| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| csináld újra.
menj rá h elfelejtetted a jelszavad. add meg az email címed (Enter your email or phone number) majd keresés.. ha megtalálta a fiókod,alatt a reset password. utána ott lesz egy kis rublika a kódnak,amit kiküldenek. ha szerencséd van hamar küldik. nyiss meg 1 teljesen új oldalt,az email-nek (ezt ahova a kódot beírod majd,ne zárd be) megnyitod az email-t,amit írtak és abban lesz az elején egy kacifántos kód. ezt szépen beírod abba a rublikába,amit nem zártál be.ha elfogadta,kiírja h add meg az új jelszót (2x) ennyi. ne teljenek el órák,h megváltoztasd mert akkor le fog járni a kód.érvénytelen lesz. | ||
|
| ||
| Megváltoztattam a jelszavam erre nem enged be.. kértem elfelejtett jelszót az e-mail.re megkapom a kódot beírom erre azt irja ki hogy nincs visszaállító jelszó.
segiitséééég !!! | ||
|
| ||
| Igen,onnan írtam. | ||
| ||
| A regisztrált email címedről írtál nekik vagy hol? | ||
|
| ||
| esetleg akkor az email címeddel kezd. ha állítottál be annó biztonsági kérdést és még emlékszel is a válaszra akkor szerencséd van.próba cseresznye.
Az utolsó hozzászóló írta,h privátot írt a facebook-nak. ez nem tudom,h a te esetedben megoldás e?! nem volt még ilyen velem ezért nem tudom,hogy arról az email címről kell e írni nekik amivel regisztrálátál a f.-ra. ha nem feltétlenűl kell arról,akkor is kell valami bizonyíték nekik,h tényleg te vagy az! Ha ez nem jönne össze akkor új fiokot kellene csinálnod. | ||
|
| ||
| Én írtam nekik egy privát levelet és kértem egy jelszót,mert a link amiket küldtek mindig érvénytelen volt.
Több hét is eltelt,de küldtek egy jelszót és miután beléptem azonnal megváltoztattam. | ||
| ||
| köszi de az a baj h azt az e-mail cimem már nagyon rég nem használom szinte soha nem lépek be rá és arra se nagyon tudom h milyen jelszót adtam már meg.. :/ ezért nemtudom micsináljak :/ | ||
|
| ||
| ha elfelejtetted az új jelszavad,akkor kérj az email címedre egy új jelszót "elfelejtettem a jelszavam" ,amivel be tudsz lépni. ha ez megvan akkor már a fiokodban is át tudod állítani amire szeretnéd.
nekem az volt vele a bajom,hogy hiába kértem újat,egyszerűen a mai napig sem kaptam meg azokat a leveleket. | ||
|
| ||
| ha tudom a régi jelszót de az újjat nem mert elfelejtettem pontosan hogyvan nem enged belépni.. vissza tudom állitani vhogy h a régi legyen megint?? :/ | ||
| ||
| Az egyszer már megváltoztatott jelszót biztonsági okokból törlik,többet nem lehet használni. | ||
| ||
| hát azért köszi mindenkinek! | ||
| ||
| szerintem nem... | ||
|
| ||
| és ez ellen már nem is lehet semmit sem tenni? | ||
|
| ||
| nincs letiltva, ez biztonsági okok miatt van így... | ||
|
| ||
| előfordulhat,de ahhoz kellene vhol olyannak lennie ahol ezt én magam kérhetném h tiltsák le. nem? | ||
|
| ||
| lehet valami biztonsági oka van,hogy egy felhasználó nem állíthatja be többször ugyanazt a jelszót..passz.. | ||
|
| ||
| vhol az a jelszó le lett tiltva. na de hol??? :( hol tudom visszaállítani,h használhassam? | ||
|
| ||
| kizárt..akár többezer ember is használhatja ugyanazt a jelszót,dehogy törték fel.. | ||
|
| ||
| sokáig az volt a jelszavam. megváltoztattam,de mikor megpróbálom beállítani a régit azt irja ki,hogy "Ön nem használhatja ezt a jeszót,válasszon másikat" | ||
|
| ||
| nálam is így van, h a régit nem engedi... ettől függetlenül senki se törte fel a profilodat vagy lopta el a jelszavadat | ||
|
| ||
| nincs megadva valami követelmény,ami nem volt még mikor először használtad? kell benne lenni kis és nagybetűnek,számnak ilyesmi...nem írja,hogy miért nem fogadja el? | ||
|
| ||
| nem tudom :S
nem hülyeség! minden más jelszót elment,de a régit nem engedi! :( mit lehet ez ellen tenni?? | ||
| ||
| ez hülyeség... | ||
|
| ||
| Több eset lehetséges, de arra gyanakszom, hogy talán kilesték vagy feltörték a jelszavadat?
:s | ||
|
| ||
| Facebook-on szeretném visszaállítani a régi jelszavam! De azt írj ki, h ezt a jelszót nem használhatom? Miért van ez? Hogy tudnám beállítani? | ||