Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mivel fűszerezzem a sült kacsamellet, combot? fórum

Mivel fűszerezzem a sült kacsamellet, combot? (tudásbázis kérdés)


1 2
2011. dec. 24. 14:08
só-bors-majoranna :)
13. dorry
2011. dec. 24. 14:01
Én csakis sóval és fokhagymával szoktam, nagyon fini! :))
2011. dec. 24. 13:23
rozmaring is kiváló
2011. dec. 24. 13:21
én a fahéjas-szegfűszeges-rozmaringos verziót is szeretem, de ezt persze a narancsos, áfonyás, szilvás stb kacsához, tehát a gyümölcsös vonalhoz.
2011. dec. 24. 13:07
Majorannát, borsot, sót, fokhagymát szereti.
2011. dec. 24. 13:07

A kacsacombra csakis sót teszek, semmi mást!

És bőrével lefelé fordítva sütöm, majd az utolsó negyedórában fordítom meg, magasabb hőfokra veszem a sütőt, és jól megpirítom.

Boldog ünnepeket!

2011. dec. 24. 13:01

Köszi a javaslatokat :D


Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!!!!!! <3

7. kacsa118 (válaszként erre: 2. - Lolka78)
2011. dec. 24. 12:55
Én csak sót borsot szoktam, úgy marad meg a kacsa igazi íze!
2011. dec. 24. 12:53
Én szeretem rajta a magyaros keveréket, vagy a szárnyast. Szoktam rá tenni majoránnát, és a fokhagyma is kell
5. sz.j. (válaszként erre: 1. - Lolka78)
2011. dec. 24. 12:50
sok sok fokhagymával
4. 31c1daa9fa (válaszként erre: 1. - Lolka78)
2011. dec. 24. 12:49

Amivel akarod.

Ízlés szerint.

2011. dec. 24. 12:47
majoranna mindenképp kell rá!!
2011. dec. 24. 12:47
Elég a só és a bors?? Vagy mitől lesz még finomabb? :)
2011. dec. 24. 12:46
Mivel fűszerezzem a sült kacsamellett, combot?
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook