Bejgli készítés, segítenél? (tudásbázis kérdés)
Már sül. tettem közé sütőpappírt, remélem nem dagadnak már tovább.:) Hosszába már nem tud, mert pont akkora mint a tepsi.
Izgulok milyen lesz.:)
Szívószállal?? :) Ilyet sem hallottam még. :) Hmm..
Amúgy nekem még fő a káposzta. Nemsokára kész. Elzárom a gázt, és reggelig kihűl. Reggel beteszem a hűtőbe.
A beigli ha megsül, kicsit muszáj lehúteni, majd konyharuhával letakarni, és nejlonba tenni. Igy nem szárad ki.
Nem kel la hűtőbe tenni. Ki mondta ezt??
HA készen van, meg kell kenni tojással a tetejét és mehet a sütőbe. Én sütőpapirt teszek alá és a rudak közé, hogy ne süljön le és össze.
A sütés max fél óra, ha ennyi időd már nincs mára, miért kezdted el késő este a ütést??
Ha meg már elkezdted, akkor fejezd is be. Holnap nem kell korán kelni.
remélem 180 fok elegendő lesz neki:)
El is szaladok beizzítom a sütőt.:)
Nem gondoltam, hogy ilyen késő este még fogok sütni.
Tudod mit!?
Maradj fenn egész éjjel, süss meg mindent, holnap meg alszol estig. ;)
Köszi.:) Akkor most beteszem sütni, de elötte lekenem, és megszurkálom.:)
Már csak annyit szeretnék tudni, hogy előmelegítsem a sütőt?:)
Süsd meg!
Ha a hűtőben hagyod reggelig és holnap sütöd, akkor valószínűleg szét fog folyni/repedni, mert túl kel.
Vagy ha nem sütöd meg ma, akkor mélyhűtőbe tedd éjszakára ott nem kel tovább.
(a cukrász férjem mondta) :)
Amúgy se durran szét! :D
Ááááá!
Biztos, hogy bejglit készítesz!????
Na ja!
Olyat még Én se nem ettem.
sok sok receptből ollóztam össze, nagyon kíváncsi vagyok mi lesz belőle...:)
Még meg is kell szúrkálni a tetejét, ezt olvastam.:) És akkor nem durran szét:)
Szió! Itt egy pék
Van egy ventillátorod?
Tojássárgájával lekened, negyed óra hideg helyen ventizés, utána tedd meleg helyre hogy megkeljen, úgy fél órát. Kend le tojásfehérjével, utána mehet a sütőbe. Szúrd meg és nem kell félned, hogy kireped
Oks de amíg megsül, az sok sok idő, és addig elalszom.....:)
Ha kint hagyom szerintetek megszárad?