| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| WindY barátokat keres szerver 2 őn holnaptól | ||
| ||
| Mili és Bindi szerevezet tagokat keres!!!
Jelenleg 4. helyen van a szerevezet listáján. Szerver 1:-) | ||
| ||
| jelöljetek: heeeh vagy lillus77vagy lilla77 | ||
| ||
| Sziasztok :) Maci0727 nevezetű szervezet keres tagokat :) bárki jöhet! a cél az h minél többen legyünk, így kevés beadásokkal minél magasabbra jussunk!! írjatok a Maci0727-nek és meghívlak titeket :) Szerver 1-en :) | ||
| ||
| Sziasztok. Szerver 1-en barátokat keresek. Név : kisvizsla
Kössz | ||
| ||
| jelöljetek: heeeh | ||
| ||
| Sziasztok! légyszives jelöljetek be a szerver2-n vagyok sisi24 néven . előre is köszönöm :) | ||
| ||
| Sziasztok! Szerver1-en jelöljetek barátnak! Minden nap besegítünk, természetesen ugyanezt várjuk mi is! Szint nem számít, csak a besegítés!!! Nevek: katus36 narutó13 inazumajapan14 zénó101 | ||
| ||
| Jelöljétek: Vivieen0011
moripisti | ||
| ||
| zrinyi76 barátokat keres szerver 1 en. | ||
| ||
| Sziasztok barátokat keresek a 2. szerveren, dudikoff néven :) jelöljetek!! | ||
| ||
| Jelöljetek barátként, 2. szerveren vagyok. kungfupatrik néven, 15.szint Köszi | ||
| ||
| Sziasztok! Barátokat, ill. szervezeti tagokat keresek 1-es szerveren :) bárki jöhet :) Maci0727, Móka2012, sprix, psztimi | ||
| ||
| matin07-el vigyázzatok! Belépett hozzám (biztos kitalálta a jelszóm)és használta nálam a cseréket. Ajánlom mindenkinek, hogy bonyolult jelszót használjatok!!!!!! | ||
| ||
| Sziasztok! Jelöljetek légyszi barátként, szerver 2-n vagyok! Minden nap játszom! Nevem : sarga.k
Köszi | ||
| ||
| sziasztok benő11 vagyok 1 es szerveren barátokat keresek 43 szint felett
aki 40-es szint alatt van azt letörlönöm úgy hogy ne jelentkezzen köszi benő11 | ||
| ||
| mindegy, azért köszi a választ! | ||
|
| ||
| 1es szerver
Őszinte leszek semmi esélyed,40szint alattiak nehezen tudják tartani a lépést,jobbára kidőlnek. | ||
|
| ||
| Van egy olyan opció hogy csere minden játékossal.Ha felteszel egy cserét és valaki más feltette az ellentétjét akkor a csere automatikusan lezajlik. | ||
|
| ||
| engem érdekelne, de csak a 28. szinten vagyok, viszont jól haladok.:) Hányas szerver? | ||
|
| ||
| Akkor hogy tudott velem egy idegen játékos cserélni, aki nem is a barátom? | ||
|
| ||
| Komoly csapat komoly tagokat keres de most komolyan :D
Ha úgy érzed hogy jól haladsz a játékkal de jól jönne a plusz pont és egy jó társaság akkor keress meg. Nincsenek titok és rejtegetett receptek, mi szeretünk játszani és sokat is játszunk, tagjaink sorába 40 szint feletti játékosokat várunk. A jelentkezésnél ezt vedd figyelembe. Nincsenek lehetetlen elvárások minden héten van feladat mert ugye a plusz pont az jól jön :D Állatbeadásnál is vannak játékok amik nem okoztak gondot a tagoknak,Mert mi az egyéni fejlődést tartjuk a legfontosabbnak.Ha egyénileg jól haladsz akkor a szervezetet is jobban tudod támogatni. Akik csalódtak már szervezetben és azt mondták soha többet azok feltétlen keressenek mert egy rossz tapasztalat nem veheti el az ember kedvét egy ilyen jó játék jó részétől. palleusz | ||
| ||
| Nincs ilyenre lehetőség. | ||
|
| ||
| Hogy láthatom mindenki csereajánlatát? Jelenleg csak a barátokét látom, hiába van a mind opcióra állítva.:( | ||
| ||
| orska néven, 2es szerveren barátokat keresek. | ||
| ||
| barátokat keresek jelöljetek próbálok mindennap besegiteni | ||
| ||
| Erre nem sok esélyed van,de ezt már írtam korábban is. Ha nem tudod elfogadni a játék menetét akkor arra van megoldás. | ||
|
| ||
| ezen felesleges gondolkodnod... | ||
|
| ||
| Sziasztok valai már haccelte a játékot??? | ||
| ||
| Szorgalmas Barátokat akik nem unják meg most jó pár helyet felszabadítok holnapra lécci jelöljetek levivincze Köszi | ||