| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| az SM-re nem segít, hiába reklámozzák, hogy arra is jo. semilyen változást nem hozott. pénzkidobás volt. | ||
| ||
| Találtam olyan forumot itt a hoxán, amelyik "Olimpiq Stemx cellel kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak" cimmel találatok. egyébként a férjemnek rendeltem, elöször egy 15 db-t, és most egy ujjabb 30 szemes kiszerelést. Kiváncsi leszek a hatására. | ||
| ||
| Nekem van tapasztalatom. Sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet.
Pedig annyira hittem benne. A vérképem rosszabb lett, mint mielőtt nem szedtem. Ezért nem merem tovább szedni. | ||
| ||
| Én nem a neten rendeltem hanem egy ismerősőmtől veszem meg, aki igaz nem helybéli, hanem 20 km-re odébb lakik, de meg tudom oldani.
Felhívom őket telefonon. Elmondom hogy mik kellenek. És mivel a gyerek abban a városban jár óvódába ahol ők laknak, ezért a vonathoz kihozzák nekem, vagy ha nem jó akkor az egyik étterembe, vagy az óvódában összetalálkozunk. Tehát megoldjuk. . . | ||
|
| ||
| Én is adtam a gyereknek, de már az újabbik fajtát az olympic stem xcell-t mely két hónapig tart ki. 2 x 60 db-os kiszerelésben lehet megvenni. Az egyik az őssejtvédő a másik az őssejt fokozó.
Csak egyszer vettünk, mert rohadt drága 30. 000 ft körül van. De az nem elég hogy legyen valami változás, legalább 3-4 szer meg kell venni hogy kifejtse jobban a hatását a szervezetre. | ||
|
| ||
| Sokat támadják, az okát nem akarom megtippelni. . . szerintem meg hasznos. Az tény, hogy egyáltalán nem olcsó. Kipróbáltam. | ||
| ||
| szia igen 9500volt a 15 darabos, de tényleg jo most megint fogok rendelni ha ennyi mindenen segit megéri. | ||
|
| ||
| Te is a neten rendelted? Kissé költséges, de ha ennyire jó, kipróbáljuk! | ||
|
| ||
| Már kiprobáltam csak 2hétig szedtem de az eredmény szuper, sok dolog rendbe jőtt a szervezetemben. Mmeg állt a hajhullásom szebb lett a bőrőm, elmult a fájdalom a lábaimban, az erekben és a csontjaimban is. Fogom tovább szedni érdemes tőbb ismerősőmnek a szeme 2diopriát is javult. Szerintem hatásos én már tapasztaltam. | ||
| ||
| egyik barátnőm a férjével 5 éve próbálkozott már gyermekügyben, és sikertelen volt minden. Már jöttek volna a lombikdolgok, amikor elkezdték szedni az őssejtkapszulát. 2, 5 hónapra rá kiderült, hogy kisbabát vár :) Mindketten szedték. | ||
| ||
| Én úgy értelmeztem, ezáltal sokkal több őssejt termelődik. Az őssejtek pedig azért kellenek, hogyha megbetegszik egy szervünk, akkor a 'hibát kijavítják'.
Viszont minél idősebbek vagyunk, annál lassúbb a termelődésük...vagy valami ilyesmi. Itt olvastam: http://www.ossejt-terapia.hu/kerdesek_valaszok | ||
|
| ||
| mire jó ez a kapszula konkrétan? | ||
| ||
| Erre gondoltál, ami ezen az oldalon található?
www. ossejt-terapia. hu Engem is nagyon érdekelne, de hiába keresgélek a neten, nem találok fórumot, ami a tapasztalatokról szólna. Túl drága a próbaszerencséhez :( | ||
| ||
| van már valakinek tapasztalata?mert engem nagyon érdekelne a hatása. | ||