Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Utazás Erdélybe vonattal

Kategória: Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Programajánlat, utazás


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

5. M_Marcsa2012-06-10 15:27
Én is Erdélyben élek, nem több a szerinted primítívnek tartott ember, mint máshol.
(válasz Bree20 4. hozzászólására)

4. Bree202012-06-03 11:53
Erdélyben élek...és hidd el eléggé sok itt a primitív emberek száma...úgyhogy jobban tennéd szerintem ,hogyha mikrobusszal utaznál...
(válasz zsjulika 1. hozzászólására)


3. zsjulika2012-06-03 11:27
NAGYON SZÍVESEN VENNÉK MÉG TAPASZTALATOKAT,BÁRKITŐL AKI ROMÁNIÁBAN JÁRT MÁR VONATTAL.LÁTVÁNY,BIZTONSÁG,STB...
KÖSZI!

2. JudyTim2012-05-28 14:39
Szia, Én Kolozsvárig utaztam 2006-ban a fiammal és a kislányommal és édesanyámmal. Amikor kikerültünk Pest körzetéből a gyerekek élvezték, hogy messze el lehet látni ahol nincsenek települések. A határhoz érve kicsit lelassultunk, mert ameddig átnézték a vonatot és ellenőrizték az utleveleket kicsit elhúzodott, mert sok az utas. KB 1 óra. DE mindenki nagyon kedves volt, rákérdeztek a tiltott árukra, a mennyiségre figyelni kell mert a zárjegyes termékek csak kis mennyiségben megengedettek, a nyers élelem is tiltott. De amúgy kedvesség volt a jellemző. Senkit nem szállítottak le, senkit nem állítottak elő vagy hurcoltak meg.
A határon túl pedig az út a hegyek között vezet, csodálatos. El kell mondanom, hogy a 4 GB-os memorialemezünk megtellt az út alatt.
Az utazótársaság pedig napszakonként vátozik, de mivel a nemzetközi vonatokat csak pénzesek tudják igénybe venni így nem kell félned. Aki olcsobban akar utazni az rapiddal,gyorssal vagy személlyel közlekedik, nem IC-vel.
Mi nem bántuk meg. Nos meg a román területen már a határnál mozdonyt cserélnek és villannyal repeszt tovább a vonat iszonyú gyorsan.Persze az emelkedőkhöz képest. Nekünk nagyon tetszett. Azt is el kellmondanom, hogy a román vonatok állapota is sokkal jobb volt mint a magyaré.

1. zsjulika2012-05-28 14:29
Sziasztok!
Járt már valaki közületek Erdélyben vonattal?
Mennyire kötekednek a román határellenőrök? Mennyire lezüllött az utazóközönség? A Hargita IC-vel utazom Budapestről Brassóba pénteken. Megéri vonattal menni, szép az út?
Köszi!!