Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Tudásbázis - Valaki próbálta már Dr Horváth István orvosbiológus oltóanyagát az érelmeszedés ellen?

Kategória: Összes fórumtéma » Szépség & egészség » Egészség


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!


1989. rambler2018-02-20 21:29
Üdv mindenkinek! Tudna nekem valaki egy elérhetőséget adni a Doktor úrhoz? Esetleg budapesti lehetőséget? Ha jól emlékszem volt a szélvölgyi út környékén egy hely... Előre is köszönöm.

1988. bodor margit2018-02-07 16:07
Tudsz nekem privatba elerhetoseget , vagyis milyen modon juthatok hozza a vakcinahoz ?
A prof urnal mar nem .
koszi
(válasz k.iren 1985. hozzászólására)


1987. Plutó2018-02-06 22:49
Mikor jön már meg a sok becsapott embernek az esze?
A Nagy professzor külföldön teljesen ismeretlen. Csodaszerét pedig nem meri kivizsgálásra kiadni a nemzetközi tudós világnak. Fél hogy kiderül a csalása.

1986. Plutó2018-02-06 22:46
Horváth biologiai tanár és nem Orvos. A börgyógyászti klinikán dolgozott a laboratoriumban. Vagyis nincs orvosi diplomája és nem professzor. A Wikipediat privátemberek irják, nem 100% .os.
Szerintem
egy hazug leleketlen pénzéhes kuruzsló

1985. k.iren2018-01-29 08:33
Akit érdekel én tudok elérhetőséget. Írjatok privátban.

1984. Guruljka2018-01-12 22:10
[link]

A patogén treponemák jelentősége a bakteriológiában annyi, hogy
"
A biotechnológiában a bakteriális anyagcsere és genetika megértése teszi lehetővé, hogy olyan módosított baktériumokat állítsanak elő, melyek terápiás célból képesek inzulin, növekedési faktorok vagy antitestek előállítására."
(válasz alinka01 1982. hozzászólására)

1983. Bözsi néni2018-01-11 21:35
Kérdés, hogy egy és ugyanaz a Horváth, vagy csak névazonosságról van szó.
Mert elég sok ilyen nevű van, de ugye nem mind akadémiai doktor.

1982. alinka012018-01-11 20:12
Horváth István valóban a biológia tudomány akadémiai doktora. A wikipedia szerint az akadémiai doktori disszertációját "Patogén treponemák izolálása, tenyésztése és diagnosztikája" cimmel védte meg. Nem vagyok ezen a téren szakember, de úgy hiszem, ez a téma igencsak messze van az érelmeszesedéssel, érszűkülettel, magas koleszterinszinttel küzdők terápiájától, újszerű gyógyszerezésétől.
De mert semmilyen végzettség, tudományos cím nem hatalmaz fel senkit arra, hogy embereknek gyógyszerként adjon nem engedélyezett szert, ezért én is, talán mások is, szívesen elolvassuk, ha lesz olyan kedves és megadja azt a netes elérhetőséget, ahol megtalálható a Horváth István által alkalmazott készítmény gyógyszerként való szabályos, befejezett engedélyezéséről szóló leírás. Beleértve a szer pontos összetételét, az ismert mellékhatásokat, gyógyszer-együtthatásokat, ahogyan azt valamennyi engedélyezett gyógyszerhez közzé kell tenni. Persze, az is elég, ha a szer forgalomba hozatali engedélyében szereplő törzskönyvi számot és a kereskedelmi elnevezését megadja, a neten ez alapján is megtaláljuk.
(válasz turitellatur 1981. hozzászólására)

1981. turitellatur2018-01-11 19:10
Horváth István a legmagasabb magyar tudományos fokozat, a Magyar Tudományos Akadémia doktora fokozat birtokosa. Ezt a tudományos fokozatot csak több évtizedes sikeres, nemzetközi jelentőségű tudományos kutató munkával lehet elnyerni. A Magyar Tudományos Akadémia,Tudományos Minősítő Bizottsága csak a nagyon szigorú tudományos feltételek teljesülésének (tudományos habitus vizsgálati eljárás keretében történő) vizsgálata alapján ad engedélyt a jelöltnek, hogy benyújtsa akadémiai doktori értekezését. Az értekezésnek alapvetően új tudományos eredményeket kell tartalmaznia. Az értekezést három független akadémiai fokozattal rendelkező opponens bírálja el. Az értekezés nyilvános védésén a jelöltnek mind az opponensek bírálataiban megfogalmazott ellenvetésekkel, mind az MTA által kirendelt 9 tagú Bíráló Bizottság által megfogalmazott ellenvetésekkel, mind pedig a nyilvánosan meghirdetett védésen megjelentek részéről megfogalmazott ellenvéleményekkel szemben nyílt tudományos vitában kell megvédenie az általa megfogalmazott új tudományos eredményeket tartalmazó téziseit. Azon keveseknek, akik ez sikerül adományozza a tudomány doktora (jelen esetben a Biológia Tudomány Doktora) büszke címet a Magyar Tudományos Akadémia. Aki Horváth Istvánt a Magyar Tudományos Akadémia doktorát labor asszisztensként aposztrofálja az saját magáról állít ki bizonyítványt.
(válasz Plutó 1980. hozzászólására)

1980. Plutó2018-01-08 22:51
Már 2 évvel ezelött irtam, hogy a "prof" nem prof, nem is orvos csak egy közönséges csaló.
Akkor sokan rám támadtak miatta. Mikor fogja a sok hiszékeny belátni hogy az ö csodálatos jótevöjük (Nobel dij kandidátus) csak egy labor asszistens és kuruzsló, hazug és pénzéhes?
Én hallgattam a törvényszéki válaszait - botrányosan primirivek voltak.
Ébredjetek már fel emberek!Csodák nincsenek.

1979. franka612017-06-22 09:39
A felsorolásból hiányzom.
Az egy dolog, hogy valakinél mint nálam is, sajnálatosan nem működött a vakcina.De az a mód ahogyan a sarlatán ezt kezeli nem "professzori" de még csak nem is emberi. Én mint professzorhoz, nagy tisztelettel mentem hozzá a problémámmal, jeleztem neki az első adag beadását követően a gondokat, utólag, már tudom gyermeteg indokokkal rábeszélt egy második adag beadására. Nos miután ez sem használt és ezt leletekkel bizonyítottam a romlást, egyszerűen kirúgott.
Az, hogy a szer valakinek nem használ elfogadom, de azt, hogy ha nem használ a feltaláló ezeket az embereket egyszerűen leírja mint nem létezőket, ezt nem fogadom el. Ezért nálam a professzorból sarlatán lett a köbön! Remélem érti, nem azért mert nem használt, hanem az embertelen viselkedése miatt. Így éreznek azok az amputált lábú emberek is akiknek nem használt a lötty.
(válasz Beppi 1918. hozzászólására)

1978. Brizzy2017-06-21 08:06
"Megkapta a vakcinákat, most felfut a Szabadság hegyre, lát mint a sas, szónokol mint Ciceró."

Ez tetszik! Hehehe! :D
(válasz franka61 1977. hozzászólására)

1977. franka612017-06-19 19:53
Komoly ember, talán az vagyok egy Eötvös Loránd Díj birtokosaként. Két alkalommal / két év alatt / kaptam meg kezdődő perifériás érszűkület miatt a vakcinákat. Azóta túl vagyok két érműtéten a lábamon, idén egy stroke-n.
Most meghallhattam az Ön által ajánlott előadás és a végén szokásos hihetetlenen baromságot, az amerikai milliárdossal történt esetét. Ki hisz el ilyen ökörséget, hogy már menthetetlen volt az egész érrendszere plakkok miatti elzárodása miatt és akkor ö beszerezte a sarlatán vakcináit, végrendeletben , ha meghalna annak az orvosnak akit felhatalmazott a vakcinák beadására 1 millió dollárt adományozott volna. De!!! csodálatosan meggyógyult és amikor a professzorához elment bemutatni magát és az hitetlenkedett csináltak egy CT felvételt. A professzor elájult, mert az előző CT felvétellel összehasonlítva mely tele volt plakkokkal a mostani felvételről eltűntek. A milliárdos hatalmas összegért megvette volna a vakcinát de természetesen a ez nem eladó!
Hát ezt már végig élveztem élő adásban is, ahol az előadása végén mindig van egy jelentkező, aki a stroke után lebénult, nem tudott beszélni, teljesen megvakult. Megkapta a vakcinákat, most felfut a Szabadság hegyre, lát mint a sas, szónokol mint Ciceró.
(válasz fogadósné 1973. hozzászólására)

1976. kristo_f2017-06-19 17:29
Végre két saját tapasztalat, mely vagy laborral
fact
vagy gyaloglás növekedéssel igazolja az eredményt
EZ utóbbi pláne nem semmi
(válasz hajráprofesszor 1974. hozzászólására)


1975. fact2017-06-11 04:51
Mar regota kuzdok Koleszterin gondokkal, napi Atoris 30mg tabletta melett tengetem eletemet. Mindez melett egyben regota figyelem Horvath Professzor munkassagat a vakcinat illetoleg.

Tobb helyen is sajnos csak azt lehet hallani/latni, hogy milyen jo DE eredmenyeket leleteket sehol sem, sajnos.

Mielott beadatom magamnak gondoltam adok megegy eselyt mas dolgoknak is. Kb fel eves autodidakta modon, illetve utannajarassal belevetettem magamat a koleszterin anyagcserebe es eljutottam a maj fontossagahoz.

Ennek koszonhetoen elmentem ultrahangra illetve vervetelre, hogy nezzek at a majamat, ko, zsir, megnagyobbodas... szemszogbol es kiderult, hogy kezdodo zsirmajam van es ennek koszonhetoen a maj ahelyett, hogy az epen keresztul uritene a nem feldolgozott koleszterint "loveli" vissza a veraramba.

Iden Januarban a Koleszterin vervizsgalat a kovetkezo eredmenyeket adta:

Triglicerid 2.66; ossz koleszterin 7.05; HDL 1.26; LDL 4.48

kovetkezot kezdtem el:
- napi 1 kapszula feketeretek/articsoka kivonat
- napi 1 kapszula mariatovis kivonat
maj rendbetetele es regeneralasa vegett

es a koleszterin csokkentes vegett pedig:
- napi 1 kanal leforrazott gorogszena 2dl vizben
- napi 1 15mg atoris (tablettavagoval elosztottam a 30mg-os tablettat)

3 honap utan a vereredmeny pedig:

Triglicerid 2.26; ossz koleszterin 4.02; HDL 0.97; LDL 2.02

vagyis a csokkenes:
Triglicerid -0.4; ossz koleszterin -3.03; HDL -0.29; LDL -2.46

azelott napi 1 Atoris 30mg-os tablettaval az eredmenyek a kov. voltak:
Triglicerid 1.81; ossz koleszterin 4.91; HDL 1.41; LDL 2.66

1974. hajráprofesszor2017-06-06 18:01
Már régóta olvastam a fórumot, azóta, hogy tavaly novemberben, egy érfestésre elmenve szembesitettek a zalaegerszegi szivcentrumban azzal, hogy a rendszeres,és húsz éven át tartó ellenörzésekre való eljárás semmit nem ért, olyan állapotban volt a szivem, hogy ott akartak fogni, és 2 napra rá nyitott szivmütétel 4 !! azaz 4 eret cserélni a szivembem, mert a zárójelentés szerint 3 eremben 90 , 1 koszorúérben pedig 99 százalékos volt az érszükületem.A kezelöorvosom , aki 20 évig minden évben megvizsgált, elöte azt mondta, hogy ez csak egy rutin értisztitás egy stennel, utána meg azt, hogy ha nem müttetem meg azonnal magam, a tavalyi karácsonyt sem érem meg. Amint az irásból látszik, a húsvétot is megértem, söt, jobban vagyok, mint 10 vagy 20 évvel ezelött.
Innen üzenem az egészséges bértrollnokoknak, hogy soha ne jussanak el idáig, de kivülállóként hülyeségeket irni legalább akkora abszurdum, mint az orvosoktól azt hallani, hogy nincs ilyen problémára más megolsás, mint a mütét.
Hát üzenem mindenkinek, hogy van, méghozzá Horváth professzor szere.
Megvettem, beadattam, , 6 hónapja, hogy lefogyott, és köszönöm élek, és jól vagyok.Nem voltam jól elötte, ezért is mentem vissza a 20éve kezelö.és nálam semmit nem találó házi kardiológusomhoz, de ez az idö elmúlt. Hosszasan tudnám részletezni az elöttét és ami utána van, de nem rabolom senki idejét.
Egy példát azért mondok_.mielött elmentem egerszegre a kivizsgálásra, 300 métert 5-7 részletben, 15-20 perc alatt tudtam megtenni, Most. ma 2-3.5 -5 km -t gyalogolok napi rendszerességgel, minden probléáma nélkül. Visszaálltam a napi fizikai munkába, amelyböl novemberben fekvésre és pihenésre itéltek az orvosaim, ma gyógyteákat iszom, Flavin 77 -t iszok, van pár gyógyszetárban recept nélül kapható táplálék kiegészitöm és ennyi.
És mindez azóta, hogy megkaptam a Professzor szerét
És végezetül, nekem mindenröl, amit itt leirtam papirom van, aki meg nem hiszi, jájon utána.

1973. fogadósné2017-05-14 22:49
Csak komoly embereknek ajánlom, hogy nézze meg ezt a filmet, és utána gondolkodjon, mint egy intelligens ember!
[link]

1972. MZsanett2017-04-29 12:34
:D

1971. Regin_a2017-04-27 21:48
Waaaa, férement az egész sorozat komment. Bocsi!
(válasz Regin_a 1967. hozzászólására)

1970. Regin_a2017-04-27 21:47
Evelynnek miböl van autója?

1969. Regin_a2017-04-27 21:43
Evelyn házhoz ment a "pofonért". Persze a srác is bunkón dumált

1968. Regin_a2017-04-27 21:37
Az egész albi suttog mert egy gyerek van a házban?
Egy havernál ment hangosan a muzsika, gyerek mélyen aludt

1967. Regin_a2017-04-27 21:32
Mit rinyál annyit Evelyn azon a srácon?

1966. kristo_f2017-04-25 15:14
Nem kell ragozni és telesírni a fórumot pusztán azért mert valakin nem tudtak segíteni."

Erre még annyit engedj meg,
lelettel még senki nem bizonyitotta
Márpedig ebben az esetben csak az a bizonyiték, esetleg ha láb érszűkület akkor a jelentősen megnőtt járástávolság.
(válasz Oguz 1964. hozzászólására)

1965. kristo_f2017-04-25 15:11
Semmiféle küldetés nincs
Én is majd' beadattam, csak "elittam " a rávaló pénzt
Aztán olvastam sokat és néztem videót, megingott a hitem, bár szinte mindenhol teljes gyógyulásrol irtak ,bizonyitékok nélkül
Én elfogadom hogy állandósult a jó v.nyomás értéked
de a vakcina nem erröl szól
Arrol szól, állitólag hogy eltünnek a plakkok, a rögök és nagypapi/nagymami táncraperdül vagy éppen kilómétereket sétál mindenféle görcs lábfájás nélkül, hogy a sziv ereit már ne is soroljam

Ha bárki is benyomna egy érfestéses leletet elötte utána, talán nekiugranék újbol és beadatnám
Elötte érfestés rtg-em van, bal láb combban beszűkült de más helyek sem teljesen átjárhatók

Az meg nagyon nem szeretem amikor gyógyszermaffiáro irnak jópáran, hogy szegény profot nyomják és nem engedik gyártani a gyógyszerét
Nem egy homeopátiás , vagy népi szerröl van szó ami nagyrészt sok ember tapasztalatán alapszik és leginkább külsőleg, esetleg orálisan használják

Mi akadályozza meg a dokrot hogy felkeressen egy magyar gyógyszergyárat az idáigi eredményeivel, ha már külföldre nem akarja eladni
Amúgy a külföldi gyógyszer is annyiba kerül mint a hazai, pár forint különbséggel
Az se helytálló hogy külföldi/hazai, mert legtöbbjük a tőzsdén is van ahol bárki veheti a részvényeit
Azt azért ne várja el senki hogy erre épitsen egy kutató, gyártó üzemet a kormány/nem mintha.../
Esetleg Startup, és pénzt kalapozni

Szoval a fentiek fényében én örülnék a legjobban ha gyártanák hivatalosan a gyógyszert
(válasz Oguz 1964. hozzászólására)

1964. Oguz2017-04-15 17:04
Vagytok itt páran megsértődve és küldetésnek tekintitek amit itt csináltok. Jöttök ezzel az előtte utána dumával. Az én trombózisom már sosem fog meggyógyulni. De nem is azzal a problémával mentem oda! A visz-erem annyira eltömődött hogy szervült benne a rög. Tehát nem átjárható az ér azon a szakaszon. Viszont azt bizton állíthatom hogy a vérnyomásom visszatalált a rendes értékhez és ezt a kúrának köszönhetem. 125 és 145 között vagyok mindennap. És már egy gyógyszerrel kevesebbet is szedek. Ez számomra nagy eredmény mert utálom beszedni. A koleszterinem is beállt jó értékre. Persze ha nem zabálnám a házikolbászt és a sonkát nyakra főre jobb értékeket is produkálhatnék. Én a kezdetekkor csak felét fizettem be és mikor utoljára mentem csak egy hölgy volt ott , ennek ellenére kifizettem a másik felét is mert így tartottam tisztességesnek. Észre sem vették volna ha nem csengetem ki. Pedig akkor még nem tudtam hogy használt vagy sem. És várjunk még mert kb fél évig fejti ki a hatást. Hátha lesz még máshol is javulás. ne károgjunk itt, mert elriasztotok olyanokat akiken valóban segíthet. Biztos hogy vannak esetek amikor már nem hat ez a kúra de ez nem a beadott anyag hibája, hanem annyira előrehaladott a betegség amit már csak gyógyszerrel lehet kordába tartani. Ez inkább megelőzésre jó illetve stabilizálni, megállítani lassítani egy folyamatot. Örültem volna ha a fülzúgásom elmarad mert az valóban zavar éjjelente. De ez nem jött be! Ha lett volna 10-15 évvel ezelőtt ez a szer, amikor kezdődött a zúgásom akkor nagy valószínűséggel segíthetett volna. Már késő. Én azt kérem mindenkitől hogy nyugodjon le. Mert lehet hogy nekik nem segített, de talán másoknak igen. Kik vagyunk mi hogy eldöntsük hogy mi jó és mi nem? Nem kell ragozni és telesírni a fórumot pusztán azért mert valakin nem tudtak segíteni. Ne befolyásoljunk senkit a döntésbe. Írjuk le objektíven hogy mit tapasztaltunk és bízzuk azokra a döntést akik előtte állnak a csodavárásnak. Köszönöm. 70 6778891 ha valaki többet is szeretne megtudni a véleményemről. Szóval én vállalom magam. Tisztelettel Mészáros József! :-) Plis!
(válasz kristo_f 1963. hozzászólására)


1963. kristo_f2017-04-13 18:05
Az érszűkülettel mi van, elötte-utána, lelet szerint? Azt laborvizsgálat nem mutatja ki
Jó egészséget!
(válasz Oguz 1962. hozzászólására)

1962. Oguz2017-04-10 07:31
Áldás. Az utolsó beadott vakcina óta eltelt egy hónap. Kettő dolog szembetűnő es lelettel bizonyított. Bevallom tobbet vartam, de valiszinu nekem is tobbet kellene tennem erte. Szoval a koleszterinem es a magas vérnyomásom tökéletes. Fülzúgás maradt. Trombozisos lábszáram is bedagad idonkent. Jovohetre lesz meg a vervetelnek az eredmenye ami eldönti kell e szednem továbbra is a verhigitot. En 50% ban vagyok elégedett,de ennek is örülök.

1961. kristo_f2017-04-06 14:20
Hurrá, jobb egészséget!
Basszus, te mindent megteszel az egészségedért, ellentétben velem, és mégis?
Erősen elgondolkodom magamon!
(válasz franka61 1960. hozzászólására)

1960. franka612017-04-05 14:09
Kedvesek vagytok, hogy nem felejtetettetek el. Eredmény van. Januárban egy koponya és nyak CT.
03.06-án a sürgősségire bevitt a mentő ott csináltak ismét egy koponya CT-t, majd a sürgősségin kaptam valami erős vérhígítót, másnap megnézték CT-n, hogy nem lett-e bevérzésem. Három napig tároltak, majd át szállítottak az ideg klinikára ahol altatásban kitételeztek, megpróbáltak egy stent beültetését. Sajnos az agyamba ez a beszéd ér tágítása nem sikerült. Szerencsére mint a lábamnál, működő kollaterális erek találhatók, így nagy valószínűséggel ha teljesen elzáródik az ér ezek a kollaterális erek jobban megnyílnak. Így most naponta hangosan felolvasok, és láthatóan és hallhatóan napról napra javulok.
A napi edzést nem hagytam abba, ezen a héten az úszást is ismét elkezdtem.
Most akartam ismét Mátraderecskére menni sajnos ez lett belőle. Majd jelentkezem, azért nagyon szerencsés vagyok ez a stroke lehetett volna sokkal rosszabb is, nagy Horváth professzorunk dicsőségére.