Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Tudásbázis - Turmixgép nélkül is el lehet készíteni a padlizsánkrémet?

Kategória: Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Sütés, főzés


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

7. captain obvious2012-09-09 18:10
egy autentikus leírás, itt is fakésről van szó:

[link]

a képen is látszik, hogy nem egy majonézes-kenős történetről van szó, hanem a zöldség húsa van pépesítve, a magok is ott figyelnek.

persze manapság mindennek majonézesnek meg zsírosnak kell lenni, de nekem ez az eredeti sokkal jobban ízlik. (és egézsségesebb is.)

6. captain obvious2012-09-09 18:05
Az, hogy teljesen krémesnek meg homogénnek kell lenni a padlizsánkrémnek, az csak tubusos-nyomós műcoccokhoz szokott generáció elképzelése... az eredeti padlizsánkrém bizony olyan jókis aprított lecsós-magos. :) És tejszín meg ilyenek sincsenek benne.


5. era062012-09-09 17:28
Még soha az életben nem raktam turmixgépbe, húsdarálóba, és villával sem pepecseltem. Még melegen késsel összevágom (gyorsan jár a kés)
De, hogy miért kell a magokat pépesíteni? Ez talány számomra. Pedig nekem nem új ez a zöldség!

4. gevi19312012-09-09 17:16
Húsdarálóval.

3. Linella72012-08-08 11:00
köszönöm a választ. és a magokat is teljesen lehet így pépesíteni? próbáltam már villával és nem lett teljesen homogén

2. Jukio2012-08-08 10:56
Igen. Nem turmixgép, hanem egyéb eszköz segítségével pürésíted a padlizsánt, úgymint krumplinyomó vagy villa.
(válasz Linella7 1. hozzászólására)

1. Linella72012-08-08 10:55
Sajnos nem áll rendelkezésemre turmixgép, meg lehet máshogy csinálni a padlizsánkrémet?