Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Tudásbázis - Mi a tapasztalatod a Dr. Oetker puncs cukormázról?

Kategória: Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Sütés, főzés


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

5. icuri2012-09-19 21:03
Finom. Könnyen elkészíthető, szeletelhető, bár nekem édes. A múltkor francia krémes tetejére kentem. Vékonyan kellett kenni, mert olyan édes volt. Igy viszont vékonyan kicsit szintelen volt.

4. dallam'752012-09-19 20:50
24 cm


3. gevi19312012-09-19 18:51
Szeretem a puncsos, sütiket, régóta készítem.

Máz. 30 dkg porcukor, 1 EK rum, 1-2 EK lobogó forró
piros szörp, 15 percig kavarjuk, és a tortára símitjuk.

2. szabici2012-09-19 18:44
Mekkora tortát szeretnél befedni vele?
Egyébként minden cukormáz töredezik valamennyire, de nem lesz kőkemény, inkább puha marad. De szép fényes, és nagyon finom!
(válasz dallam'75 1. hozzászólására)

1. dallam'752012-09-19 18:38
Sziasztok!
Próbálta valaki? Puncstorta tetejére lenne majd. Könnyen vágható, nem töredezik majd? Egy csomag elég egy torta fedésére?