Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ha a zabpelyhet ledarálom és a gofriba azt teszek fehér liszt helyett és folyékony édesítőt cukor helyett az hányas kódú lesz? fórum

Ha a zabpelyhet ledarálom és a gofriba azt teszek fehér liszt helyett és folyékony édesítőt cukor helyett az hányas kódú lesz? (tudásbázis kérdés)


2012. márc. 26. 13:17
Én egyszer Norbi egyik kommentjében azt olvastam, hogy ha le van darálva a zabpehely, akkor az már 3-as, mivel összedaráljuk a rostokat.
29. Szilvamama (válaszként erre: 23. - 840bd70224)
2012. jan. 31. 11:45
Nincs kéznél a legújabb könyv, de szerintem is sanszos, hogy 3-as. Mindössze néhány százalékkal jobb a CH felszívódása a fehér lisztnél.
28. Szilvamama (válaszként erre: 22. - Marcsykaa)
2012. jan. 31. 11:44
Igazából egyik sem :) Jobb a fehér lisztnél, de nem sokkal.
27. Szilvamama (válaszként erre: 18. - Marcsykaa)
2012. jan. 31. 11:43
A Norbi féle keverős liszt fele-fele arányban kell a sima liszthez hozzáadni. Master Mix a neve.
2012. jan. 31. 08:08
Állítólag 3-as, de én is ezt használom sima liszt helyett régóta.
2012. jan. 31. 06:39
Uh.. na most akkor hányas is??!
2012. jan. 31. 01:58
A zabliszt már régen se 1-es volt,mert könnyen felszívódik.Úgy tudom újabban 3-as.
2012. jan. 30. 21:40
És a teljes kiőrlésű az hányas kódú?
22. Marcsykaa (válaszként erre: 21. - 840bd70224)
2012. jan. 30. 21:39
Akkor gondolom ez is norbi féle dolog.. ha egyszer én is eljutok olyan helyre, ahol lehet venni norbi lisztet tuti veszek belőle kettőt is.:D Egyenlőre a bioboltban veszek teljes kiőrlésűt, vagy zablisztet. Am melyik a jobb?
21. 840bd70224 (válaszként erre: 18. - Marcsykaa)
2012. jan. 30. 21:33
Elvileg a mix abban segít nekünk, hogy a szénhidráttartalmát csökkentsük a sütiknek, pizzáknak stb.(Master mix)
20. 840bd70224 (válaszként erre: 19. - Habospite)
2012. jan. 30. 21:12
Megköszönném! :)
2012. jan. 30. 21:08
Nekem van egy jó gofri receptem, abba zabkorba kell. Norbi receptkönyvéből van, szóval tuti U1-es, ha kell átküldöm
18. Marcsykaa (válaszként erre: 14. - Szilvamama)
2012. jan. 30. 20:59
Milyen az a MM lisz?
2012. jan. 30. 20:43
Folyékony édesítőből mennyit kell beletenni?
16. Szilvamama (válaszként erre: 13. - 840bd70224)
2012. jan. 30. 20:41
Így érthető! De szerintem nem U1, ha az egész lapja a darált zabpehely/korpa!
2012. jan. 30. 20:41
Mert eddig még sehol nem találtam. :S
2012. jan. 30. 20:40
Miért nem használsz MM-et, vagy U1 lisztet? Nem olyan nagy mennyiség kell belőle, és az tuti U1!
2012. jan. 30. 20:39
Az a probléma, hogy én nem tudok a környéken Update termékeket venni..és a recept holnapra kellene..
2012. jan. 30. 20:37

Sziasztok!

Receptjeim közt van egy fantasztikusan fincsi U1 gofri recept! Próbáljátok ki! :)

2012. jan. 30. 20:32
Ez igaz..:)
10. Szuszy (válaszként erre: 5. - 840bd70224)
2012. jan. 30. 20:29
Attól hogy ledarálod semmit sem változtat, hiszen az összetevőkön mit sem változtattál. A krumpli is krumpli akár egészben van, akár kockára vágod nem?
2012. jan. 30. 20:29
Fincsi U1-es gofri receptet nem tud valaki? :) Zabpehelylisztből.. és hány csepp folyékony édesítő kell bele?
2012. jan. 30. 20:25
nagyon sok jó recept van benne édesséek is!!!! + mozgásreceptek...
2012. jan. 30. 20:22
van egy up date1 es receptkönyvem! a karcsúség recepjei címü! nem kellene valakinek egy 1000-esért??
2012. jan. 30. 20:20
Én is kérdeznék:D Van vkinek jóféle update pizzatészta receptje? Egyébként melyik updatesebb, a teljeskiűrlésű liszt vagy a zabliszt?
2012. jan. 30. 20:19
Tehát, az, hogy ha darálom nem változtat semmit a kódján, ugye?
2012. jan. 30. 20:19
A gofri.
3. Szuszy (válaszként erre: 1. - 840bd70224)
2012. jan. 30. 20:18
A zabpehely vagy a gofri?
2012. jan. 30. 20:18
1-es
2012. jan. 30. 20:17
Ha a zabpelyhet ledarálom, és a gofriba azt teszek fehér liszt helyett, és folyékony édesítőt cukor helyett.. az hányas kódú lesz?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook