, és azóta is tartom, mert nem éheztettem magam. A szakemberek még ennél is lassabb fogyást javasolnak, heti kb. fél kilót, nem pedig napi fél kilót. Persze az ásványvíz az jó, a folyadék nagyon kell, de félek attól, hogy hosszú távon jól kiszúrtál magaddal.:( Kívánom, hogy ne legyen igazam! | ||
|
| ||
| Dede. Közvetetten. Epekövem lett a sok káposztától, az elzárta az epevezetéket és begyulladt, majd a gyulladás átterjedt a hasnyálmirigyemre. A dokik egyöntetűen a nem megfelelő diétát jelölték meg a betegségem okaként. | ||
|
| ||
| :))
Háááát így! | ||
|
| ||
| hát a lustaságot, és az akaratgyengeséget nem tudja legyőzni semmilyen gyógyszer!! én meg azon gondolkodom, hogy hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni még mindig?
TVből, rádióból jön, hogy ezek a gyógyszerek nem érnek semmit, és minden héten kérdez valaki ilyet! | ||