Fórum - Házassági anyakönyvi kivonat a szüléshez
Kategória:
Összes fórumtéma »
Babák & mamák »
Egyéb babás témák
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
|
|
| Karcagon szültem 2008. 08. 11. -én és 90 napnál nem régebbi kivonat kellett. (én sem szavaztam) |
|
|
|
|
| A törvény az, hogy 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot kell bemutatni a szülés után, persze hallottam már olyat, hogy csak nanyon frisset fogadtak el. Ezt az okmányt csak a házasságkötésetek városában lehet kikérni. |
|
|
|
|
| köszi az eddigi válszokat, van még valaki akinek van hasonló tapasztalata? |
|
|
| 10. DTÁ78 | 2007-12-20 15:53 |
|
| Én Komáromban (Szőny) szültem, és nem kérték! |
|
|
|
|
nálunk is valami ilyesmi a helyzet, de nem értem a logikáját, jó lenne ha többen is írnátok hátha rájövök mi ebben a poén
köszi |
|
|
|
|
| Én 2006 februárjában és 2007 júliusában Nyíregyházán szültem. Mivel nem Nyíregyházán házasodtunk össze, mind a két esetben 1 hónapnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot fogadtak csak el. Ha Nyíregyházán lett volna az eskövő, akkor a dátum nem számít. |
|
|
|
|
| kukucs!! hol vagytok szavazók?? |
|
|
|
|
| már megkérdeztem, ezért vagyok kíváncsi hogy másnál hogy történt!!!! |
|
|
|
|
| Miért nem mész be és kérdezed meg? |
|
|
|
|
| nekem 3 hónál nem régebbi kellett. . . iagz nem szavaztam, csak megirom. . . a régebbi nem volt jó, újat kellett kérnünk. . . |
|
|
|
|
| Október 16-án szültem a budapesti Szent Imre kórházban. Igazság szerint nem kérdeztem meg, hogy mikori legyen a papír, de nekünk 300 napnál nem volt régebbi. Utánanéztem a neten és azt írták több helyen, hogy most ez a szabály. |
|
|
|
|
Akik arra szavaztak a szavazásomnál, hogy 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot kértek a babád születése után. . . . azok legyenek szívesek megírni nekem, hogy hol és mikor szültek!!!
Köszönöm!! |
|
|
FIGYELEM!
Egy nagyon rövid kérdőív kitöltésével LCD televíziót vagy vásárlási utalványokat nyerhetsz!
Ha időben jelentkezel a játékra, nyerési esélyed többszörös lesz!
Kattints a képre, és regisztrálj, hogy nyerhess!