Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Tudásbázis - Bejgli készítés, segítenél?

Kategória: Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Sütés, főzés


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

1 2 3

67. csillag032012-12-23 13:54
Végül is szép lett, teljesen jól ki tudtam szedni.:) És az íze is nagyon finom:) Sok töltelék miatt már egyáltalán ne,m érzem, hogy kevesebb só van benne.:)

66. globus2012-12-22 23:43
Óóóó, sütöttem én már olyant, hogy szeletelve, tejjel meglocsolva újra kellett hasznosítani. Ki ne dobd, ha esetleg nem tetszik, fincsi rakottat lehet belőle csinálni a kuglófsütőben :))
(válasz csillag03 65. hozzászólására)


65. csillag032012-12-22 23:32
:) Egyiket már szpépen ki is tudtam venni..:) És nincs is annyira szétesve.:) A másikat ami teljesen egyben van, azt visszatettem még sülni, mert ahol összeértek úgy érzem még nyers...
Igen, tanultam ebből, de tetszik, hogy saját készítésű bejglim van:)

64. acuko2012-12-22 23:28
Látod, a hibákat azért követjük el, hogy tanuljunk belőle. Azért tuti jó lett ez a beigli.. :)
(válasz csillag03 63. hozzászólására)

63. csillag032012-12-22 23:25
Szélét megkóstoltam ami úgyis lejött, de sótlan, viszont már tudom, hogy többet kell beletenni...

62. csillag032012-12-22 23:24
Most kitettem az ablakba hűtöm, utána csomagolom:)
kíváncsian várom, hogyan fogom kiszedni a tepsiből:)

61. globus2012-12-22 23:18
Nem baj, jó az! :)
Nekem is ronda szokott lenni, de még mindig megették.
(válasz csillag03 56. hozzászólására)

60. csillag032012-12-22 23:18
Köszi.:)

59. acuko2012-12-22 23:17
Ok. rendben. Megcsináltad! :) A következő majd jobb lesz, mert ebből tanultál.
Azért én gratulálok neked. :) :)
(válasz csillag03 57. hozzászólására)

58. csillag032012-12-22 23:13
Köszi mindenkinek a segítséget

57. csillag032012-12-22 23:12
Nem vagyok boldog, de most hagyom hülni...

56. csillag032012-12-22 23:12
Kivettem. Sajna kevés helyet hagytam közöttük, és kicsit egymásba nőttek... Azaz tettem közéjük sütőpappírt, de ahogy lehúztam a tészta is jött vele.

55. csillag032012-12-22 23:02
Köszi.:) Ahogy benéztem most, láttam, hogy az egyik meg van repedve középen alul... De ha csak ennyi baja lesz akkor nem gond. Már kikapcsoltam a felső sütést, és alulról sütöm pár percet

54. acuko2012-12-22 22:57
Szerintem jó lesz! :) Úgy érzem. :)
(válasz csillag03 52. hozzászólására)


53. csillag032012-12-22 22:57
teteje már barnás, oldala fehéres, így lehet még több kell neki

52. csillag032012-12-22 22:56
Ki tudtam volna iktatni a felsőt, de már szerintem mind1. Letakartam 10 percre, most megint levettem a fóliát, és sütöm még 5 percig.. és bízom abban, hogy nem lesz nyers, mert így végül is 35 percet sült..

51. acuko2012-12-22 22:51
A felső sütést nem tudod kiiktatni?
(válasz csillag03 49. hozzászólására)

50. acuko2012-12-22 22:50
Azt majd reggelre tervez(zük)i. :)
(válasz Hold Viola 47. hozzászólására)

49. csillag032012-12-22 22:39
Arra gondoltam, hogy talán fóliával letakarom picit

48. csillag032012-12-22 22:35
OOO barnul a teteje, pedig még van hátra 18 perc:(

47. Hold Viola2012-12-22 22:33
szerintem a pasid jobban örülne egy kis habverésnek :)

46. globus2012-12-22 22:31
Kb. fél 6-ra terveztem :))
(válasz acuko 43. hozzászólására)

45. csillag032012-12-22 22:31
Szépen sül, és még egyben van:)

44. Hold Viola2012-12-22 22:27
Elhiszem neked ! :)

Régi szakácskönyvben olvastam és így szoktam, de attól természetesen lehet, hogy jó másképp is :)
(válasz acuko 40. hozzászólására)

43. acuko2012-12-22 22:25
Szerintem a felét ma este, a másik felét holnap reggel. De korán keljél, mert reggel keményebb lesz a hab. :)
(válasz globus 39. hozzászólására)

42. csillag032012-12-22 22:24
Szerintem kora reggel örülnének jobban.:)


41. csillag032012-12-22 22:23
alul felül sütésre tettem, és kb 180 fokra, remélem jó lesz így:)

40. acuko2012-12-22 22:23
Violám drága! Én nem teszem a hűtőbe, igaz élesztőt minimális mennyiséget teszek csak bele. Én hajtogatás és kenegetés után kb 15 perccel, beteszem a sütőbe, és nézegetem, milyen szép szine lesz hamarosan. :) :)
Tegnap előtt készült el. Nagyon jó lett! :)
(válasz Hold Viola 33. hozzászólására)

39. globus2012-12-22 22:23
Én is azon töröm a fejem, hogy ma verjek-e még habot a szomszédok gyönyörűségére, vagy inkább a holnap kora reggelnek örülnének jobban...
(válasz acuko 36. hozzászólására)

38. csillag032012-12-22 22:22
szívószál most csak úgy jött magától:)

1 2 3