Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Cryo Lipolysis avagy zsírfagyasztás

Kategória: Összes fórumtéma » Szépség & egészség » Kinézet


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

306. Rubellit2018-03-12 00:26
Kedves Lénna83!

Zsf.-nál pont az a legjobb, hogy nem kell hetente elmenned egy szépségszalonba, így rengeteg időt spórolhatsz meg. Olyan előtte utána képeket keress, ahol le van írva, hogy hány zsf. történt. Csak zsf., más zsírbontó kezelés nélkül. Nekem mindig olyan érzésem van, amikor egy kúra alatt több zsírbontó kezelést alkalmaznak, hogy a kezelő nem biztos abban, hogy melyik lenne a legjobb. Nem engedném, hogy zsf. után 1 hónapon belül k.uh. kezelést végezzenek. Amikor 5,5 el kezdtem zsf.-sal foglalkozni rengeteg teszt kezelést végeztem, többek között arra voltam kíváncsi, hogy érdemes-e 1 alkalommal több felhelyezést végezni (2 tenyérnyi nagyságú kezelőfejjel), az eredmény azt mutatta, hogy nem. A vendég pénztárcája lesz csak vékonyabb. Ennek ellenére vannak szépségszalonok, ahol akár 6 felhelyezést is végeznek 1 alkalommal.
Arra érdemes lenne rákérdezni, hogy mitől függ a kezelés hossza. Mikor 35 és mikor 60 perc? A 35 percet nagyon kevésnek találom, ellenben előfordul, hogy a 60 perc is kevés.
Látatlanba nem lehet semmit mondani. A kezelés időtartama a kezelés közben dől el. A szervezet reakciói miatt, egy vendég 2 páros testrészének (pl. belső comb) más a kezelési ideje.
(válasz Lénna83 305. hozzászólására)

305. Lénna832018-03-11 17:38
Kedves Rubellit!
Korábbi hozzászólásban írtad, hogy ha az emberlánya bizonytalan a zsírfagyasztás témában, akkor nézzen meg pár szempontot a választandó szalon/ szakember tekintetében. Megtettem, ám még így sem vagyok 100% biztos a választásomban , kérlek ha időd engedi segíts.
A választott szalon Cryomed Kecskemét. Van net és Facebook oldal, előtte -utána képek, nincs időpont csak időintervallum (35-60 perc), konzultáció... stb. Ezek alapján és a telefonos megkeresés után rájuk esett a választásom, azonban 2 dolog van ami miatt elbizonytalanodtam... A hölgy szerint kb 3 hónap a kúra időtartama, heti rendszerességgel kellene találkoznunk, természetesen ez nem zsf-ást jelent hetente ( hanem mit ? szükséges egyéb kiegészítő kezeléseken részt venni , mint pl cellu masszázs, kavitáció... stb). Illetve azt mondta, hogy a teljes hasat, azaz a gyomor és a köldök alatti részt is lehet egy kezelés alkalmával zsf-ni.
Keddre beszéltük meg az első személyes konzultációt, kérlek ha tudsz segíts nekem, bele merjek vágni náluk a kezelésbe ?
Válaszod, tanácsod előre is köszönöm! :D


304. Rubellit2018-02-08 15:33
Kedves Tiszike2!
Rákerestem a gépre, de pontos információkat nem találtam róla.
26 éve foglalkozom különböző zsírbontó kezelésekkel. 5,5 éve zsf.-sal.
Tudom, hogy a legtöbb helyen (itthon és külföldön is) egy kezelés meghatározott ideig tart. Mindenkinél, minden testrészen ugyanannyi. Ezzel két gond van. A kezelésnek két részből kellene állni. Az első a hűtési szakasz, ami addig tart amíg elérjük a fagyasztási hőmérsékletet. Nagyon érdekes, hogy a hűtési szakasz és a zsírvastagság között nincs összefüggés. Nem tart tovább egy nagyobb zsírvastagság lehűtése. Ellenben rengeteg dolog befolyásolhatja. Még a vendég lelkiállapota is. Ezért ugyanannak a vendégnek két különböző alkalommal más lesz a hűtési szakasz hossza. A fagyasztási szakasz az amikor a zsírvastagság alapján meghatározott ideig a fagyasztási hőmérsékleten tartjuk a kezelt zsírszövet hőmérsékletét. Ennek az idejét a zsírvastagság határozza meg. A hűtési szakasz hossza vendégenként, alkalmanként változik. A fagyasztási szakasz csak az ugyanolyan zsírvastagságú vendégeknél ugyanannyi. A két szakasz együttes ideje adja meg a kezelés idejét. Ezért nem lehet mindenkinél ugyanannyi.
A hűtési szakasz alatt még nem kapcsolódtak ki az érzékelő idegvégződések. Ilyenkor csak minimális vákuummal szabad kezelni. Nálad, ha 5 percig kellemetlen volt, akkor azt a túl erős vákuum okozhatta. A vákuumot csak akkor szabad emelni, ha már elértük a fagyasztási szakaszt. Itt a vendég már nem érez semmit.
Igen, tényleg sok vizet kell inni.
A zsírleszívással az a közös tulajdonságuk, hogy mind a kettő csökkenti a zsírsejt számot. A zsírleszívásnál a kezelt területről az összes zsírsejtet eltávolítják. A zsf.-nál a legtöbb zsírt tároló zsírsejtek mennek keresztül a programozott sejthalálon.
Jelentős túlsúllyal rendelkező pácienseken nem végeznek zsírleszívást. Megkérik őket, hogy fogyjanak le és az utolsó néhány liter zsírt szívják csak le.
A zsf. zsírbontó kezelés. Egészséges életmód mellett, diéta segítségével segíthet a fogyásban. (Akár nagy súlyfeleslegnél is.)
(Órákkal a kezelés után) már nem szabadna fájnia. A lilulást az erős vákuum okozta.
A változás a kezelés után 2-3 hónap között a leglátványosabb. Ilyenkor van egy 20%-os zsírvastagság csökkenés, ami 6 hónap után 25% szokott lenni. Természetesen korábban is van centibe mérhető változás. Egyéni, hogy kinek mikor és mennyi. A vendég együttműködése nélkül nem lesz eredmény.
(válasz tiszike2 303. hozzászólására)

303. tiszike22018-02-08 00:23
Én ma voltam ilyen cryolipolyse zsirfagyasztason. Franciaországban. Itt doktor csinálhatja. A legjobb gép neve Crystal. Ha jól emlékszem -7 fokra hűt . 1 óra a kezelés. Itt nem csinálják kevesebb időre. Nem létezik. A vakum nagyon erős de csak 5 percig kellemetlen utána a lefagyástól nem érzékeled annyira. Mikor leveszik a vakumot akkor egy óriási vörös kiálló hurkád van .félelmetes. azt elmaszirozzak kb 5 percig míg vissza megy a bőr. 3 hónap után lehet ismételni előbb tilos. 3.héttől lehet látni az eredményt .Nekem a doktor egy helyet javasolt.marmint párban pici uszogumi szerű kicsi hajam van. Két oldalt ami a szűk farmer bevág . Lokalizált zsirra van. Tehát nem olyan mint egy zsírleszívás. Ha valaki nagyon kövér az bele se vágjon. Naponta minimum 30 perc gyors séta. Rengeteg vizet kell inni.
Nem mindenkinek sikerül az eredmény. 85% ban hatásos. Ezért mondta a doki hogy várjak a második zónával hogy egyáltalán működik e nálam. Aztán belső térdet szeretnék. Egyébkén vékony vagyok de ilyen helyekről nem tudok lefogyni. Most eléggé fáj. Piros és picit lilul.

302. Rubellit2017-05-24 18:44
A 4-5 alkalom nagyon sok 10 kiló feleslegnél. Ráadásul az 4-5 hónap. Sokkal hamarabb kellene látványos eredményt elérni, ha Te együtt működsz a kezelővel.
A 7 alkalom szerintem rengeteg. 10 kiló feleslegnél nem indokolt.
Kaptál felvilágosítást arról, hogy miért pont 7 alkalmat ajánlanak?
(válasz lotuszhaz 300. hozzászólására)

301. Rubellit2017-05-24 18:39
Szia!

Mindenkinek 35 perc egy kezelés? Gondolom, hogy Neked mind a három alkalommal ennyi volt. A kezelés nincs személyre szabva és ezért kevésbé hatékony, és még finoman fogalmaztam.
A -12 fokra hűtéshez nagyon kevés a 35 perc. Szerencsére, mert itt élő szövetet kezelnek és komoly károsodást okozhatnának vele.
A futás szuper, nem feltétele a sikeres kezelésnek, de több okból is dicséretes, hogy csinálod.
Egészséges életmód része és segít hamarabb elérni és megtartani a kitűzött célod.
Mást nem mondtak a szépségszalonban, hogy mit lenne érdemes még megtenned azért, hogy megszabadulj a 10 kiló feleslegtől?
Privátban elküldöd a szalon weboldalának a linkjét? Megnézném, hogy milyen géppel és hogyan kezelnek.
(válasz lotuszhaz 299. hozzászólására)

300. lotuszhaz2017-05-24 11:39
Azt mondták,hogy a 4-5 alkalom után lesz látványos a kezelés és 7 alkalmat ajánlanak.

299. lotuszhaz2017-05-24 11:38
Szia!

Havonta járok a hasat kezeltetni,kb.10kg feleslegem van és napi szinten futok 8km. Sajnos a szülés után p.m.alulmüködésem lett és nehezen fogyok hasból.-12 fokon, 35 percet kezelnek,de a gép típusát sajnos nem tudom.köszönöm a válaszodat,szép napot.

298. Rubellit2017-05-22 00:55
Szia Lotuszhaz!

Írnál részleteket is? Hogyan történik a kezelés? Mennyi ideig tart? Milyen géppel kezelnek? Hány fokon? Te mit teszel a kezelés eredményéért? Mekkora feleslegtől szeretnél megszabadulni?
Készült Rólad fénykép az első (vagy mind a három) kezelés előtt? Mérték-e a kerületedet több ponton a hasadon a kezelések előtt? Centiben sincs változás?
Azért kérdezek ilyen sokat, mert ezek mind nagyon fontos információk. Már az első kezelés után van eredmény (természetesen nem azonnal), csak az nem mindegy, hogy 20 kiló felesleg van Rajtad vagy csak 0,5. Általában a leglátványosabb a változás a kezelés után 2-3 hónap között. (Ami nem azt jelenti, hogy addig nincs centibe mérhető csökkenés.) Amikor nem túl nagy a felesleg, akkor érdemes megvárni ezt az időt, és csak utána végezni el a következő kezelést, ha szükség van rá. Fontos kérdés, hogy mennyire vagy türelmetlen. Készülsz egy alkalomra és minél gyorsabb eredményt szeretnél? Ilyenkor a gyorsabb eredmény eléréséhez több kezelés kell. A vendég dönti el, hogy több pénzt fizet ki vagy türelmes. Amikor harmadszor voltál és még nem vettél észre változást, megkérdezted, hogy ez így szokott másnál is lenni?
(válasz lotuszhaz 297. hozzászólására)

297. lotuszhaz2017-05-19 13:44
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem,hogy hány alkalom után látványos? Én havi 1x megyek a hasamra,most tartok a 3.alkalomnál és még nem vettem észre változást.Szép napot.

296. Rubellit2016-11-17 13:24
Kedves Szubika!
Zsírbontó kezelés.
Amikor fogyasztásra javasolták, akkor mit mondtak arról, hogy a kezelésen kívül még mit kell csinálnod? Vagy csak arról volt szó, hogy eljársz a kezelésekre, és kizárólag ettől fogyni fogsz?
5 felhelyezést nem ajánlok 1 alkalommal.
A 20 perc a kezelhető legkisebb zsírvastagsághoz is kevés.
Ugyanazt a területet nem szabad 2 hetente kezelni.
Nagyon fontos a fagyási sérülések elkerülése miatt fagyásgátló kendőt (membránt) használni. Ezek a kendők egyszer használatosak. Ahol én vásárolom ott 1800Ft+ÁFA-ba kerül egy darab. Tehát az 5 felhelyezésnél csak a fagyásgátló kendő ára 5*2286=11430Ft.
Azt írtad, hogy visszaolvastad a fórumot. Akkor biztos azt is olvastad, hogy a legtöbb fagyási sérülés pont az eredeti fagyásgátló kendő hiánya miatt történt. Valamivel kihelyettesítették, ami olcsóbb sokkal csak nem védi meg a bőrt.
Privátban elküldenéd ennek a szalon honlapjának a linkjét? Meg szeretném nézni, hogy milyen zsf. géppel dolgoznak. Mit írnak a kezelésről? Milyen eredményeik vannak?
(válasz szubika 295. hozzászólására)

295. szubika2016-11-16 23:28
Kedves Rubellit!

A napokban javasolták nekem ezt a fajta eljárást egy szalonban.
Visszaolvasgattam a fórumot és azt írtad, hogy ez nem túlsúly kezelésére szolgál. Akkor mire? Nekem egyértelműen fogyasztási céllal javasolták, akként, hogy egy kezelés alatt öt tenyérnyi helyet lehet kezelni, ami azt jelenti, hogy 5x20 perc. És mondjuk két hetente lehet kb. ismételni. Árra kb. 10 ezer forintot mondtak egy kezelésre.
(válasz Rubellit 294. hozzászólására)

294. Rubellit2016-07-17 16:34
Sajnos ma már elhiheted jóhiszeműen, amit mondanak, de a Te bőrödre megy. Sokan kerestek már meg azzal sajnos, hogy égési (fagyási) sérülést szenvedtek el kezelés során.
A 10.000 és a 4.000 az a kezelés (1 felhelyezés) ára? Itt már eredetileg is kuponos áron dolgoznak akkor.
Az eredeti fagyásgátló kendő ára több mint a fele a kis fejjel végzett kezelés árának. Szerinted ez nekik így megéri, vagy jótékonyságból csinálják?
Ahol jó a kezelés, nagyon sok vendégnek csak 1 alkalomra van szüksége.
(válasz Sweet Harmony 292. hozzászólására)

293. Rubellit2016-07-17 16:14
Az első és legfontosabb kérdés, hogy mennyi ideig tart a kezelés. Abban az esetben, ha erre látatlanban egy fix időpontot mondanak, akkor biztos, hogy rosszul csinálják.
Már sokszor leírtam, hogy a kezelés két részből áll, amit gyakran nem is tudnak különválasztani, mert a gép nem alkalmas rá. Az első rész a hűtési szakasz, ez addig tart amíg el nem éri a kezelt zsírszövet a fagyasztási hőmérsékletet. Itt a fagyasztási hőmérséklettől, a zsírvastagságtól, a vendég lelkiállapotától, a kinti hőmérséklettől függően nagyon-nagy eltérések lehetnek. Egyszerűen nem lehet előre megmondani még akkor sem, ha a zsírvastagságot tudom. Ellenben amikor egy szalon honlapján azt olvasod, hogy 20 vagy 30 percig tart a kezelés (mindenkinek), nem gondolkozol el azon, hogy honnan tudják?
Általában erre van egy nagyon egyszerű válasz. Azt mondta a forgalmazó. És a forgalmazó ezt honnan tudja? Általában kereskedő cégek fogalmuk sincs arról, hogy hogyan működik a kezelés. Létezik kivétel természetesen. Csak nagyon ritka. A gond az, hogy a legtöbb vendég "olcsó" kezelést szeretne. Akkor a szalon tulajdonosa min tud spórolni? A gép minőségén, a kezelési időn, és a kezelést végző oktatásán.
Itt egy prémium kezelésről beszélünk. Az egyetlen zsírbontó kezelés, amit amerikai plasztikai sebészek is alkalmaznak.
A kezelési időn kívül miből tudod még, hogy jó helyre mész-e? Megnézed a szalon honlapján, hogy mennyi információ van a kezelésről. (Amikor nincs honlap csak egy Facebook oldal szerinted mennyire lesz minőségi a gép, ha még erre sem áldoznak semmit. Még időt sem, mert vannak ingyenes lehetőségek.)
Értem, hogy láttad a hőfokot, de hány értéket láttál?
Volt egy érdekes beszélgetésem egy forgalmazóval. "Hány fokon kezel a gép? Amennyire a gyárban beállították. Mennyire állították be a gyárban? Azt nem tudom."
Fontos, hogy a honlapon legyen fent fénykép a gépről, és a gép neve.
Amikor ezek hiányoznak nyugodtan keress egy másik szalont.
Az általad leírtak szerint véleményeztem csak, hogy szerintem jól vagy rosszul csinálták-e.
(válasz Sweet Harmony 291. hozzászólására)


292. Sweet Harmony2016-07-17 13:06
Nem tudom miért kellett hűteni a gépet gondolom azért mert folyamatosan dolgozott.Én mint hozzá nem értő személy csak találgatok.Jóhiszemüen elhiszem amit mondanak fenntartásaim vannak de ha nem jó a kezelés nincs visszatérő vendég sem, nem?Ahová visszajárnak ott csak kell lenni eredménynek is.Itt nem volt kupon bérlet egyebek ..10000 a nagy fej a kicsi meg 4.Kiváncsi leszek a véleményedre!Köszönöm hogy veszed a fáradtságot a válaszokra!
(válasz Rubellit 290. hozzászólására)

291. Sweet Harmony2016-07-17 12:56
Köszönöm szépen a válaszod!Ha gépközelben leszek bemásolom Neked privátba,hogy hol voltam.A gép két kezelőfejes volt egy kisebb egy nagyobb,de nekem. csak a nagyobb fejet tette rá 3 szorra az "úszógumira" köldök alatt.
Azért is vártam mert 20 perccel korábban mentem másik városba és meg kellett találnom a szalont is.
Had kérdezzem már meg hogy hogyan lehetünk biztosak abban hogy jó helyre megyünk -e,miket kell kérdezni,mert több szalonból választottam ki ezt.Egy hozzá nem értő honnan tudja meg ,hogy hová érdemes kezelésre menni?
A kendőt előttem bontotta ki és a gépen saját szelemmel láttam a hőfokot.

Ha most jól értelmezem a mondottakat sokkal több ideig kellene rajta lenni a kezelőfejnek az adott testrészen és mégis meddig?Most őszintén...mindenhol rosszul csinálják?

290. Rubellit2016-07-17 01:29
Felhelyezéskor elméletileg nem érezhetsz fájdalmat, mert egy jó gép csak a fagyasztási szakaszban engedi emelni a vákuumot. Tudom, hogy sok esetben ez nem így van, ez a gépet minősíti. Tesztelte olyan gépet, amin a legkisebb vákuum is nagyon fájdalmas volt. Lehetett volna állítani, de csak felfelé. Mivel egy kolléganőnek kerestünk gépet, itt már szóba sem jöhetett.

Időpontra mentél? Akkor miért Neked kellett várnod? Értem, hogy előtted is kezelt a gép, de ezt a kezelő is tudta. Elvileg azt is, hogy mennyi időnek kell eltelni, és úgy írja be a következő vendéget.

Ilyen melegben (ami volt) légkondi nélkül nem tud a megfelelő hőmérsékletre hűteni a gép. Gondolj bele, hogy télen pont ugyanazokkal a paraméterekkel dolgozik.

A nyilatkozat a kozmetikust védi, ha a vendég eltitkol egy betegséget, ami kizáró ok. Természetesen nagyon jó, hogy kitöltette Veled, és választ kaptál minden kérdésedre a kezeléssel kapcsolatban.

A fagyásgátló kendőknél nagyon fontos, hogy eredetiek legyenek. Az, hogy új kevés. Előtted vágta fel az egyesével csomagolt, gyári kendőket a felhelyezés előtt?

A kérdés itt a gép minősége. Külön van-e választva a hűtési, és a fagyasztási szakasz? Ez biztosítja, hogy személyre tudják szabni a kozmetikus a kezelést. Ami még ugyanannál a vendégnél, ugyanazon a testrészen is alkalmanként különböző ideig tart. Abban az esetben, ha különböző zsírvastagságoknál, különböző testrészeken, különböző lelkiállapotban, különböző külső hőmérsékleten ugyanannyi idő, szerinted mennyire lesz hatékony a kezelés?

Hány felhelyezésed volt, és mekkora volt a kezelőfej?
(válasz Sweet Harmony 288. hozzászólására)

289. Rubellit2016-07-17 00:51
Szia Sweet Harmony!
Ezzel a -10C°-kal nekem továbbra is fenntartásaim vannak.
Egyszerűen kontrollált hűtéssel nem lehet 30 perc alatt erre a hőmérsékletre hűteni egy élő szövetet. Arról nem is beszélve, hogy az még csak a hűtési szakasz. Nem tudom, hogy mekkora a zsírvastagságod a kezelt területen, de a legkisebb kezelhető zsírvastagságot is közel 30 percig kell a fagyasztási hőmérsékleten tartani. Először lehűtjük arra a bizonyos hőmérsékletre, utána ott tartjuk.
Csak az a gondom, hogy repkednek a -10C°-ok, (amikor ez abszolút nem reális) akkor a kezelő mennyire van tisztába azzal, amit csinál?
A kérdésedre a válasz:
Egy kezelésnél a kezelt zsírszövetben lévő zsírsejtek csak egy töredéke megy át a programozott sejthalálon. Ezek már zsírsejtként nincsenek ott, tehát nem lehet őket megkezelni. Nagyon fontos, hogy csak csökkentjük a zsírsejtek számát. A zsírleszívásnál az adott területről az összes zsírsejtet eltávolítják, ennek az "eredménye" a "körbenövés".

Kicsi az esélye, hogy találsz itt sikeres tapasztalattal rendelkező fórumozót. Általában akkor olvas valaki fórumokat, amikor keres.
(válasz Sweet Harmony 287. hozzászólására)

288. Sweet Harmony2016-07-16 13:08
Olvasgatom a fórumot és ennek alapján úgy gondolom ez is lényeges:
Felhelyezéskor kérdezte a hölgy ,hogy érzek -e fájdalmat milyen erőset,közben figyelte a gépet mondta ha fájdalmat érzek azonnal szóljak,folyamatosan velem volt,rendszeresen nézte a gépet, hozott inni ,nem fázok e mert bekapcsolta a légkondit,hogy tudjon hűlni a gép .Előttem is zsirfagyasztás volt kicsit várnom kellett hogy a gép vissza tudjon hűlni
Előtte nyilatkozatot kellett aláirnom kitölteni a papirt hogy nincs kizáró oka a kezelésnek.Szóval ha ezek is lényeges dolgok akkor megvoltak.Új védőkendő stb..

287. Sweet Harmony2016-07-15 12:24
Sziasztok!Csak izgatja a fantázámat ez a zsírfagyasztás,tegnap voltam egy másik helyen.Meg volt 4 hét az előző után,tapasztalat: -10C-ra fagyasztotta a gép ,előtte a kezelő rakott rá egy kendőt ami véd a fagyástól ,30 perc volt egy fej felrakása ez nem fájt annyira mint a másik helyen,szóval felszívta a vákuum a gép folyamatosan kattogott majd a végén a bőröm piros volt hideg.Ami a lényeg itt nem látszott úgy a fej helye mint az előzőnél viszont még ma reggel is hűs volt a bőröm ott ahol kezelték meg még most is,na szóval nem tudom melyik hely az igazi.
Kérdés Rubellitnek:ha egy területet lefagyaszt és odarakja a következő alkalommal a kezelőfejet a kiürülési idő akár 6 hónap is lehet akkor mit fagyaszt meg megint azt a zsirszövetet,amit előtte is kezelt?

Lányok nincs valaki sikeres tapasztalattal?

286. Rubellit2016-07-11 12:20
Pillanatnyilag a leghatékonyabb zsírbontó kezelés, ha jól végzik. Sajnos a leírásod szerint itt nem.
(válasz Sweet Harmony 285. hozzászólására)

285. Sweet Harmony2016-07-11 10:52
Mert elbizonytalanodtam,hogy jó e ez a kezelés meg ha becsap,hogy lefagyasztja-5C-ra de azt írod;hogy 20 perc alatt ezt nem lehet megcsinálni akkor nincs értelme a pénzem költeni felesleges pénzkidobás. Délután 5-re mentem és este 8 után értem haza ha jól emlékszem majdnem fél kilenc volt és még így is megkérdezte a hölgy,hogy máshová nem akarom e felrakatni meg ebbe az időbe benne volt a felhelyezés, elmentem mosdóba.Lemondom a kezelést.Köszönöm a válaszod!
(válasz Rubellit 284. hozzászólására)

284. Rubellit2016-07-11 00:10
Szia Sweet Harmony!
Mikor voltál az előző kezelésen?
A bejegyzést 06 25.-én írtad, ha akkor voltál, akkor még csak 3 hét telik el 07 13-ig.
Minimum 4 hét kellene.

Ellenben akkor nem 5, hanem 7 felhelyezésed volt.
Egy alkalomra ez nagyon sok.

Nem értem, ha 20 percig tartott 1 felhelyezés, akkor, hogy lett ebből 3-3,5 óra.

Eddig nagyon lelkes voltál. Most miért szeretnéd lemondani a kezelést?
(válasz Sweet Harmony 281. hozzászólására)

283. Sweet Harmony2016-07-09 08:05
Jó lenne ha erre járnál Rubellit le kéne mondanom az időpontot de megvárnám előbb a válaszod!

282. Sweet Harmony2016-07-03 00:06
A pontos hely a köldök alatti sáv ott 3 helyen és a köldök fölött jobb és bal oldalt egy egy helyen.
(válasz Sweet Harmony 281. hozzászólására)

281. Sweet Harmony2016-07-03 00:02
Szia!Köszönöm a hozzászólásod!A következő alkalom most 13.án lesz és ugyanazokat a területeket fogja fagyasztani vagyis a hasamat ide rakott 5 helyre meg a térdbelsőmhöz egyet egyet,3-3.5 órás volt a kezelés.A hasam kötényhas,puha zsírszövet a terhességem alatt nagyon sokat híztam és amit leadtam visszajött 3 hónap alatt 15 kgt híztam szerdán megyek belgy.ra alulműködik a pajzsmirigyem.A kozmetikus azt mondta hogy ebből a fajta hasból megy a leghamarabb le most az érdekelne hogy feccöljek még bele 24000ft.ot vagy mondjam vissza!?Előre is köszönöm!
(válasz Rubellit 280. hozzászólására)


280. Rubellit2016-06-28 23:20
Kedves Sweet Harmony!
Nem szeretnélek elkeseríteni, de 20 perc alatt nem lehet -5C°-ra hűteni a zsírszövetet, és akkor még a fagyasztási szakaszról nem is beszéltünk. Arra sem elég a (következő) 20 perc még a legkisebb kezelhető zsírvastagságnál sem.
Amikor 4 éve elkezdtem zs.f.-sal foglalkozni nagyon sok teszt kezelést végeztem. Többek között arra is kíváncsi voltam, hogy 1 alkalommal érdemes-e 2 tenyérnél nagyobb területet kezelni. A válasz egyértelműen nem volt. Az elmúlt 4 év tapasztalata is ezt igazolta.
A kellemetlenséget a vákuum miatt azért érezted, mert valószínűleg nem lehet a gépen az erősségét állítani. Kezdéskor csak egy általam feltapadási vákuumnak nevezett erősséget szabadna használni. Amikor eléri a gép az előre beállított fagyasztási hőmérsékletet, ekkor szabad csak a vákuum erősségét emelni. Te is tapasztaltad, hogy akkor már a hideg átmenetileg kikapcsolja az érzőidegeket, és ilyenkor nem okoz kellemetlenséget a vendégnek a magasabb vákuum.
A különböző területek kezelése után, Te érzés alapján nem tudod eldönteni, hogy mennyire hideg. A +3C°-ot is nagyon hidegnek érzi a vendég. Azért írom le ezt bátran, mert leteszteltem.
Volt olyan vendégem, aki esküszik rá, hogy a kezelés után mikorra hazaért már lehetett látni változást. Nem ez a jellemző. Két hét után már mértem 8cm-es kerület csökkenést.
Nagyon helyes, hogy iszod a napi 3 liter vizet.
Nem értem, hogy miért "1 évig vállalja a cég, hogy nem jön vissza a zsír".
Az a zsír, ami most kiürül a szervezetedből, nem fog visszajönni, ellenben ennek tartóssága a Te életmódodtól függ. Létezik az a kalória bevitel (zabálás), ami minden zsírbontó kezelést ellensúlyozni tud.
Egy kezelés után 6 hónapig tarthat a zsír kiürülése a szervezetből.
Milyen területeken volt az 5 tenyérnyi felhelyezés?
Milyen területeket fogtok kezelni legközelebb?
(válasz Sweet Harmony 279. hozzászólására)

279. Sweet Harmony2016-06-25 23:56
Sziasztok!Én is voltam zsírfagyasztáson,-5C-ra fagyasztotta a kozmetikus a hasamon 5 tenyérnyi helyre tette a vákumot és 20 perc volt egy egy hely kezelése.Mondta ,hogy fogjam meg a helyét ,hogy érezzem mennyire hideg.A nő a gépet rámhelyezte viszont utána nekem kellett tartanom igaz mellettem volt végig de akkor is én fogtam ,hogy ne dőljön el.szóval a gép beszippantotta a bőrt ,olyan húzó érzést éreztem ,ahogy fagyasztotta úgy múlt ez az érzés,kellemetlen volt.viszont másnap lehetett látni hol voltak feltéve és meglazult a hasam megereszkedett és isten bizony már valamennyivel kisebb volt ,folyamatosan nézegetem iszom a 3 l vizet naponta és látványosan kisebb vagyok.13.-án megyek ismét van miből gazdálkodnom sajnos.azt mondta a kozmetikus,hogy 1 évig vállalja a cég ,hogy nem jön vissza a zsír,tényleg csak ennyi ideig tart a kezelés hatása?

278. Rubellit2016-04-27 23:39
Kedves Lizabet!

Zs.f. gép és zs.f. gép között úgy tudom érzékeltetni a különbséget, hogy az egyik olyan mintha egy biztonságos luxusautóval menne valahova, a másik pedig ha gyalog indulna el autópályán (életveszélyes).
Nem tudom, hogy kozmetikus-e, de a kérdéséből arra következtetek, hogy nem. Én lebeszélném zs.f. gép vásárlásáról, de természetesen ennek ellenére válaszolok.
Kérhetnék részletesebb leírást a kezelésről, amin részt vett? Számomra nem teljesen világos.
Ahogy én értelmezem, elment egy kezelésre. Ebben egymás után volt zs.f., ultrahangos kavitációs zsírbontás és lipolézer.
Mennyi ideig tartott egy alkalom, és azon belül külön-külön a kezelések?
Az első gond, hogy három, de kettő zsírbontó kezelést sem végzünk egy alkalommal. Azt szoktam mondani, hogy zs.f. után minimum 4 hét után szabad kavitációs zsírbontás végezni, kavitációs zsírbontás után minimum egy héttel zs.f.-t.
Itt egy kezelésben végezték mind a hármat. Mivel szerencsére nem kórházban fekszik, ez az jelenti, hogy a kezelések nem voltak hatékonyak. Lefordítva a gép nem tudja ezeket a kezeléseket.
Egy héten kétszer csak a lipolézert szabad alkalmazni, de azt háromszor szokták.
A -15 fok megint biztos, hogy nem igaz, mert már szintén orvosi ellátásra szorulna.
Arról nem is beszélve, hogy igaz nem írta meg a kezelés időtartamát, de -15 fokra hűteni több!!! óra.
Ezek szerint a kezelőnek fogalma sincs, hogy hány fokon kezelt. Sajnos ez abszolút nem meglepő. Nagyon kevés gép van itthon, ami méri a valós kezelési hőmérsékletet.
-15 fokot mondani olyan mintha az autója végsebességével közlekedne városban. Tudhatja a gép, de nem szabad alkalmazni.
Mit jelent Ön számára, hogy valóban hatásos?
Az ultrahangos kavitációs zsírbontásnak azonnal centibe mérhető eredménye van a kezelés után, de nagyon fontos utána nyirokkeringés serkentő kezelést végezni, itt erről nem volt szó.
A zs.f.-nak a legritkább esetben van egy hét után centibe mérhető eredménye. Máshogyan működik, nem is kell lennie.
A második helyen mindenkit -1 fokon kezelnek? Mindegy, hogy milyen zsírvastagsága van?
Ott sem értem a kavitációs zsírbontást.
Sajnos elég sok gépet adtak el úgy, hogy zs.f. és k.uh. van benne, de ez még nem jelentené azt, hogy egyszerre szabad is használni.
A főgond az, hogy én láttam olyan kezelési protokollt, ahol leírta a forgalmazó, hogy 10-10-10-10-10-10 percig váltva kell használni a két kezelést, vagy 5 perccel is.
A gép árak között tízszeres különbség is lehet, ebben nincs semmi meglepő.
Egyik gépet sem ajánlom megvételre.
Sőt a fórumozóknak nem ajánlom, hogy olyan helyen kezeltessék magukat, ahol ennyire nem értenek ezekhez a kezelésekhez. Nagyon veszélyes. Jobb esetben csak kidobott pénz, de a fórumban visszaolvasva is lehet találni olyan hozzászólást, ahol orvosnál kötött ki a vendég. Hangsúlyozom, hogy nem a zs.f.-sal van a gond, hanem a gépek minőségével, és a kezelést végzők ismereteinek hiányával.
Nyugodtan keressen meg, és ha biztos benne, nagyon szívesen segítek gépet választani.
A kezelés idejét részenként megírná itt?
Köszönöm a fórumozók nevében.
(válasz lizabet 277. hozzászólására)

277. lizabet2016-04-24 08:49
Kedves Rubellit!
Hozzászólásai alapján úgy tűnik,találtam egy segítőkész, zsírfagyasztásban jártas szakembert.
Problémám a következő: szeretnék vásárolni egy zs.f. gépet, ezért elmentem kipróbálni valóban olyan hatásos-e mint leírások szerint. A szalonban azt mondták hogy egy hét alatt kétszer csinálják meg a kezelést (első alkalom megvolt) -15 fokon, és közben még kavitációt és lipolézert is alkalmaznak, a második alkalom után (egy hét múlva) valóban hatásos.Némi bőrpírt tapasztaltam a kezelés helyén, semmi mást.
Felhívtam egy másik szalont, ahol szinténn van zs.f. gép , ott a hölgy azt mondta hogy -1 fokok fagyaszt, kavitációt Ő is alkalmaz, de a lipolézer melegít, tehát fagyasztás a fagyasztott területen nem alkalmazza, ez butaság.
Most nem tudom hogy döntsek! Eléd ha azt a gépet veszem meg ami -1 fokon hűt és kavitáció is van benne, vagy azt a gépet vegyem meg, ami -15-ig hűt és van benne kavitáció, és lipolézer is. Árban elég nagy különbség van a kettő között.
Kérem segítsen eldönteni, azt hiszem a többi fórumozó is tisztábban lát ezáltal a kezelések közötti különbségekben
Válaszát előre is köszönöm :)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11