| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| Neked is kösz. | ||
|
| ||
| Köszi. | ||
|
| ||
| most | ||
| ||
| és mivel 2-3 napig is eléldegélnek a spermiumok,ezért biztosabb is,hamarabb..:)
az X kromoszómákat hordozó spermiumok, amelyekből majd kislányok lesznek, hosszú távon gyorsabbak. Így ha a petevezetékben elkapják a petesejtet, akkor jó eséllyel tényleg kislányunk születik majd. Az Y kromoszómát hordozó spermiumok viszont rövid távon ügyesebbek, így a petefészekben lévő petesejtet hamarabb elérik, megtermékenyítik. Summa-summarum: ha kislányt szeretnétek jobban, akkor a tüszőrepedés előtti 2-3 napot célozzátok meg, ha kisfiút szeretnétek jobban, akkor a tüszőrepedés utáni napok, amikor a petesejt már lejut a petefészekbe, jobbak. pl, Kislány tervezésekor a kivitelezés a 28 napos ciklus 11-14. napján, kisfiú tervezésekor a kivitelezés a 28 napos ciklus 14-17. napján történjen. persze,ki lehet számolni,más cuklusnál is.. | ||
|
| ||
| Ovu tesztet nem használsz?Nekem segített:) | ||
|
| ||
| koszonom a valaszokat ... a tojas szeru folyads olyan mint a tojas feherje , surubb es atlatszobb mint a feherfolyas , olvastam , hogy ez a peteeres jele ...csak nem tudtam , hogy ha megjelenik akkor mikor kovetkezik be a peteeres ... | ||
| ||
| Na akkor most mindent bele! :-) | ||
| ||
| A legújabb kutatások szerint 18 óra kell míg a petevezetőig elér a spermium tehát a tüszőrepedéskor már késő akciózni. Logikus is mert az ovuláció napján már nincs az a tojcsi nyák ami segíti őket. Tehát mikor az van, akkor kell akciózni. De ez a nyák lehet napokig is, szóval lehet 4-5 napra vagy az ovutól, lehet csak 1. Figyelni kell. | ||
| ||
| nyúlik és átlátszós trutyi mint a tojásnak az a fehérje része pont olyan | ||
|
| ||
| tojásfehérje állagra gondolt.. | ||
|
| ||
| Figyeld a nyilalásokat,görcsöket is..ha már ilyen a nyák,és kislányt szeretnétek,akkor már most csapjatok bele..;)) | ||
|
| ||
| Bocsi, de milyen az a tojás szerű folyás? | ||
|
| ||
| Most! :D | ||
| ||
| Mát most 1-2 napon belül ovu lesz:DD | ||
| ||
| Tojas szeru folyasom van, peteeres jele...mikor probalkozzunk babatervezes celjabol? | ||