Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
Hát igen, ezt viszont sajnos így gondolják, hogy megáll az élet! | ||
|
| ||
Itt a Hoxán :) | ||
|
| ||
Bárhol lehet,ha épp ott van egy olyan ember,aki alkalmas erre a szerepre. | ||
| ||
Bulizni, ismerkedni lehet...
A barát egészen más kategória. | ||
| ||
Babákkal lehet menni, nem babásokkal :D | ||
|
| ||
Értem :)
Akkor viszont neked millió lehetőséged van :) Bp-i vagy? Ha igen, akkor rengeteg szabadtéri program van, akár egyedül, akár babával, ahol lehet ismerkedni. Vagy rendezvényeken. Játszóház, könyvtár, uszoda, fitness, vagy aerobic óra(persze nem egy alkalommal)...Leginkább olyan helyeket emelnék ki a magam nevében, ahova babásokkal lehet menni, mert én nem szoktam nagyon kimozdulni a Kisfiam nélkül. Én sosem ismerkedtem buliban, ott valahogy nem köttetnek igaz barátságok(szerintem), bár "bulihaverokat" lehet találni. | ||
|
| ||
persze, a szüleimre és anyósomra rábízom.
:-) csak rossz érzés hogy a barátnőim "elpártoltak" tőlem pedig sose voltam az az otthonülős típus. A gyerek születése óta se.. :-) | ||
|
| ||
Nekem is kisbabám van, nem azt mondtam, hogy megáll az élet, mert nem :)
Csak azért kérdeztem, mert nem tudtam, hogy rábízod-e már másra, vagy sem :) | ||
|
| ||
Attól h gyerekem van, még nem állt meg az élet. Szerencsés helyzetben vagyok, mert a szüleimre bármikor ráhagyhatom a gyereket, akkár több napra is, ha akarom.
Mivel nem nagyon van kivel, így nem nagyon járok sehova. A barátnőmmel havi 1 szer találkozok. | ||
|
| ||
Mivel kislányod van, így azért elég behatároltak a lehetőségeid... Merrefelé mozogsz? Hova jársz? | ||
|
| ||
Hoxán xĐ | ||
| ||
Kislányom születése óta gyakorlatilag alig van kivel eljárnom valahova, egyik ismerősöm se akar bulizni, vásárolgatni, nézelődni, stb járni. | ||