Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Miért ragad le a fasírt sütéskor? fórum

Miért ragad le a fasírt sütéskor? (tudásbázis kérdés)


22. MelisUK (válaszként erre: 4. - Cikicakk)
2010. jún. 9. 17:47
A zsemlemorzsa valóban fontos, anélkül nem is fasírt a fasírt. Nem tudom miben sütöd, de olajsütőben pl esélye sincs, hogy leragadjon. Vagy ha mégsem abban sütöd, akkor használj több olajat, hogy még véletlenül se érhessen le az edény aljához.
2010. jún. 9. 15:15
hát azt jó lenne tudni, szerintem az olaj minőségével van baj ..nálam
2009. jan. 5. 11:38

Függ attól, milyen serpenyőben sütöd (teflon), megforgattad zsemlemorzsában?

Vagy ha túl száraz a hús.Szerintem ezek miatt..

2009. jan. 5. 06:04
lehet , hogy nem elég forró az olaj
2009. jan. 4. 09:36
Lehet, hogy túl sok benne a nedvesség.Próbálj picivel több zsemlemorzsát tenni bele.
2009. jan. 4. 09:05
Lehet hogy több olajat kellene tenned a serpenyőbe.
2008. okt. 11. 16:15
Nem tudom. Én Tefal-os serpenyőbe sütöm. Annyira jó a bevonata, hogy még soha nem ragadt oda semmi, pedig próbáltam :) De egyszerűen ki lehet törölni belőle papírtörlővel.
2008. okt. 11. 14:57
nem szabad leragadnia ha a fasirt masszába is teszel egy kis zsemlemorzsát.
2008. okt. 11. 14:42
Én is olajban sütöm, sőt még tojást sem teszek bele és mégsem ragad le. Bő zsiradék -akár olaj, akár zsir- és lehetőleg jó teflonos edény. Szerintem ennyi. Ha meg a 3. adagod ragad le, abban szerintem közrejátszik az is, hogy addigra már ott van az edényed alján az előző adagokról lehullott zsemlemorzsa is.
2008. okt. 11. 14:31
Biztos olajban sütöd. Zsírban nem ragad.
12. supin (válaszként erre: 10. - 9778ca1817)
2008. máj. 1. 11:07
Én is ezt irnám. De a fokhagyma is okoz leragadást.
11. fe6fe7671f (válaszként erre: 4. - Cikicakk)
2008. ápr. 30. 22:40
Jól rányomkodod a zsemlemorzsát? Lehet, hogy csak megforgatod benne. Jól nyomkodd rá, legyen lapos.
2008. ápr. 30. 22:21

"doma"-val értek egyet, a fasírt állagán, és minőségén van a hangsúly.

Túl forró olaj nem jó, közepesen erős lángon kell sütni és óvatosan fordítani.

2008. ápr. 30. 22:19
Ha vizesnek találod a húst, a kész fasírtba, mielőtt formázod szórj bele zsemlemorzsát.
2008. ápr. 30. 22:17
Nem lehet, hogy kevés olajban sütöd? Egyébként én is zsemlemorzsába forgatom.
2008. jan. 24. 09:20
Esetleg nem csavartad ki jól a zsömlét,és vizes a hús.vagy kevés benne a tojás.
6. DOMA
2008. jan. 19. 16:07
Szerintem fontos, a tojások száma is. Ne spórolj vele. kb.35-40 dkg húshoz én 2 tojást simán belerakok, az egybe tartja a fasírtot. Amikor csak 1-gyel készítettem enyém megrepedt, és megfordításkor leragadt.
2008. jan. 18. 20:38
én teflonban és bő olajban sütöm, még eddig sose ragadt le
2008. jan. 18. 20:28
Én forró olajban,zsemlemorzsával szoktam csinálni,de nekem így is leragad.Igaz nem az első adag,hanem a 3.
2008. jan. 18. 20:21
Beleforgathatod zsemlemorzsába is úgy is nagyon finom és nem ragad le.
2008. jan. 18. 20:16
Amikor megformazod a fasirtgombocokat, akkor forgasd bele lisztbe es forro legyen az olaj amiben meg akarod sutni...akkor nem ragad le!
2008. jan. 18. 20:10
Miért ragad le a fasírt sütéskor?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook